Skånskan > Opinion

Sunday, 21 July, 22:05

Skånskan - 11 jul 19 kl. 15:30

Så ska Dösjebro förändrasDösjebro Dösjebro ska växa och utvecklas, men frågan är hur. Nu har kommunen offentliggjort den ortsanalys man jobbat med sedan i höstas. Enighet råder om att man måste åtgärda trafikproblemen i byn. En åtgärd för att nå dit är att flytta idrottsplatsen.Under hösten genomförde Kävlinge kommun medborgardialoger i Dösjebro.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Dösjebro, Kävlinge, Västkustbanan, Centralvägen, Karabyvägen, Björnstorpsvägen, Annelöv, Karaby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , Dösjebro, förändras
Sydsvenskan - 09 mar 15 kl. 04:00

De vill ha sin park tillbaka för skönhetens skull

Göran Petterson har bott i Dösjebro hela sitt liv och sett byn förändras under åren.
Nu tycker han att det är dags att få lite nytt liv i byn och första steget är att rusta upp Försköningsparken.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Hittade död man i bil

Landskrona Vid middagstid på söndagen påträffades en avliden man i en bil i ett bostadsområde i Landskrona kommun.Vid klockan halv elva på söndagsförmiddagen ringer en person till polisen. Han berättar att han har hittat en person som han misstänker vara död, i en bil som står parkerad i ett bostadsområde strax söder om Landskrona.

Skånskan - 14 timmar sedan

Lister föll i ny WTA-semifinal

TENNIS Fair Plays Cornelia Lister var framme i en ny WTA-semifinal tillsammans med Renata Voracova - den här veckan i Ladies Championships Lausanne i Schweiz.Det svensktjeckiska paret vann två matcher i turneringen.
Alexa Guarachi, Chile/Erin Routliffe, Nya Zeeland, besegrades i en jämn tvåsetare med 7-6.

Skånskan - 14 timmar sedan

Rinaldo Persson starkast i Höllviken

TENNIS Fair Plays Kajsa Rinaldo Persson var överlägsen i Höllviken och tog andra raka sommartourtiteln.
Hon finalbesegrade norskan Matylda Burylo med siffrorna 6-1, 6-0.Höllviksspelen sommartour
Damsingel, semifinaler: Kajsa Rinaldo Persson, Fair Play TK-Frida Bostrand, Fair Play TK 6-1, 6-0, Matylda Burylo, Norge-Louise Wikander, IS Göta Tennis 6-0, 7-5.

Skånskan - 14 timmar sedan

Carlsten triumferade i Hörby

TENNIS Limhamnsbon Victoria Carlsten, som representerar Helsingborgs TK, vann finalen i Hörbys sommartourtävling över klubbkamraten Elin Vilén med 7-6, 3-6, 6-2.– En välspelad och jämn final där det var små marginaler som avgjorde, konstaterade Fredrik Tuvesson, tävlingsledare och klubbchef i Hörby-Höör TK.
Jeppe Johansson Holm, Västerås TK, tog hem herrarnas tävling efter att ha finalbesegrat Tabergsdalens TK:s Jonathan Stenberg, 6-2, 6-2
– Jonathan gjorde det bra, men Jeppe var ett snäpp bättre än samtliga här och har högre tempo i allt.

Skånskan - 22 timmar sedan

Två MC-förare omkom samma kväll

SKÅNE Under fredagen inträffade två trafikolyckor med motorcykel vid olika platser och tidpunkter. Båda MC-förarna åkte till sjukhus med allvarliga skador.Första trafikolyckan inträffade i Svedala på väg 108.

Skånskan - Igår: 15:30

Fler kan förvänta sig inspektion

Malmö Fredrik Bengtsson är enhetschef för avdelningen miljö- och hälsoskydd.
Han berättar att miljöförvaltningen har för avsikt att besöka fler massagesalonger.– Miljöförvaltningen har med start 2017 bedrivit tillsyn på massagesalonger i Malmö i syfte att kontrollera miljö- och hälsoskyddet.

Skånskan - Igår: 15:30

”En be­kräf­tel­se att gifta sig här”

Malmö. På Prides drop in-vigsel fick Yvon­ne och Hel­e­na till slut lova vandra evig kär­lek i kyr­kan. Nå­got de inte fick för 13 år se­dan.

Skånskan - Igår: 15:30

Existentialism – tema för konstsommaren

Konst/recension En konsekvens av ökat miljömedvetande i kombination med en usel kronkurs har för många resulterat i ett nytänkande när det gäller semestrande. ”Hemestra” har blivit ett begrepp och varför inte?
Skåne är ett lysande alternativ inte minst för konstintresserade.

Skånskan - Igår: 15:30

Rotary bidrar med kontaktnät och låga avgifter

Skåne Utbytesplatser för studenter förmedlas av flera organisationer. En av dem är Rotary, som utnyttjar sitt kontaktnät för att ha låga avgifter. Rotation mellan värdfamiljerna är svenska Rotarys mål.

Skånskan - Igår: 15:30

Utbyte i Djungelboksland

Kävlinge En bergsby med omkring 80 000 invånare. Det kommer att bli 17-åriga Thea Walléns hem under knappt ett år. Om en månad skickas hon av Kävlinge Rotaryklubb till Indien som utbytesstudent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.