Barometern > Nyheter

Sunday, 21 July, 12:37

Barometern - 11 jul 19 kl. 15:40

Årets Ölänning prisas av kungaparetSollidenpriset, som årligen utdelas till Årets Ölänning, delas ut på Solliden i närvaro av kungaparet. Se bilder från den högtidliga begivenheten här..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Ölänning, Årets Ölänning, Solliden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets Ölänning, prisasav , kungaparet
Barometern - 20 mar 18 kl. 11:16

Ölänning prisas av försäkringsbolag

29-årige lantbrukaren Niklas Petersson från Ventlinge på södra Öland får priset Ung Växtkraft för 2018 av Länsförsäkringar i Kalmar län..

DN - 14 jul 13 kl. 14:29

Estelle i vit spetsklänning

Tio över två kommer Victoria ut med prins Daniel och kungaparet vid din sida. De har Estelle med sig. Victoria bär en ljusrosa klänning, Daniel blå kostym, och Estelle en vit spetsklänning..

Barometern - 11 jul 19 kl. 18:47

Årets ölänning prisades vid Solliden

Kungaparet och kronprinsessan Victoria närvarade under årets utdelning av Sollidenpriset, som i folkmun är mer känt som Årets ölänning. Detta år tilldelades priset till naturexperten Pav Johnsson..

Kristianstadsbladet - 23 mar 13 kl. 13:46

Obama prisas av Bildt

Obamas resa i Mellanöstern har krönts med diplomatisk framgång åtminstone på ett område: Relationerna mellan Israel och Turkiet har tinat upp, sedan Israel bett om ursäkt för de nio turkiska dödsoffer som krävdes när israeliska soldater bordade aktivistflottan Ship to Gaza 2010. Och han prisas nu av utrikesminister Carl Bildt.
USA:s president Barack Obama avrundade i dag sin fyradagarsresa i Mellanöstern med ett besök i klippstaden Petra i Jordanien.

YLE - 04 mar 15 kl. 10:27

Kungaparet besöker Hanaholmen

Det svenska kungaparets statsbesök fortsätter på onsdagen. Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia besöker Finland i tre dagar. På onsdagen börjar kungaparet med att träffa finländska start up-företag.

YLE - 04 mar 15 kl. 10:27

Kungaparet besökte Hanaholmen och Sandhamn

Det svenska kungaparets statsbesök fortsätter på onsdagen. Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia besöker Finland i tre dagar. På onsdagen började kungaparet med att träffa finländska start up-företag.

YLE - 05 mar 15 kl. 11:12

Kungaparet avslutar sitt statsbesök med resa till Villmanstrand

Det svenska kungaparets statsbesök avslutas på torsdag i Villmanstrand, men Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia hinner besöka både skola och kyrka innan de flyger hem. Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia anlände till Villmanstrand med tåg på förmiddagen tillsammans med president Sauli Niinistö och Jenni Haukio. Under dagen bekantar sig sällskapet med bland annat Saimens yrkeshögskola, Villmanstrands tekniska universitet, stadsteatern och den ortodoxa kyrkan i Villmanstrand.

YLE - 05 mar 15 kl. 11:12

Kungaparet avslutade sitt statsbesök - se bilder!

Det svenska kungaparets statsbesök avslutades på torsdag i Villmanstrand. Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia hann besöka både skola och kyrka innan de flög hem. Kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia anlände till Villmanstrand med tåg på förmiddagen tillsammans med president Sauli Niinistö och Jenni Haukio.

Sydsvenskan - 02 okt 12 kl. 06:30

?Ytspänning? rätt titel

En gång i tiden satt jag i juryn för Poloni-priset. 1999 var vi överens att Aino Trosell skulle prisas för sin roman ?Ytspänning?

Expressen - 18 jul 17 kl. 15:07

Kungen delar ut priset till årets Ölänning

I dag prisas Årets Ölänning.Dave Karlsson, forskare och chef på Station Linné i Ölands Skogsby, får ta emot priset.Kvällsposten följer ceremonin på plats..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Bilbrand på Ölandsbron - långa köer

Barometern - 2 timmar sedan

Vatten kan missfärgas efter vattenläcka

Barometern - 15 timmar sedan

Evenemang: Stort intresse för sjöräddningen

Det ska börjas i tid det som sjösäkert ska bli. Många barn, och även vuxna för den delen, passade på att besöka Sjöräddningssällskapets dag på lördagen..

Barometern - 4 timmar sedan

I natt: Bilförare stoppad – misstänkt drograttfull

Strax före klockan 00.30 på natten till söndagen stoppade polis en bilförare i Påskallavik..

Barometern - 5 timmar sedan

”Vi är den enda förening här som har ungdomsverksamhet”

Av cirka 45 barn i skolan i Fågelfors är det nästan 15 som gått med i skytteföreningen. ”Vi är den enda förening här som har ungdomsverksamhet idag” säger Christer Sanglén, kassör i klubben..

Barometern - 5 timmar sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Misstänkt mordbrand när garagelänga brann utanför Kalmar. Skadegörelse mot restaurang i Växjö..

Barometern - 6 timmar sedan

Tips: Det händer i Kalmar län vecka 30

Osäker på vad du ska göra i sommar? Kalmar län bjuder på en mängd aktiviteter och evenemang, här listar vi ett urval från vecka 30..

Barometern - 6 timmar sedan

Grotescos Jakob Setterberg fyller 40 år: ”Jag lever på att folk tycker om mig"

Humor och barnprogram har blivit Grotescomedlemmen Jakob Setterbergs nisch. Själv tycker han att skådespelarjobbet är det roligaste, men också bland det svåraste, som finns..

Barometern - 6 timmar sedan

Hundförening måste flytta och ge plats åt företag

Nybro kommun planerar ett område med nya industritomter i utkanten av Nybro. Nybro Brukshundsklubb nyttar delar av det området och måste därför flytta. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.