Barometern > Nyheter

Thursday, 18 July, 11:02

Barometern - 11 jul 19 kl. 15:22

Ny va-ledning i Glabo



Oskarshamns kommun planerar för en ny va-ledning på en sträcka av en kilometer utmed Ovädersleden i Glabo. Länsstyrelsen godkänner planerna men påminner om att försiktighetsåtgärder måste vidtas..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Glabo, Ovädersleden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny va-ledningi , Glabo
Barometern - 14 dec 18 kl. 17:26

Domstol upphäver detaljplan för Glabo - kommunen vill göra ett omtag

Efter en lång process står det nu klart att det lär dröja innan den planerade byggnationen i Glabo vid Saltviks hamn kan bli verklighet. Mark och miljööverdomstolen upphäver nämligen detaljplanen för området. ”Mycket tråkigt”, kommenterar företaget bakom planerna..

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 11 kl. 06:30

Ledning läggs under extern lupp

Foto: Eva-Lisa Svensson
En extern utredare ska gå till botten med den senaste tidens kritik mot Trelleborgs hamn och hur ledningen har hanterat interna dokument från konkurrenten CMP. Det har hamnens styrelse beslutat.
Under 1,5 års tid hade Trelleborgs hamn tillgång till ett internt dokument från företaget CMP som driver hamnen i Malmö.

Nyheter 24 - 03 sep 11 kl. 21:11

Fritt fall för Djurgården - missade slutspel trots ledning


Djurgården hade allt i sina egna händer, men dyrbara utvisningar straffade laget som i och med förlusten missar slutspel i European Trophy. MJÖLBY. Djurgårdens chans att nå slutspel i European Trophy hängde på en skör tråd.

YLE - 23 okt 12 kl. 09:22

Allt fler kvinnor i storbolagens ledning

Finland har gått om Norge i andelen kvinnor i börsbolagens högsta ledning trots att Norge har speciella kvinnokvoter. Enligt Centralhandelskammaren finns det 19 procent kvinnor i de finländska börsbolagens ledningsgrupper. Motsvarande siffra i Norge är 15.

HBL - 09 sep 14 kl. 08:33

Fennovoima byter ledning

Fennovoima bekräftar ändringarna i bolagets ledningFennovoima bekräftar ändringarna i bolagets och den största ägaren Voimaosakeyhtiö SF:s ledning. Toni Hemminki från Rautaruukki blir ny vd för Fennovoima medan Elina Engman blir vd för Voimaosakeyhtiö SF efter Pekka Ottavainen som inte fortsätter inom bolaget. Styrelseordföranden för Voimaosakeyhtiö SF byts också ut.

Kristianstadsbladet - 16 okt 14 kl. 06:00

FOI-ledning visste om bulvanupplägg

TT kan nu visa mejl som bekräftar att det i FOI:s ledning fanns kännedom om ett bulvanupplägg via KTH för en affär med Kina - tvärtemot vad försvarsmyndighetens chef har hävdat. I dag väntas en rapport om affären.
SVT:s Uppdrag granskning rapporterade den 3 september att Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) använt Kungliga tekniska högskolan (KTH) som bulvan för att licensiera den potentiellt militära programvaran Edge till Kinas försvarsindustri.

BT - 16 okt 14 kl. 06:00

FOI-ledning visste om bulvanupplägg

TT kan nu visa mejl som bekräftar att det i FOI:s ledning fanns kännedom om ett bulvanupplägg via KTH för en affär med Kina - tvärtemot vad försvarsmyndighetens chef har hävdat. I dag väntas en rapport om affären. SVT:s Uppdrag granskning rapporterade den 3 september att Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) använt Kungliga tekniska högskolan (KTH) som bulvan för att licensiera den potentiellt militära programvaran Edge till Kinas försvarsindustri.

Supermiljöbloggen - 20 feb 15 kl. 15:57

Studenter utmanar Harvards ledning att sluta investera i fossilindustrin

Det prestigefyllda och mäktiga amerikanska universitetet Harvard förbereder sig på att möta en grupp av sina egna juridikstudenter i rätten. Studenterna vill med juridiska verktyg tvinga universitetet att dra sig ur fossila investeringar. Det vill inte Harvards ledning.

Cornucopia - 11 apr 16 kl. 19:13

Vänsterpartiets ledning vill ha kvar kärnkraften

Vänsterpartiets ledning har tagit till sig enkla fakta kring kärnkraften och vill nu ha kvar denna fossilfria energikälla tills man lyckats avveckla fossila bränslen. Det återstår dock att se om partikongressen också kan ta till sig enkla samband.
Svenska kärnkraftverk är skyddsobjekt och får inte fotograferas hur som helst.

YLE - 25 maj 16 kl. 07:21

Samlingspartiets ledning är inte populär

Samlingspartiets ledning är allt annat än populär. Det visar TNS Gallups nya undersökning som Yle tagit del av. För tillfället anser varannan finländare att Samlingspartiets ledning är okunnig, då endast en tredjedel var av den åsikten i oktober i fjol.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

51-årig kvinna åtalas för grovt rattfylleri

En 51-årig kvinna från Oskarshamn har åtalats för grovt rattfylleri..

Barometern - 1 timme sedan

Åtal: Körde åter utan körkort

En man i dryga 30-årsåldern åtalas för olovlig körning, vilket bedöms som grovt..

Barometern - 1 timme sedan

Missa inte: Här är sommarens bästa långläsning

Semestertider och gott om tid för att dyka ner i några av Barometern-Ot:s mest lästa reportage! Här har du våra bästa tips för långläsningen i hängmattan. .

Barometern - 2 timmar sedan

Fredrik Fredriksson firar namnsdag med köpetårta

Som barn ville han byta namn, men fick inte för sin skolfröken. I dag är Fredrik Fredriksson nöjd och stolt över sitt namn..

Barometern - 2 timmar sedan

Karin Iveby

Barometern - 2 timmar sedan

Ivan Kullin

Barometern - 2 timmar sedan

Rolf Jonsson

Barometern - 2 timmar sedan

Patrik Jonsson

Barometern - 2 timmar sedan

Arne Rolfstam

Barometern - 2 timmar sedan

Ingemar Blom



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.