DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 22:28

DI - 11 jul 19 kl. 15:31

Uppåt på Wall Street – flygbolaget lyfter efter höjd vinstprognosUSA-börserna var på ett relativt munter humör i torsdagens inledande handel och bjöd på mindre uppgångar. Flygbolaget Delta Air Lines stiger med omkring 1 procent efter att ha höjt sin vinstprognos för helåret 2019. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, USA, Delta Air Lines

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppåt på Wall, Street, flygbolaget, lyfterefter , höjd, vinstprognos
Opinionen.se - 04 feb 13 kl. 04:35

Wall Street-hopp lyfter Tokyobörsen

Tokyobörsen gick upp under förmiddagens handel och vid lunchpausen visade Nikkeis 225-index plus 0,5 procent. Det bredare Topix gick upp 1,1 procent. Förhoppning om fortsatt rally på Wall Street i New York ligger bakom optimismen.

Sydsvenskan - 25 aug 15 kl. 15:50

Wall Street öppnar uppåt

Wall Street öppnar uppåt efter raset i måndags, i linje med kurslyften på ledande europeiska börser.S&P 500-index lyfter med 2,4 procent, medan Dow Jones industriindex stiger 2,2 procent i den inledande handeln.Bland de tyngsta vinnarna i S&P 500-index finns Apple och Netflix, som lyfter med 4,7 respektive 7,5 procent..

Helsingborgs Dagblad - 25 aug 15 kl. 15:50

Wall Street öppnar uppåt

Wall Street öppnar uppåt efter raset i måndags, i linje med kurslyften på ledande europeiska börser.S&P 500-index lyfter med 2,4 procent, medan Dow Jones industriindex stiger 2,2 procent i den inledande handeln.Bland de tyngsta vinnarna i S&P 500-index finns Apple och Netflix, som lyfter med 4,7 respektive 7,5 procent..

Kristianstadsbladet - 14 mar 19 kl. 21:10

Osäkerhet präglade stilla Wall Street

Osäkerhet om handelssamtalen med Kina, brexitfrågan och världsekonomin i största allmänhet fick handlarna på Wall Street att ligga lågt på torsdagen och aktieindexen pendlade runt nollan. För krisande flygbolaget Boeing blev det ännu en dag på rött.(TT).

DI - 27 sep 11 kl. 19:47

USA-börser: Hopp om Europa lyfter Wall Street

Wall Street handlats fortsatt högre på tisdagen, efter att hopp om att ledarna i eurozonen ska kunna lösa skuldkrisen ökat riskviljan hos investerarna..

Affärsvärlden - 12 aug 13 kl. 15:15

Blackberry lyfter i förhandeln på Wall Street

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en negativ öppning på Wall Street på måndagen..

Affärsvärlden - 14 nov 14 kl. 16:31

Konsumenter lyfter Wall Street

Kurserna på Wall Street har handlats något högre på den statistiktunga fredagen. Preliminär statistik över konsumentförtroendet i USA kom bland annat in bättre än förväntat och stöttat index. Energi- och telekomsektorerna har gått starkt..

Affärsvärlden - 10 feb 15 kl. 16:50

Wall Street lyfter i inledningen

Kurserna på Wall Street har inlett tisdagshandeln i positiv riktning. Uppgifter om att EU-kommissionen väntas föreslå sex månaders förlängning av Greklands finansiella räddningspaket ger stöd till kurserna. På amerikansk hemmaplan rapporterade Coca-Cola in fina kvartalssiffror..

Affärsvärlden - 30 mar 15 kl. 17:18

Yellens ord lyfter Wall Street

Kurserna på Wall Street har inlett måndagen stigande i spåren av ett relativt mjukt tal från Fed-ordföranden Janet Yellen i fredags samt flera bolagsaffärer inom läkemedelssektorn..

DI - 17 feb 16 kl. 16:21

New York: Årets förlorare lyfter Wall Street

Den positiva andan levde kvar på Wall Street som steg för tredje dagen i följd i den inledande onsdagshandeln..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 30 minuter sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 1 timme sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 1 timme sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .

DI - 1 timme sedan

Analytikerna tror att Essity ska stärka marginalerna

Hygien- och hälsobolaget Essity väntas rapportera ännu ett kvartal med stark organisk tillväxt. Samtidigt bör fortsatta nedgångar på kostnadssidan och prishöjningar i försäljningsledet leda till ökade marginaler..

DI - 1 timme sedan

Fed: Blygsam tillväxt – utsikterna positiva trots oro

USA:s ekonomi växte i blygsam takt från mitten av maj till början av juli..

DI - 1 timme sedan

WHO klassar ebolautbrottet som ett internationellt nödläge

Världshälsoorganisationen, (WHO), klassar ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa och Uganda som ett internationellt nödläge. Detta efter att ett nytt fall av ebola har upptäckts i Uganda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.