YA > Lokalt

Sunday, 21 July, 13:00

YA - 11 jul 19 kl. 00:01

Stortorget får ny möblerNu utökas sittmöjligheterna på Stortorget i Ystad. Nya utemöbler ska placeras ut på i hopp om att liva upp och skapa mer samvaro. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Stortorget, Ystad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stortorgetfår ny , möbler
Helsingborgs Dagblad - 19 maj 15 kl. 14:19

Renoverade möbler blandas med konst

Lokala konstnärer gör gemensam sak och ställer ut i Rådhuset på Stortorget fram till den 30 maj..

Skånskan - 08 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 14

Sommarföljetong – Jag får kanske tänka om. Vi har visserligen en säkerhetsavdelning, fast dom verkar mest gå på rutin. Men det finns ju säkerhetsföretag.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Kommunen svarar: ”Därför tar vi inte tillbaka överblivet vårdmaterial”

Risk för smittspridning och brist på förråd gör att Ystads kommun inte återtar material som varit hos personer som vårdats hemma..

YA - I förrgår: 12:00

Hon blir ny kommundirektör: ”Ystad kändes väldigt spännande”

I oktober tar Marina Vikström, 51 år, över som kommundirektör i Ystads kommun. Hon kommer närmast från en tjänst som biträdande kommundirektör i Kungsbacka. – Det finns väldigt mycket i Ystad, både det stora och det lilla.

YA - 18 jul 19 kl. 08:04

Brott: Drogpåverkad smet från polisen i stulen bil

En man försökte smita från polisen när de skulle utföra en rutinkontroll natten mellan onsdag och torsdag. När polisen fick fatt i honom var han både drogpåverkad och hade stulit fordonet han satt i..

YA - 18 jul 19 kl. 06:00

Skördetiden är här – en vecka tidigare än normalt

En vecka tidigare än normalt har skördetröskorna börjat rulla över åkrar och ängar i sydöstra Skåne. På Krageholm utanför Ystad är man glada över att ha kommit igång men vågar inte ropa hej över skördarnas storlek..

YA - 18 jul 19 kl. 06:00

Man döms till rättspsykiatrisk vård efter kvinnomisshandel

En man i 35-årsåldern döms för flera brott efter att han både trakasserat och misshandlat en kvinna i hennes lägenhet när han var på jakt efter droger. .

YA - 17 jul 19 kl. 19:00

Kärleken till Ystad fick Soufi att öppna butik på gågatan

På gågatan finns sedan den 27 juni en nyöppnad livsmedelsbutik, men än så länge kommer de flesta för att köpa mjukglass och snus. – På helgerna har vi öppet fram till halv tre på natten, så folket har någonstans att gå efter diskoteket, säger Mahmoud Soufi..

YA - 17 jul 19 kl. 18:00

Kylig sommar upprör - ”Ovanligt kalla nätter i juli” säger SMHI

Efter några ovanligt kalla juli-dygn väntar ett visst väderomslag. Sommartemperaturerna kommer att återvända i veckan..

YA - 17 jul 19 kl. 16:01

Premiär för nya gröna mötesplatsen i Nybrostrand

Nu är arbetet med den nya mötesplatsen i princip färdigt. Området runt Hildas livs & grill i Nybrostrand har rustats upp och i skuggan av pergolan blir det snart både frukostmöte och allsångskväll..

YA - 17 jul 19 kl. 00:01

Peter Lindgren: Sju av de odrägligaste sommartyperna jag känner till

Det tycks mig som att en del jobbiga människor jobbar heltid med att vara jobbiga, medan andra lever upp under semestertider. Att de har en förmåga att peaka som odrägliga personer just när man vill slippa dem som mest. Den här texten handlar om dessa människor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.