DN > Nyheter

Tuesday, 16 July, 20:27

DN - 11 jul 19 kl. 16:33

Öppnade Vatikangravar var tommaTvå gravplatser i Vatikanen har grävts upp efter ett anonymt tips om att de kunde innehålla kvarlevorna av en italiensk tonåring..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Vatikangravar, Vatikanen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppnade, Vatikangravarvar , tomma
UNT - 11 jul 19 kl. 13:59

Öppnade Vatikangravar var tomma

Två gravplatser i Vatikanen har grävts upp efter ett anonymt tips om att de kunde innehålla kvarlevorna av en italiensk tonåring..

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 14:37

Öppnade Vatikangravar var tomma

Två gravplatser i Vatikanen har grävts upp efter ett anonymt tips om att de kunde innehålla kvarlevorna av en italiensk tonåring..

Kristianstadsbladet - 28 jan 13 kl. 10:00

Tomma rum för 400?000 i månaden

Foto: Jörgen Johansson
När kommunen inte har råd att öppna alla våningar på ett nybyggt boende kostar de tomma rummen 400?000 kronor extra varje månad. Slöseri säger Socialdemokraterna.

Skånskan - 24 jan 19 kl. 20:43

Upplevelsecenter i tomma butikslokaler

Malmö Miljöer med pirater, dinosaurier och minigolf i effektbelysta rum håller på att växa fram i de tomma butikslokalerna i köpcentrumet Entré vid Värnhemstorget.
Andra våningen förvandlas till ett upplevelsecenter med sex olika koncept.Bakom alla satsningarna står företaget Entre-tainment.

YLE - 11 aug 16 kl. 10:17

Iso Omena är större än någonsin - men butikslokaler fortfarande tomma

Köpcentrets tillbyggnad öppnar flera månader före västmetron kör igång. På grund av metrons försening står flera butikslokaler tomma. Förutom butiker och restauranger finns i den nya delen av Iso Omena bibliotek och vårdcentral.

YLE - 29 dec 15 kl. 07:30

Flera affärslokaler i Närpes står tomma

I Närpes har flera affärer fått stänga och lokaler står tomma. Den växande näthandeln verkar vara det största hotet mot affärer på mindre orter. Maria Westdijk säljer hälsokost i centrum av Närpes.

YLE - 11 aug 16 kl. 10:17

Iso Omena är större än någonsin - men butikslokaler står tomma där metron skulle öppna

Köpcentrets tillbyggnad öppnar flera månader före västmetron kör igång. Förutom butiker och restauranger finns i den nya delen av Iso Omena bibliotek och vårdcentral. Hjärtat i Iso Omenas tillbyggnad är en stor öppen plats med glastak som omges av restauranger.

YA - 31 mar 18 kl. 00:01

Han vill att tomma lokaler ska fyllas med konst

– Tänk om fler tomma lokaler kunde användas av konstnärer – det skulle kunna sätta Tomelilla på kartan. Det säger konstnären Pall Solnes som på skärtorsdagen öppnade kombinerade galleriet och ateljén Palatz i yrande snöväder..

DI - 06 maj 18 kl. 17:48

Tomma butikslokaler triggar nya satsningar

Många tomma lokaler skapar läge för hyresförhandlingar och till slut lägre hyra. Frösö handtryck, med produktion av textilier några kilometer utanför stan, öppnade butik och showroom i en lokal som stått tom i närmare ett år. Rätt ’patina’ på fastigheten till halva kvadratmeterpriset mot andra lokaler lite längre bort på gatan, var avgörande för etableringen..

YLE - 23 okt 13 kl. 04:00

Lokalcentralen: Alla tomma lokaler ska inte användas

100 000 kvadratmeter eller 4 procent av stadens lokaler står tomma. Vid lokalcentralen påpekar utvecklingsingejör Erik Nieminen att man inte kan sträva efter att alla används. - Omkring 4 procent är en bra andel när det gäller andelen tomma lokaler, säger Erik Nieminen.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Olycksplanet väl skött före kraschen

Flygplanet som störtade i Umeå med nio omkomna som följd ser ut att ha skötts om på rätt sätt. – De har gjort ett gott jobb, de som håller på med den här maskinen, säger Jerry Köhlström vid Transportstyrelsen..

DN - 2 timmar sedan

UD bekräftar: Diplomatiska kontakter om ASAP Rocky

Amerikanska myndigheter har varit i kontakt med Sverige gällande den häktade rapartisten ASAP Rocky. Det bekräftar UD under tisdagen.  – Kontakter har ägt rum mellan USA:s ambassad i Stockholm och UD:s protokollenhet, säger Moa Haeggblom, presskommunikatör vid UD.

DN - 4 timmar sedan

ASAP Rocky anlitar pr-byrå – ”mycket ovanligt i svenska brottmål”

ASAP Rocky-fallet har väckt stor uppståndelse över världen. Stjärnan har anlitat den svenska pr-byrån Assefa Communication, som uppger att de hanterar medieförfrågningar och sköter kontakten med rapstjärnans management i USA. Att pr-byråer anlitas i brottsmål är mycket ovanligt i Sverige, enligt juridiska experter..

DN - 4 timmar sedan

Flygskammen kan ha fått fäste

Klimatdebatten och en omfattande strejk satte sina spår. Flygandet, speciellt inrikes, föll markant under andra kvartalet, enligt Swedavia som driver de största flygplatserna i Sverige..

DN - 4 timmar sedan

Flygförseningar ger ökade utsläpp

Över en fjärdedel av flygen i Europa var försenade under 2018. Förseningar som ledde till minst tio miljoner ton högre koldioxidutsläpp, enligt europeiska Miljöbyrån..

DN - 5 timmar sedan

Polisen varnar för våg av klockrån på Östermalm

Visa inte upp din Rolexklocka på sociala medier. Efter en våg av exklusiva klockrån på Östermalm varnar nu polisen allmänheten för att inte visa upp sina värdefulla klockor på nätet eller gatan. – I de här fallen kan man stjäla en klocka för 300.

DN - 5 timmar sedan

Gerwig och Baumbach skriver Barbie-manus

Greta Gerwig och Noah Baumbach ska skriva manus till den kommande Barbie-filmen med Margot Robbie i huvudrollen, skriver Variety. Gerwig kan också komma att regissera filmen..

DN - 7 timmar sedan

Lagningar med eltejp bakom Teslas succé

Anställda varnar för ”rena fusklösningar”..

DN - 7 timmar sedan

Nordkorea: Kärnvapensamtal i fara om övning blir av

Samtalen om kärnvapennedrustning i Nordkorea är i fara eftersom USA ser ut att bryta sitt löfte om att inte genomföra sina årliga militärövningar med Sydkorea, uppger Nordkoreas utrikesdepartement..

DN - 7 timmar sedan

Karlsson tillbaka till AIK:s ödesmatch

AIK har kniven mot strupen inför hemmamatchen mot Ararat-Armenia.  Laget måste vinna för att ta sig vidare men man kan glädjas åt att Per Karlsson är spelklar igen.   – Är man med i truppen är det klart att man ska kunna spela, säger Rikard Norling.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.