Expressen > Sport

Thursday, 18 July, 10:55

Expressen - 11 jul 19 kl. 16:32

Oron – inte ens hälften av biljetterna är såldaPå torsdagskvällen påbörjar Malmö FF sin resa mot Europa League.Men i den första kvalomgången, hemma mot nordirländska Ballymena United, har inte ens hälften av biljetterna gått åt.– Det är sällsynt med under 10 000, det var många år sedan vi hade det i Europa, säger MFF:s kommunikationschef Peter Åhlander..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö FF, Europa League, Ballymena United, Europa, MFF, Peter Åhlander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oroninte , ens, hälftenav , biljetternaär , sålda
GöteborgsPosten - 14 feb 19 kl. 19:21

Fler brott i butiker – men inte ens hälften anmäls

Antalet stölder, hot och rån mot butiker ökar – samtidigt anmäls inte ens hälften av snatterierna i svenska butiker. Det visar en ny undersökning från Svensk handel – som vill se en förändring omgående.
– Vi vill säkerställa polisiär närvaro, säger Per Geijer, säkerhetschef..

DalaDemokraten - 13 mar 14 kl. 13:12

Inte ens hälften av alla barn döptes i fjol

Stockholm I fjol var det för första gången färre än hälften av alla barn som föddes i Sverige som döptes, skriver.

GöteborgsPosten - 18 okt 18 kl. 15:03

Larmet: Inte ens hälften hinner med sitt jobb

Knappt hälften av de privata tjänstemännen i Västra Götaland hinner med sitt jobb under arbetstid, det visar en ny undersökning från Unionen.
– Vi har väldigt mycket medlemmar som är otroligt stressade, säger Tina Gustavsson, Unionen Göteborg..

GT - 07 feb 18 kl. 09:00

”Var inte ens hälften så bra som han är nu”

Sveriges nästa storback heter Rasmus Dahlin, 17.Det tycks de flesta vara överens om.Men hur bra är Frölundas supertalang egentligen?

DI - 01 jan 14 kl. 09:05

Ministern som hälften inte känner till

Vem är Sveriges bostadsminister? Om svaret ligger långt inne är du inte ensam. Inte ens hälften av väljarna, 52 procent, känner till Stefan Attefall (KD), som blev statsråd efter valet 2010, enligt en Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av Aftonbladet..

Kristianstadsbladet - 19 feb 14 kl. 12:47

Färre än hälften utnyttjar fibern


Sverige ligger i världstopp när det gäller att dra fiberbredband till bostäderna. Men inte ens hälften av hushållen som fått snabbt bredband väljer att utnyttja det, visar statistik från den internationella organisationen Fiber till hemmen (FTTH).Enligt Karin Ahl, chef för FTTH:s europeiska gren, är det svårt att få konsumenterna att byta infrastruktur, från äldre och långsammare till snabbt fiberbredband.

UNT - 19 feb 14 kl. 12:47

Färre än hälften utnyttjar fibern

Sverige ligger i världstopp när det gäller att dra fiberbredband. Men inte ens hälften av hushållen som fått snabbt bredband väljer att utnyttja det, visar statistik från organisationen Fiber till hemmen (FTTH).(TT).

Helsingborgs Dagblad - 19 feb 14 kl. 12:54

Färre än hälften utnyttjar fibern

Sverige ligger i världstopp när det gäller att dra fiberbredband till bostäderna. Men inte ens hälften av hushållen som fått snabbt bredband väljer att utnyttja det, visar statistik från den internationella organisationen Fiber till hemmen (FTTH). Enligt Karin Ahl, chef för FTTH:s europeiska gren, är det svårt att få konsumenterna att byta infrastruktur, från äldre och långsammare till snabbt fiberbredband..

NT - 19 feb 14 kl. 12:47

Färre än hälften utnyttjar fibern

Sverige ligger i världstopp när det gäller att dra fiberbredband till bostäderna. Men inte ens hälften av hushållen som fått snabbt bredband väljer att utnyttja det, visar statistik från den internationella organisationen Fiber till hemmen (FTTH)..

SvD - 19 feb 14 kl. 12:47

Färre än hälften utnyttjar fibern

Sverige ligger i världstopp när det gäller att dra fiberbredband till bostäderna. Men inte ens hälften av hushållen som fått snabbt bredband väljer att utnyttja det, visar statistik från den internationella organisationen Fiber till hemmen (FTTH)..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

V65: Han blir bara bättre och bättre – kan spikas

Expressen V65-tips innehåller allt som behövs för att sätta sig in i omgången.Du får:√ Bästa spikförslagen√ Hetaste skrällbuden√ Varningsflaggorna√ Kusk- och tränarsnacket√ Kommentarer om alla lopp... och mer!

Expressen - 30 minuter sedan

Norrköping får tipset i EL-kvalet – given etta

Topptipset 18 juliSpelstopp: 18.59.

Expressen - 30 minuter sedan

Lär knappast bli lika stor seger – men MFF tippas

Bomben 1 18 juliSpelstopp: 19.59.

Expressen - 30 minuter sedan

”Idioti – inte ens Disney skulle hitta på det här”

Matthijs De Ligt är presenterad av Juventus. Nu förklaras valet av klubben av hans agent Mino Raiola.– Om du ska bli den bästa i världen så är det ett nödvändigt steg, säger han enligt Mundo Deportivo.

Expressen - 45 minuter sedan

V64 och DD: Klar spik på härliga fyraåringen

Expressen V64-tips innehåller allt som behövs för att sätta sig in i omgången.Du får:√ Bästa spikförslagen√ Hetaste skrällbuden√ Varningsflaggorna√ Kusk- och tränarsnacket√ Kommentarer om alla lopp... och mer!

Expressen - 1 timme sedan

Något av det galnaste som jag någonsin sett

Who’s Who bländade alla inledningsvis när han återigen dominerade i ett formhöjande lopp.Visa As fick revansch från i lördags. Och stod för en hårresande kross av konkurrenterna..

Expressen - 1 timme sedan

Nya uppvisningen: ”Han är underbar”

Who’s Who fortsätter att imponera. Den femårige stjärnhästen såg fantastiskt läcker ut när han bollade med konkurrenterna på V86. – Hästen är helt underbar, sa segerkusken Örjan Kihlström..

Expressen - 1 timme sedan

Fick en drömstart medan han rökte

50-årige Darren Clarke i tidig - och oväntad - ledning.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Presenteras – då avslöjar de summan

Officiellt: Supertalangen Matthijs de Ligt till Juventus.

Expressen - 2 timmar sedan

Finns en rad faktorer som talar för Stenson

MARTIN HARDENBERGER: Men ett golftips har endast marginellt högre trovärdighet än ett politikerlöfte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.