Sydöstran > Nyheter

Thursday, 18 July, 19:50

Sydöstran - 11 jul 19 kl. 16:00

Allt kan hända även i de bästa familjerVi vill varna för att det här programmet innehåller starka scener säger rösten i radion som påannonserar Sommar i P1. Som vore det en skräckfilm. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sommar, P1

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt kan hända, äveni de bästa , familjer
Jönköpingsnytt - 23 maj 13 kl. 16:44

"Finns en risk att det kan hända även i Jönköping"

Efter oroligheterna i Husby och i andra Stockholmsförorter med bilbränder och diverse upplopp finns det många Jönköpingsbor som ställer sig frågande kring om det finns någon risk att detta kan hända även i Jönköping..

BT - 26 dec 14 kl. 11:25

Faddrar ska hjälpa nyanlända

Nästa år drar sex kommuner i Sjuhärad igång fadderverksamhet för nyanlända. Syftet är att nyanlända snabbt ska komma in i samhället och att svenskar ska lära sig om en annan kultur. Det är Boråsregionens Etableringscenter som startar projektet där familjer eller personer anmäler sig för att man vill bli matchade med varandra.

Skånskan - 24 dec 18 kl. 08:00

Familjer som har det tufft ekonomiskt får hjälp att fira jul

Sjöbo/Skurup/ystad Julhjälpen i Sjöbo och samt Skurup och Ystad har tillsammans i år hjälpt 37 barnfamiljer med julmat och klappar att lägga under granen.
– Det har gått över förväntan! Det är så många privatpersoner och företag som har skänkt allt från leksaker, kläder till julmat och julgran, säger Caroline Ankarklint som är en samordnarna.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Åre lockar turister även på sommaren

Sommar-Åre lockar många olika slags besökare. Byn är full med norrmän som vill köpa billig tobak och bacon men här finns även familjer som vill vandra och cykla..

Dalarnas tidningar - 31 maj 14 kl. 08:23

Mösspåtagning även i Borlänge

Ännu är hon helt ensam med studentmössa i parkens lugn. Men nästa måndag klockan 15.00 hoppas Ella Johnston att Borlänges femhundra studenter vill vara med, även familjer, släkt och vänner.

LV - 03 aug 17 kl. 14:00

Västervik tar emot nyanlända från Hultsfred

Hultsfreds kommun har tagit emot väldigt många nyanlända. Även om Migrationsverket inte längre placerar några nyanlända där har många nyanlända själva valt att komma till kommunen. Nu ska 67 nyanlända flyttas till andra kommuner i länet.

Regeringen - 04 jul 17 kl. 09:53

Uppdrag om utbildning för nyanlända med kort utbildning – utveckling av kommunal vuxenutbildning

Regeringen uppdrar åt Statens skolverk att ta fram ett stödmaterial som ska underlätta för kommunerna att kombinera kommunal vuxenutbildning i svenska för invandrare (sfi) med andra delar av kommunal vuxenutbildning (komvux) till en utbildning anpassad för främst nyanlända personer i Arbets-förmedlingens etableringsuppdrag som har kort utbildning. Utöver sfi ska utbildningen bestå av grundläggande utbildning i matematik och andra kur-ser eller delar av kurser som Skolverket bedömer som relevanta för målgrup-pen. Utbildningen ska kunna bedrivas hela dagar, men hänsyn ska tas till att nyanlända även ska genomgå samhällsorientering..

Jönköpingsnytt - 23 maj 13 kl. 17:44

"Finns en risk att det kan hända i Jönköping"

Efter oroligheterna i Husby och i andra Stockholmsförorter med bilbränder och diverse upplopp finns det många Jönköpingsbor som ställer sig frågande kring om det finns någon risk att detta kan hända även i Jönköping..

SVT - 11 apr 19 kl. 09:03

”Jag har gott hopp om att kunna fortsätta sända Vinterstudion”

SVT Sport tappar en rad heta vintersport-rättigheter. Från 2021 har Nent Group, med Viasat-kanalerna, säkrat rättigheterna. SVT:s programdirektör Jan Helin är dock hoppfull om att SVT ska kunna fortsätta sända även då.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Hon svarade för dagens prestation i lag-SM

Den första halvan av lag-SM i golf för damer, som spelas på Barsebäck Golf & Country Club, har avverkats. Sölvesborgs GK är med och svingar i toppen, inte minst Emma Nilsson som visar fin form. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Här är mitt liv – i fem mobilbilder

Fem bilder kan inte fånga ett liv – men de kan berätta en del om någons tillvaro. Under sommaren kikar vi in i några kända blekingars mobiltelefoner. I dag bjuder riksdagsledamoten Heléne Björklund från Sölvesborg på glimtar ur sitt fotoalbum.

Sydöstran - 1 timme sedan

Tre män försökte råna en tom lastbil

Sydöstran - 1 timme sedan

I år finns det ingen hoppborg på festivalen

Var är hoppborgen? Den står inte på den vanliga platsen iallafall..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Flera fordon i kollision

Räddningstjänsten har nu vid 17.45 ryckt ut till centrala Karlshamn till en kollision med flera fordon inblandade.

Sydöstran - 2 timmar sedan

Svartlistad sajt säljer biljetter till Gyllene Tider

Google stänger av biljettåterförsäljaren Viagogo, som just nu kränger biljetter till Gyllene Tiders konsert i Ronneby. .

Sydöstran - 2 timmar sedan

Visste inte att hasch var olagligt

Sydöstran - 2 timmar sedan

Företagsvänliga Sverige

Det går bra för flera svenska företag. På torsdagen kom rapporten om hur det gått för Volvo (lastvagnar) andra kvartalet i år..

Sydöstran - 3 timmar sedan

Polis fann vapen vid husrannsakan

Sydöstran - 2 timmar sedan

Nässelfrossan 2019: ”Bara positiva reaktioner”

Årets Nässelfrossa drog återigen stor publik och arrangören Måns Areskoug sammanfattar kulturveckan som varit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.