Expressen > Nyheter

Sunday, 21 July, 15:33

Expressen - 11 jul 19 kl. 15:51

Tre bilar i krock på E6 – stor trafikpåverkanTre bilar har kolliderat på på E6 i Kungsbacka.  Olyckan ska ha skett i norrgående riktning. Räddningstjänst, polis och ambulans har åkt till platsen.Enligt Trafikverket råder stor trafikpåverkan på platsen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E6, Kungsbacka, Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, bilari , krockpå E6 , stor, trafikpåverkan
Expressen - 24 jul 16 kl. 11:15

Bil tappade framhjul – tre bilar i stor olycka

Tre bilar har varit inblandade i en trafikolycka på E4 vid Ljungby Södra. Olyckan har orsakats av att en av bilarna tappat ett framhjul. – Ingen person uppges ha kommit till skada i samband med olyckan, säger Linda Pleym, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

BT - 14 jul 14 kl. 16:41

Tre bilar krock i Marbäck

En trafikolycka mellan tre fordon inträffade på Riksväg 157 i höjd med södra infarten till Marbäck. Inga allvarliga skador rapporteras på dem fem personerna som olyckan drabbade, men ambulans är kallad till platsen. Under räddningsarbetet stänger räddningstjänsten av vägen, men de beräknas snart kunna öppna igen.

Expressen - 12 jan 18 kl. 16:27

Tre bilar i krock – stor trafikpåverkan

På fredagseftermiddagen har tre bilar krockat vid Vädermotet på Hisingen, uppger polisen.Skadeläget är oklart men det är stor trafikpåverkan då tre körfält stängs av under räddningsarbetet.– Det är trafikkaos på platsen, säger Hans Lippens, presstalesperson vid polisen region Väst..

GT - 22 sep 17 kl. 07:18

Tre bilar i krock på E45 – stor påverkan på trafiken

Tre bilar har krockat på E45 vid Agnesberg.Enligt Trafikverket orsakar olyckan stor påverkan på trafiken under fredagsmorgonen.En person har förts med ambulans till sjukhus..

Expressen - 28 aug 18 kl. 08:48

Tre bilar i krock på bro – stor trafikpåverkan

Tre bilar har krockat på Källösundsbron i Stenungsund.– En bil har kört in i räcket, sedan har någon kört in i den andra, säger Hans Lippens, polisens presstalesperson.Enligt Trafikverket är det stor trafikpåverkan på platsen..

Skånskan - 02 aug 16 kl. 21:08

Tre bilar i krock i Malmö

Malmö Tre bilar är inblandade i en krock på Regementsgatan i centrala Malmö. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades vid 20:30-tiden på tisdagen till Regementsgatan där tre bilar var inblandade i en krock.
Det är oklart om någon är skadad..

GT - 24 nov 16 kl. 15:29

Tre bilar i kollision på pulsådern - stora köer att vänta

Tre bilar är inblandade i en "kökrock" strax före Tingstadstunneln på Hisingssidan.– Det verkar inte vara några personskador, men det är ju mycket stor risk att det blir stora störningar i trafiken, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i Region Väst..

Expressen - 24 nov 16 kl. 15:29

Tre bilar i kollision på pulsådern i rusningstrafiken

Tre bilar är inblandade i en "kökrock" strax före Tingstadstunneln på Hisingssidan.– Det verkar inte vara några personskador, men det är ju mycket stor risk att det blir stora störningar i trafiken, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman i Region Väst..

GT - 04 sep 17 kl. 07:02

Tre bilar i krock på E6 – stor trafikpåverkan

Tre bilar krockade vid Tingstadstunneln strax efter klockan halv sju på måndagsmorgonen.– En kvinna är lindrigt skadad, säger Hans Lippens polisens presstalesman i region väst.Ett körfält är avstängt..

Expressen - 27 dec 17 kl. 14:36

Tre bilar i krock på riksväg 40 – stor trafikpåverkan

Tre bilar har krockat på riksväg 40 i Ulricehamns kommun.Olyckan påverkar trafiken kraftigt.– Det ligger massa skräp på vägen och den är helt avstängd i östlig riktning, säger Henrik Andersson, inre befäl på Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Jesper Rönndahl fick pris som Årets skåning

På söndagseftermiddagen var det dags för Jesper Rönndahl att ta emot Kvällspostens pris Årets skåning. Prisutdelningen skedde under firandet av skåneländska flaggan i Staffanstorp. — Skåne för mig är hemma.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i lastbil och ladugård

Räddningstjänsten fick på söndagseftermiddagen larm om brand i en ladugård i närheten av Hörby. .

Expressen - 1 timme sedan

Domaren Emilia, 18, tvingades ta skydd efter ungdomsmatch

Domaren Emilia Wiklund, 18, fick grova förolämpningar, ett slag riktat mot sig och tvingades ta skydd bakom sekretariatet efter slutsignal.Hon och domarkolleger upplever att klimatet för domare blivit värre än tidigare år – samtidigt hävdar tävlingsledaren att det blivit bättre.– Jag kommer aldrig mer döma beachhandboll och jag funderar på att sluta döma inomhus också, säger Emilia Wiklund.

Expressen - 1 timme sedan

Nu kommer värmen från Medelhavet

Efter regn kommer solsken.Nästa vecka drar Medelhavsvärmen in över Göteborg och Västsverige – och temperaturer på närmare 30 grader och sol är att förvänta.– Sedan ser detta ut att hålla i sig ett tag, säger Lasse Rydqvist, meteorolog på väderinstitutet Storm..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Flera bilar i krasch – en person allvarligt skadad

Två personbilar och en lastbil har kolliderat mellan Hjortkvarn och Tjällmo i Motala kommun. Enligt polisen ska minst fem personer ha varit inblandade i olyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

En hittad livlös i bil i Landskrona

En livslös man har anträffades i en bil i ett bostadsområde söder om Landskrona på söndagsförmiddagen. .

Expressen - 2 timmar sedan

Minnesstund hålls för offren: ”Man måste få vara ledsen”

Dussintals Umeåbor har samlats vid en minnesstund för att hedra offren för flyolyckan för en vecka sedan.Nio personer – två kvinnor och sju män – dog när ett sportplan med fallskärmshoppare störtade på ön Storsandskär strax utanför Umeå.– Alla känner någon som känner någon som omkom, säger arrangören Jenny Eriksson..

Expressen - 3 timmar sedan

Cyberattack i Bulgarien – fem miljoner drabbade

Mer än fem miljoner bulgarer har drabbats av en cyberattack riktad mot landets skattemyndighet, rapporterar CNN.– Informationen är nu tillgänglig för vem som helst. Många i Bulgarien har redan de här filerna, och förmodligen även personer utomlands, säger Asen Genov, en av de drabbade..

Expressen - 3 timmar sedan

Hellmark Knutson (S) kritiserar ”grabbig struktur” inom partiet

Den tidigare ministern för högre utbildning och forskning, Helene Hellmark Knutsson, petades när Stefan Löfven bildade regering i januari.Nu riktar hon kritik mot en ”grabbig nätverksstruktur” inom S. – Det är ingen slump att man alltid har pratat om alltifrån ”Perssons pojkar” till ”Erlanders pojkar”, säger hon i en intervju med SvD..

Expressen - 3 timmar sedan

Långa köer vid Ölandsbron efter brand i personbil

Det är långa köer på väg 137 vid Ölandsbron på grund av ett brinnande personbil, skriver SVT. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.