Skånskan > Nyheter

Friday, 19 July, 00:12

Skånskan - 11 jul 19 kl. 15:43

Bilar i kollision på väg 13Två bilar kolliderade under torsdagseftermiddagen på väg 13Strax innan 15.30 inkom larm till SOS om att två bilar krockat. Skadeläget är oklart. Enligt Trafikverket ska kollisionen påverka trafiken i båda riktningar. Prognosen är att framkomligheten kommer vara bra igen vid 17.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SOS, Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilari , kollision, väg13
YLE - 11 apr 13 kl. 08:15

Toyota kallar in bilar för kontroll

Toyota kallar sammanlagt in 14 600 bilar i Finland och balticum för kontroll. Det är främre passagerarsätets airbags som ska undersökas. En av biltillverkarens underleverantören har upptäckt att airbagen inte fungerar helt felfritt under en kollision.

Skånskan - 01 mar 17 kl. 16:40

Tre bilar i kollision – Munkhättegatan avstängd

malmö Polis, ambulans och räddningstjänst kallas till Eriksfältsgatan i höjd med badmintonhallen.
Det är tre bilar som har kolliderat.
Trafiken är delvis avstängd.

Kristianstadsbladet - 29 sep 11 kl. 22:20

Två bilar och en älg inblandade i olycka

Två personbilar är inblandade i en kollision med en älg. En av bilarna körde sedan ner i diket medan den andra fortfarande står kvar på vägen.
Det var vid kvart över nio som larmet kom om en olycka på väg 119 i höjd med Friggatofta.

UNT - 25 maj 12 kl. 19:45

Tre bilar i kollision

Tre bilar varav en med husvagn, var inblandade i en kollision på länsväg 76 mellan Öregrundsavfarten och Snesslinge på fredagskvällen..

UNT - 07 jun 12 kl. 22:53

Flera bilar i kollision

En man i 60-årsåldern fördes till sjukhus efter en kollision mellan flera bilar på Vårdsätravägen i Uppsala tidigt på torsdagskvällen..

Västerbottens Folkblad - 18 jan 13 kl. 09:33

Tre bilar i kollision

Tre bilar var inblandade i en kollision på E4 på fredagsförmiddagen. Olyckan inträffade i norrgående fil mellan Nordmaling och Hörnefors, i höjd med Torsmyrans naturreservat. [...

Dalarnas tidningar - 09 jan 14 kl. 16:44

Kollision mellan tre bilar

BORLÄNGE En kollision har inträffat mellan tre bilar på Grådavägen, mellan Max och Ica.

Kristianstadsbladet - 19 sep 14 kl. 17:40

Två till sjukhus efter kollision


Det var svårt att ta sig fram mellan Malmö och Lund på grund av två stora bilolyckor på E:22:an på fredagseftermiddagen.Två personer fick enligt SOS föras till sjukhus efter att fyra bilar kolliderat utanför Lund i höjd med Hjärup. Ytterligare en kollision mellan flera bilar inträffade på E22 i höjd med Kronetorp i riktning mot Lund.

BT - 19 sep 14 kl. 17:40

Två till sjukhus efter kollision

Det var svårt att ta sig fram mellan Malmö och Lund på grund av två stora bilolyckor på E:22:an på fredagseftermiddagen. Två personer fick enligt SOS föras till sjukhus efter att fyra bilar kolliderat utanför Lund i höjd med Hjärup. Ytterligare en kollision mellan flera bilar inträffade på E22 i höjd med Kronetorp i riktning mot Lund.

Helsingborgs Dagblad - 19 sep 14 kl. 17:43

Två till sjukhus efter kollision

Det var svårt att ta sig fram mellan Malmö och Lund på grund av två stora bilolyckor på E:22:an på fredagseftermiddagen. Två personer fick enligt SOS föras till sjukhus efter att fyra bilar kolliderat utanför Lund i höjd med Hjärup. Ytterligare en kollision mellan flera bilar inträffade på E22 i höjd med Kronetorp i riktning mot Lund..

LV - 09 jun 15 kl. 09:27

Kollision mellan två bilar

Under gårdagens morgon skedde en kollision mellan två bilar på länsväg 211. Den bilen som vållade själva olyckan smet från platsen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Många i parken med dans i kikaren

Malmö Kullarna i Kroks­bäcks­par­ken ut­gjorde un­der tors­dags­kvällen scen för en dans­sa­fa­ri. Med ki­ka­re följde åskå­da­rna fö­re­ställ­ningen på håll.Un­der tors­dags­kvällen samlades män­ni­skor med ki­ka­re för att spana ut över kullarna i Kroks­bäcks­par­ken.

Skånskan - 4 timmar sedan

Påkörd person

MALMÖ En bil och cykel krockade vid Trelleborgsvägen under torsdagskvällen strax innan klockan 20. Skadeläget är oklart. Texten uppdateras.

Skånskan - 5 timmar sedan

Sju rån inom loppet av en vecka – nu åtalas gärningsmännen

Fem rån inträffade under samma kväll i Stadsparken i Lund. Efter en längre utredning har dessa rån och ytterligare två i grannkommunerna klarats upp. Eslövspolisen har jobbat tillsammans med utredare från Kävlinge och Lund och lyckats spåra samtliga rån till gärningsmännen som nu har fällts i Lunds Tingsrätt.

Skånskan - 6 timmar sedan

Våld mot tjänsteman

LUND Under torsdagseftermiddagen hotades en tjänsteman med våld i Lund. En väktare angreps av en man i kommunhuset. I samband med att mannen blir avvisad från platsen går han till angrepp med slag mot väktaren.

Skånskan - 6 timmar sedan

Marknad med mer kultur

Sjöbo På torsdagen drog Sjöbo marknad igång.
En nyhet för i år är Varieté Vagant som gick runt och uppträdde bland stånden.– Jag tycker om att vi kommer så nära vår publik, säger Hanna Vagant som gör ballongdjur, spelar dockteater och sjunger gamla visor med Jon Halvar som också står för magiska experiment.

Skånskan - 7 timmar sedan

160 kilo cannabis i hundmatsäckar

Malmö En man i 60-årsåldern har åtalats för att ha smugglat in 160 kilo cannabis vid två tillfällen.
Rubriceringen är grov narkotikasmuggling.Mannen har transporterat narkotikan i sin lastbil utan att, enligt egen utsago, ha haft någon kännedom eller vetskap om att det fanns narkotika med i hans last.

Skånskan - 7 timmar sedan

Evakuering av hyreshus kunde avbrytas

Malmö Det visade sig att det misstänkta föremålet inte var en bomb och därför kunde evakueringen av ett flerbostadshus på Ramels väg i Rosengård avbrytas och avspärrningen hävas.Det var vid 11:50 som en polispatrull vilken var ute på ett rutinärende hittade ett misstänkt farligt föremål i en trappuppgång.
Bombgruppen larmades och polisen och räddningstjänsten kunde påbörja evakueringen av de boende.

Skånskan - 7 timmar sedan

Så kan nya förskolan i Sätofta komma att se ut

Höör Att en ny förskolan ska byggas i Sätofta har varit på tapeten i flera år.
Nu har planritningarna äntligen skickats som bygglovsansökan till kommunen.Den stora förskolesatsningen i Sätofta som talats om i flera år börjar äntligen raska på i fart en aning.

Skånskan - 7 timmar sedan

Stor villa i Rydsgård har fått ny ägare

Rydsgård Försäljningen av fastigheten på Duvarp 31 i Rydsgård är nu klar. Ny ägare är Ann-Mari Märta Christina Englund, 68, från Skövde, och säljare är Göran Carl-Eric Engström. Huset har en boyta på 284 kvadratmeter.

Skånskan - 7 timmar sedan

Sommarlov med konst på schemat

Malmö Under fyra veckor har barnen haft möjlighet att arbeta med sin kreativa förmåga på mötesplatsen Rehab.
På torsdagen avslutades lovaktiviteten med en utställning.Konstsommarlov med frukostklubb är ett samarbete mellan den ideella föreningen MuralCentralen och Malmö stad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.