Barometern > Nyheter

Thursday, 18 July, 19:11

Barometern - 11 jul 19 kl. 15:37

Ny påfartsramp på vid E22Trafikverket förbereder tillsammans med Peab ett arbete vid Klämnabäcken under E22. Det är två vägtrummor som ska förlängas..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
E22, Peab, Klämnabäcken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny påfartsramppå vid , E22
Skånskan - 06 mar 18 kl. 18:05

Dubbel pendlingstid när E22 stängs av

Lund Pendlar du förbi Lund i rusningstrafik? Räkna med långa köer och mycket väntan när E22: stängs av för en brolansering i april.
Eller välj annan väg.

Skånskan - 03 apr 18 kl. 10:25

Nu stängs E22 av i två veckor

LUND Den nya bron över E22 genom Lund sätts på plats med start torsdag. Då stängs vägen av helt till 19 april.På knappa 14 dagar ska en bro rivas och en annan baxas på plats.

Barometern - 11 jan 14 kl. 10:56

Ny taktik för E22-satsning

Nu testar kommunen en ny taktik i hopp om att få staten att satsa på planskilda korsningar utmed E22 för att höja trafiksäkerheten. – Jag tror att det är rätt väg att gå, säger Anders Åkesson (C) i riksdagens trafikutskott.
Han är en av de riksdagsledamöter som senare ska ta beslut om hur 522 miljarder kronor ska fördelas på vägprojekt i landet.

Skånskan - 13 apr 18 kl. 17:25

M varnar MP för att offra E22

Skåne Miljöpartiet driver frågan om att ta pengar från bilvägar för att betala höghastighetstågen. Nu rasar Moderaterna i Region Skåne mot att upprustningen av E22 genom Lund hotas.Trafikutskottets ordförande Karin Svensson Smith, MP, bekräftar i Sydsvenskan att en ny trafikplats vid Ideon i Lund och eventuellt vägsträckan Sätaröd-Vä kan stryka på foten för att få loss pengar till höghastighetsbanan.

Barometern - 19 apr 14 kl. 09:38

E22 en förbifart för säkerhet och tillväxt

Sverige har nu tagit sig igenom den värsta lågkonjunkturen sen efterkrigstiden men alliansregeringen har hittills satsat mer än någon tidigare regering på välfärd, företagsklimat, infrastruktur, forskning och utbildning. I Kalmar kan vi också glädja oss åt att förbifart för E22 vid Rinkabyholm nu, tillsammans med övriga E22-satsningar är med i den nationella vägplanen.
Folkpartiet har genom åren haft många kampanjer för att E22 ska bli en Europaväg värd namnet, men med Socialdemokraterna försvann den ur vägplanen.

Skånskan - 20 aug 16 kl. 15:29

Två män skadade vid olycka på E22

ESLÖV Två män fick allvarliga skador efter en dikeskörning på E22 norr om Hurva.
Enligt polisen ska de två skadade vara en pappa och hans son.Singelolyckan inträffade vid halv ett på lördagseftermiddagen.

Skånskan - 10 maj 17 kl. 20:02

E22 avstängd efter trafikolycka vid Lund

Lund Norrgående körfält på E22, mellan trafikplatserna Lunds norra och Gårdstånga är just nu helt avstängt efter en trafikolycka. ERWP.fif(0)Det är en personbil och en lastbil som är inblandade i en trafikolycka på E22.

Kristianstadsbladet - 04 dec 11 kl. 18:20

Bil körde in i betongblock på E22

Ett betongblock på E22 orsakade en olycka vid 18.15-tiden.
En bil med tre personer i körde vid 18.

Sydsvenskan - 04 dec 11 kl. 22:46

Flera olyckor på E22

Foto: Tommy Svensson
En lastbil körde in i en viadukt och tappade stora betongblock. Efter det följde flera olyckor.
Lastbilen var för högt lastad och när den körde under viadukten vid trafikplats Kristianstad, avfart 39, tog lasten, som bestod av betongblock, i viadukten och det fick till följd att lastbilen tappade delar av sin last.

Barometern - 15 jul 13 kl. 13:27

Två olyckor på E22 inom en timme

En personbil körde in i ett vajerräcke vid Ikea och tre personer fördes till sjukhus. Lite senare voltade en bil vid Fliserydsavfarten, två olyckor på E22 strax efter lunch. Strax efter klockan tolv kom larmet om en singelolycka i höjd med Ikea på E22.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Toalettproblemet ännu inte löst vid norra kajen

Sommaren är här och problemet med offentlig toalett på norra kajen, där Seglarhyllan och Sjörfartsföreningens museum ligger, har blivit ett akut problem. Inte minst för de yngre besökarna på lekplatsen..

Barometern - 15 minuter sedan

Så går det för Kalmar i sommar

Semestersäsongen är inte slut än, men hittills verkar det som att det blir en bra sommar för verksamheterna runt om i Kalmar. För museer, kaféer, cykeluthyrning och hotell har sommaren börjat bättre i år än förra året. .

Barometern - 30 minuter sedan

Linnéstudenters film visas på Island

Tre före detta studenter vid Linnéuniversitetet i Kalmar är representerade med sin examensfilm vid en stor festival på Island..

Barometern - 1 timme sedan

Carlas Café

Carlas café på sydöstra Öland har hittat sin publik och nisch; spännande internationella artister varvas med svenska nykomlingar..

Barometern - 1 timme sedan

”Vi kan också, här på landsbygden”

Som Torsås nya kommunikationsansvarig blir Sylvia Asklöf dagligen imponerad av sin hemkommun. Trots att den är så pass liten besitter den en otrolig styrka som hon ser fram emot att förvalta och utveckla..

Barometern - 1 timme sedan

”Min konstnärliga stil är att jag inte har en stil”

Inga Grimm har hållit på med konst sedan tidiga 1990-talet. Trots det har fortfarande inte landat i en specifik stil – istället låter hon kreativiteten styra..

Barometern - 1 timme sedan

Tung andra dag för Kalmar GK – sjönk som en sten i sammandraget

Från en delad sjunde till 15:e plats. Kalmar GK sjönk som en sten andra dagen i lag-SM. – Vi fick inte i någonting, säger lagkaptenen Mikael Unger..

Barometern - 2 timmar sedan

Åtal: Spottade polisen i ansiktet - sa att han hade HIV

En man i 60-årsåldern blev i februari förra året gripen av polis och ska sedan i arresten ha spottat en polis som hade vakttjänst i ansiktet. Nu väcks åtal mot mannen..

Barometern - 2 timmar sedan

Hon kan bli Kalmarsunds supervärvning: ”Vi har en dialog”

Hon har redan ett SM– och ett U19-VM guld. Nu kan anfallaren Frida Ahlstrand vara på väg till Kalmarsund. – Jag söker nya utmaningar, säger hon..

Barometern - 2 timmar sedan

Bra prestationer på gymmet

Gymmet PPC i Mönsterås har nu avslutat sin tävling om årets bästa prestation..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.