Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 19 July, 22:33

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbilEn man i 45-årsåldern var på besök i Uddevalla när han upptäckte att han blivit av med sina bilnycklar. Eftersom han behövde hinna i tid till jobbet i Växjö bestämde han sig för att stjäla en lastbil, rapporterar SVT Nyheter Väst. Men efter ett tag ångr.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Uddevalla, Växjö, SVT Nyheter Väst

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sentill , jobbet, stal, lastbil
Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

En man i 45-årsåldern var på besök i Uddevalla när han upptäckte att han blivit av med sina bilnycklar. Eftersom han behövde hinna i tid till jobbet i Växjö bestämde han sig för att stjäla en lastbil, rapporterar SVT Nyheter Väst. Men efter ett tag ångr.

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

En man i 45-årsåldern var på besök i Uddevalla när han upptäckte att han blivit av med sina bilnycklar. Eftersom han behövde hinna i tid till jobbet i Växjö bestämde han sig för att stjäla en lastbil, rapporterar.

UNT - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

En man i 45-årsåldern var på besök i Uddevalla när han upptäckte att han blivit av med sina bilnycklar..

Kristianstadsbladet - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

YA - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

SmålandsPosten - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

BT - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

Sydöstran - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

Barometern - 11 jul 19 kl. 15:58

Sen till jobbet – stal lastbil

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Stenson i kapp Norén – men tappar på toppduon

Med halva British Open avverkad fortsätter Henrik Stenson att bjuda på stabil golf i Nordirland. På den andra rundan hålade svensken ur det 18:e hålet med två under par för dagen – ett slag bättre än den inledande rundan. Detta innebär att 43-åringen in.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Argentina terrorstämplar Hizbollah

Argentina fryser den libanesiska shiarörelsen Hizbollahs tillgångar i landet och stämplar organisationen som ett säkerhetshot. Tillkännagivandet kommer 25 år efter bombattentatet mot ett judiskt center i Buenos Aires som krävde 85 människoliv. Iran och.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Panarins hårda kritik mot Putin

Artemij Panarin har bytt sida i dubbel bemärkelse. New York Rangers har blivit Columbus – och politiskt tar han nu med all önskvärd tydlighet avstånd från Vladimir Putin. – Jag tror att han inte längre kan skilja på rätt och fel, säger den 27-årige isho.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Rånare attackerade med batong och golfklubba

Två män i 20-årsåldern anfölls av tre yngre killar i Borås på fredagskvällen. De blev slagna i huvudet med tillhyggen och rånade på sina mobiltelefoner. Den ene blev slagen med en golfklubba, och den andre med batong.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

JK: Tyrrunan är inte hets mot folkgrupp

Den nazistiska organisationen Nordiska motståndsrörelsen, NMR, anmäldes för hets mot folkgrupp efter att de satte upp en banderoll på Kulturhuset i Stockholm fasad förra hösten. Justitiekanslern, JK, har utrett ärendet och åter kommit fram till att tyrr.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Trafikolycka på väg 108 i Svedala

En olycka med flera fordon har inträffat på väg 108, i närheten av avfarterna på E65..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Jurister: Proportioner vid häktning svår fråga

Är det rätt att låsa in folk i häkte för ett relativt beskedligt brott? Vi behöver prata om proportionerna då misstänkta som inte bor i landet häktas, tycker juristerexperter. Artisten Asap Rocky är misstänkt för misshandel av normalgraden.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Två bilar i krock utanför Skårby

Trafikolyckan har inträffat på Snogeholmsvägen, strax norr om Skårby..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kristdemokraterna rasar i opinionsmätning

Kristdemokraterna har tappat drygt var fjärde sympatisör sedan EU-valet i maj visar Skops senaste väljarbarometer. Nu är stödet nere på 9,2 procent. "Därmed bryts Kristdemokraterna närmast unika framgång under det senaste året då partiet mer än tredubbl.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Kosovos premiärminister avgår

Kosovos premiärminister Ramush Haradinaj avgår sedan han kallats till den internationella brottmålsdomstolen i Haag. Han är misstänkt för krigsbrott som ska ha begåtts under Kosovokriget. – Jag fick ett samtal från den särskilda domstolen i egenskap av.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.