Realtid > Ekonomi

Sunday, 21 July, 15:54

Realtid - 11 jul 19 kl. 15:27

Kerstin af Jochnick lämnar RiksbankenVice riksbankschef Kerstin af Jochnick lämnar Riksbanken för att börja på ECB istället..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Jochnick, Riksbanken, Kerstin, ECB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kerstinaf , Jochnick, lämnar, Riksbanken
DN - 11 jul 19 kl. 16:02

Vice riksbankschef Kerstin af Jochnick går till ECB

Kerstin af Jochnick lämnar jobbet på Riksbanken för nytt uppdrag på ECB.  – Efter åtta år känns det roligt att göra något nytt, säger hon. .

BT - 20 mar 13 kl. 11:35

Koivisto lämnar Vägvalet

Kerstin Koivisto lämnar uppdraget som gruppledare för Vägvalet och ersättare i kommunstyrelsen. ? Jag har ett nytt jobb med hög arbetsbelastning och får inte ihop det, säger hon.

BT - 20 mar 13 kl. 11:35

Koivisto lämnar uppdrag som gruppledare

Kerstin Koivisto lämnar uppdraget som gruppledare för Vägvalet och ersättare i kommunstyrelsen. ? Jag har ett nytt jobb med hög arbetsbelastning och får inte ihop det, säger hon.

Blekinge Läns tidning - 29 sep 16 kl. 03:00

Nu lämnar tidningschefen huset

Nu flyttar BLT:s chefredaktör hemifrån. Kerstin Årmann lämnar medievärlden. Men hjärtat bultar då som nu och i morgon för det fria ordet..

Sydöstran - 04 mar 14 kl. 16:04

Kerstin Haglö lämnar riksdagen

Blekinge Läns tidning - 04 mar 14 kl. 16:04

Kerstin Haglö lämnar riksdagen

YA - 10 feb 16 kl. 03:00

Kerstin Bohne lämnar sina uppdrag

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 18 kl. 15:00

Kerstin Persson lämnar Klippanpolitiken helt

Behåller endast uppdraget som vigselförrättare..

E24 - 02 dec 11 kl. 13:18

af Jochnick och Jansson nya i Riksbanken

Riksbanksfullmäktige beslutade idag att utse Kerstin af Jochnick och Per Jansson till nya direktionsledamöter i Riksbanken. De efterträder Svante Öberg och Lars Nyberg vars mandatperioder löper ut den 31 december 2011. Fullmäktige beslutade också att utse Kerstin af Jochnick till förste vice riksbankschef..

Ekonomistas - 26 aug 14 kl. 08:34

Märklig reservation av Ingves och af Jochnick – deras räntebana tycks innebära en mer expansiv penningpolitik

[English] Vid det senaste penningpolitiska mötet reserverade sig Stefan Ingves och Kerstin af Jochnick mot beslutet att sänka reporäntan till 0,25 procent och mot reporäntebanan i den penningpolitiska rapporten. Rimligtvis menade de att den räntebana de istället förordade skulle innebära en mindre expansiv penningpolitik än majoritetens bana. Men deras räntebana innebär av allt att döma tvärtom en mer expansiv penningpolitik.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - I förrgår: 15:07

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - I förrgår: 13:00

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Realtid - I förrgår: 10:00

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

Realtid - I förrgår: 08:15

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - I förrgår: 16:00

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på lokal förankring ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på den lokala förankringen ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring och satsning inom det digitala området. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 11:17

Collector Bank växlar upp inom privatlån

Nischbanken Collector Bank ökar resultatet med 22 procent jämfört med förra året. Bland annat går banken privatlån mycket bättre än tidigare. Det visar bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 09:55

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 08:00

Sagax investerar på ny marknad

Sagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.