BT > Nyheter

Wednesday, 24 July, 04:39

BT - 11 jul 19 kl. 16:29

Hävdade att de ”skulle äta godis” – döms för vapen- och knarkaffär– Vi skulle äta godis, hävdade mannen. Föga troligt, ansåg den måttligt imponerade tingsrätten om den vapen- och knarkmisstänkta trions förklaringar. Männen döms nu till kännbara fängelsestraff..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hävdadeatt de skulle , äta, godis, dömsför , vapen, och knarkaffär
Barometern - 17 apr 14 kl. 12:25

Så här mycket godis äter vi i påsk

Snart är det påsk och du kommer att äta 1,6 kilo godis. Åtminstone om du är som de flesta andra i Kalmar. Det motsvarar ungefär 200 sockerbitar.

DrivaEget - 08 jan 18 kl. 07:44

Schysst godis gör succé för e-handel

 Inspiration  Julia och Isabelle bakom e-handeln EC-GO säljer veganskt, ekologiskt och lite nyttigare godis till både privatpersoner och företag som vill undvika ”snusket” i vanligt godis. Svenska folket älskar godis. Det gör även Julia Semb och Isabelle Rosén som driver EC-GO.

YLE - 15 feb 17 kl. 17:02

Polisen om penkis: Vi vill inte förstöra det roliga - men godis på gatan är farligt för barnen

Godis får inte slängas på gatan, det ska finnas tillräckligt med utrymmen på flaket och kanten ska vara tillräckligt hög. Polisens instruktioner för abiturienternas bänkskuddardag är samma som tidigare men i Satakunta väckte de ett mindre ramaskri. På torsdag åker gymnasiernas abiturienter lastbil iklädda fantasifulla utstyrslar och slänger godis åt en vinkande publik.

BT - 30 okt 14 kl. 21:40

Godis före bus under halloween

Många väljer godis framför bus när det är halloween. Den har nämligen blivit vår näst största godishögtid. Inför helgens halloweenfirande har livsmedelsbutikerna i landet inte bara fyllt på med pumpor.

Kristianstadsbladet - 30 okt 14 kl. 21:40

Godis före bus under halloween

Många väljer godis framför bus när det är halloween. Den har nämligen blivit vår näst största godishögtid.
Inför helgens halloweenfirande har livsmedelsbutikerna i landet inte bara fyllt på med pumpor.

BT - 28 nov 13 kl. 13:39

Mer farligt gelégodis upptäckt

Mer hälsofarligt gelégodis har hittats i Helsingborg. Kommunen meddelar att godiset av märket Pipo innehåller ett E-ämne som inte är tillåtet i den sortens produkter. Dessutom kan gelébitarna orsaka kvävning.

BT - 09 jan 15 kl. 17:40

Fem ton godis hittat i källare

Polisen gjorde ett delikat fynd i Trelleborg i torsdags. I samband med att två stöldmisstänkta män greps hittades nämligen fem ton godis, Först hittades flera lådor med godis i den ena mannens bostad och källarförråd. När polisen sedan undersökte ytterligare ett förråd hittades ännu mera sötsaker.

BT - 09 jan 15 kl. 17:38

Fem ton stulet godis i källare

Polisen gjorde ett delikat fynd i Trelleborg i torsdags. I samband med att två stöldmisstänkta män greps hittades nämligen fem ton godis, rapporterar Trelleborgs Allehanda. Först hittades flera lådor med godis i den ena mannens bostad och källarförråd.

YLE - 29 sep 15 kl. 09:43

Skatten på godis och glass försvinner

Det finanspolitiska ministerutskottet har beslutat att skatten på godis och glass försvinner i början av 2017. Skatten på läskedrycker kvarstår. Orsaken bakom beslutet är två klagomål som EU-kommissionen behandlar.

Trelleborgs Allehanda - 24 mar 16 kl. 09:23

Unna barnen gott godis under påsken

Påsk är lika med godis för stora men framförallt för små magar. - Välj sådant godis som är riktigt gott, för det finns ändå inget godis som är nyttigt, säger Åsa Brugård Konde, nutritionist på Livsmedelverket. Svenskars medelsnittskonsumtion av godis har nästan fördubblats sedan 70-talet.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Stjernkvist: Ta vara på Reinfeldt

För många år sedan satt jag och några andra socialdemokrater och resonerade om möjliga och omöjliga kandidater till ett internationellt toppuppdrag. Jag nämnde den då nyligen avgångna statsministern och M-ledaren Carl Bildt, men förstod att det inte var någon särskilt lysande ide..

BT - 45 minuter sedan

SÄS svar på kritiken: Vi gör allt för patienterna

Att stänga eller slå ihop mottagningar är en process som pågått inom psykiatrin på SÄS i tiotal år. Det kan vara en omställning som upprör och vi förstår att många kan känna otrygghet inför hur det ska bli, skriver debattörerna..

BT - 45 minuter sedan

Ge en miljard extra till våra barns idrottande

Två av tre barn rör på sig för lite, med mindre än en timmes fysisk aktivitet om dagen. Det är ett hot mot barnets välmående och på sikt även mot folkhälsan, menar skribenterna..

BT - 3 timmar sedan

De hittade lugnet i Sjuhärad

Atle kommer från Oslo. Lilian är från Lycksele men tog omvägar runt New York, Hamburg och Milano innan hon träffade Atle i Borås. Nu har de hittat tillbaka till lugnet – i en ombyggd sommarstuga i Tvärred..

BT - 4 timmar sedan

Blodbrist i Göteborg efter våg av knivdåd

Sjukvården i Göteborg lider brist på blod. En av anledningarna är den senaste tidens allvarliga knivskärningar i staden..

BT - 5 timmar sedan

Bil av väg – ingen kvar

Sent på tisdagskvällen kom larm om en singelolycka med personbil vid Bogryd söder om Borås..

BT - 6 timmar sedan

Ungdomar flydde efter stöld i Boråsbutik

Under tisdagseftermiddagen blev det tumult inne i en butik i centrala Borås..

BT - 6 timmar sedan

Efter BT:s artikel om djurparken – SD begär extrainsatt möte

Djurparkens styrelse är splittrad angående nyttan med en ny tigeranläggning. Styrelseledamot Olle Engström (SD) kallar nu till extrainsatt möte. – De oklarheter som råder i styrelsen behöver redas ut, säger han.

BT - 9 timmar sedan

TV: Boråsarna lyckades med uppdraget – besteg Kebnekaise på inlines

Borås Tidning skrev i går om de fyra boråsarna som planerade att bestiga Kebnekaise på rullskridskor. Nu har de fullföljt sitt uppdrag. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.