Nyan > Svenskfinland

Sunday, 21 July, 02:02

Nyan - 11 jul 19 kl. 15:33

Försvunnen propellerUnder torsdagseftermiddagen hjälpte Ålands Sjöräddningssällskap en gästande segelbåt som märkt att propellern saknades. Efter att ägaren till segelbåten införskaffat ny propeller och bokat kranbil bogserade Sjöräddningssällskapet segelbåten från gästhamnen till en kaj vart kranbilen kunde komma. På onsdagskvällen hjälpte Sjöräddningssällskapet en båt som fått motorproblem och behövde bogsering till reparatör. Björkskär begav sig mot Vårdö och på plats kunde man koppla trossen och påbörja bogsering mot Kumlinge var den finska sjöräddningen tog över.
TEXT: Janice Mattlar janice.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ålands Sjöräddningssällskap, Sjöräddningssällskapet, Vårdö, Kumlinge, TEXT, Mattlar, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvunnen, propeller
YLE - 06 maj 17 kl. 09:00

Åboland: Sjökapten fyndade stor mystisk propeller utanför stugan

Vilket fartyg tappade för länge sedan sin stora fyrbladiga propeller utanför Espskär i Åbolands skärgård? Vad hände och varför finns det inga uppgifter om händelsen? Det var för fyra år sedan som en ung kille med snorkel uppenbarade sig vid pensionerade sjökaptenen Esa Mäkeläs stuga på ön Espskär strax söder om Pargas port, i Åbolands skärgård.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna skadad av propeller

På lördagen fick en kvinna livshotande skador, sedan hon gått in i en propeller på ett privatplan, uppger Borås Tidning.Olyckan inträffade på Viareds flygplats på lördagseftermiddagen. Den skadade kvinnan, som är i 75-årsåldern, fördes till sjukhus..

BT - 12 nov 11 kl. 14:49

Kvinna gick in i propeller? fick livshotande skador

Kvinnan backade in i propeller strax efter landning på Viareds flygplats. Personen är förd till sjukhus med livshotande skador. Olyckan skedde i eftermiddags och kvinnan är i 75-årsåldern.

SvD - 12 nov 11 kl. 15:56

Propeller skadade kvinna svårt

Träffad av propeller efter landning..

The Local - 13 nov 11 kl. 10:36

Woman severely injured by airplane propeller

A woman in her seventies suffered life-threatening injuries when hit by a propeller. The accident occurred on Saturday at Viared's air field outside Borås, in southern Sweden..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stabilt för kvinna som skadades i propeller

Den kvinna i 75-årsåldern som skadades allvarligt av en propeller på lördagen flyttades till Sahlgrenska i Göteborg under natten till söndagen. Hennes skador är inte längre livshotande, skriver GT. Olyckan inträffade på Viareds flygplats utanför Borås då kvinnans son just hade landat ett propellerplan.

ÖstersundsPosten - 08 sep 14 kl. 13:55

Genomklok och lagom tjock – utan propeller på magen

Alla andra som befolkade Astrid Lindgrens värld, Pippi, Kajsa Kavat, Emil och inte minst de fattiga barnen i Sunnanäng, dem tyckte jag mycket om, men jag antar att Karlsson, hans propeller, hans högtflygande boende på ett tak i Vasastan i det där Stockholm och (allra mest) hans självförhärligande attityd helt enkelt skrämde skiten ur en tjej i en enplansvilla i Offerdal, som precis som alla andra flickor i hennes omgivning lärt sig att det är fult att framhäva sig själv..

Expressen - 10 nov 14 kl. 20:30

Fick flygplanets propeller i huvudet – överlevde

NEW YORK. Christina Kurylo överlevde mardrömmarnas mardrömsresa.Först gick däcket sönder – sen fick hon en propeller i huvudet.

Expressen - 10 nov 14 kl. 20:30

Fick planets propeller i huvudet – överlevde

NEW YORK. Christina Kurylo överlevde mardrömmarnas mardrömsresa. Först gick däcket sönder – sen fick hon en propeller i huvudet.

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 17 kl. 08:53

Saab-plan tappade propeller i luften

Ett Saab-plan tappade en propeller under inflygningen till Sydneys internationella flygplats. Händelsen inträffade i fredags efter det att besättningen stängt av motorn efter "onormala indikationer" på Saab 340-planet med 16 passagerare. Trots att plan.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 8 timmar sedan

Markbrand i Mariehamn

Mot lördagskvällen fick Alarmcentralen in ett larm om en markbrand i Österbacka, Mariehamn. Tf räddningschef Karl Nordlund meddelar att markbranden var av storleken tio gånger tio meter stor och att anledningen till att marken börjat brinna kan vara krossat glas som fanns i närheten. När Räddningsverket Mariehamn och Strandnäs FBK kom till platsen hade några pojkar och andra personer i närheten redan börjat släcka branden.

Nyan - 10 timmar sedan

Rökiga lokaler orsakade larm

Under natten till lördag fick Alarmcentralen in ett automatalarm från Kino i Mariehamn. Larmet utlöstes av rökmaskiner inne i lokalen. Tf räddningschef Karl Nordlund meddelar att Mariehamns räddningsverk ryckt ut till platsen och eftersom det fanns så pass mycket rök inne i lokalen bedömde man att larmet inte kunde återställas och Kino var tvungna att hålla övervåningen stängd under kvällen.

Nyan - 10 timmar sedan

Polisen jobbade hårt under första Rockoff-natten

Under natten till lördag har polisen haft fullt upp då det varit mycket folk i farten och många kraftigt berusade sådana. Polisen berättar i ett meddelande att de haft en del att göra under den första Rockoff-natten. Under natten har polisen hämtat två ungdomar från Rockoff-området då personerna var kraftigt berusade.

Nyan - 12 timmar sedan

Finsk stortidning hyllar Sally Salminen

”Sally Salminen skrev den mest framgångsrika finska romanen”. .

Nyan - Igår: 19:02

Getaloppet gör comeback

RULLSKIDOR. När Getadagen återuppstår på lördag gör även Getaloppet på rullskidor det. .

Nyan - Igår: 18:00

Grovt äventyrande på Emkarbyvägen

En 22-årig man dömdes i onsdags för grovt äventyrande av trafiksäkerheten till 55 dagsböter, sammanlagt 330 euro. Mannen, som är bosatt i Sverige, hade i mars i år kört 123 kilometer i timmen på Emkarbyvägen i Finström där hastighetsbegränsningen är 70 km/h. Han fick också körförbud till den 24 oktober i år, men enligt domen har körkortet inte omhändertagits.

Nyan - Igår: 17:00

Lindström enhetschef för Viking Line Buss

Mikael Lindström är sedan början av juli ny enhetschef för Viking Line Buss Ab. Han har har tidigare haft samma post, men kommer närmast från Rafaels. – Det känns bra.

Nyan - Igår: 15:21

”Hög puls och förväntansfull”

Pier Schmid som är Rockoffs festivalgeneral för andra året i rad har fullt upp med sista minuten fix innan musikkalaset drar igång. .

Nyan - Igår: 13:29

Electric Boys svänger fortfarande

Nyan fick en pratstund med Conny Bloom, sångare i Electric Boys som spelar på Rockoff på lördag. .

Nyan - Igår: 11:21

Nordisk folkdans på gatorna

Folkdanslag från hela Norden deltar under folkdansfestivalen ÅLEK som ordnas den här veckan. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.