Barometern > Nyheter

Wednesday, 17 July, 10:43

Barometern - 11 jul 19 kl. 15:02

Ny ägare till gymNyanställningar är i sikte när Wellness Studio tar över Friskvårdshuset i Oskarshamn. Det handlar om tre till fyra tjänster inför etableringen i början på september..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Wellness Studio, Friskvårdshuset, Oskarshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny ägaretill , gym
UT - 22 okt 13 kl. 07:12

Kommunalt gym prövas i domstol

Frågan om kommuner ska få driva gym-anläggningar ska nu prövas i domstol. Konkurrensverket har stämt Strömstads kommun för otillåten konkurrens.
?

SmålandsPosten - 12 feb 14 kl. 06:08

Nytt gym tar över efter Friskis & Svettis

Nytt gym flyttar in i Friskis & Svettis gamla lokaler. Actic har länge tittat åt Växjö och nu gavs möjligheten enligt Oskar Ragvald, driftchef. Det har gått två månader sedan konkursen var ett faktum för Friskis & Svettis.

UT - 04 dec 13 kl. 19:50

Gymägare fortfarande borta

Konkursförvaltaren har fortfarande inte kommit i kontakt med ägaren till Lidéns gym, som gick i konkurs för en månad sedan. – Han lyser med sin frånvaro. Vi har försökt att nå honom på de sätt vi kan.

Barometern - 22 feb 14 kl. 08:46

Tablettfynd på gym polisanmält

Ägarna till ett gym har polisanmält ett misstänkt dopningsbrott efter att ha hittat förpackningar med otillåtna preparat. En polispatrull kom till platsen och beslagtog fyndet för vidare utredning.
– Det var både tomma förpackningar och oanvända, säger gymmets ägare.

SmålandsPosten - 17 sep 13 kl. 00:30

Ett gym är ingen psykologmottagning

Anatomiska modeller av kroppar utan hud är inte ovanliga i undervisningssituationer, exempelvis om man studerar till läkare. Det blir så mycket enklare när man ser såväl djupa som ytliga muskler i detalj. Att dessa modeller är ett ideal för företrädesvis unga män är lite svårare att förstå.

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 15 kl. 22:15

Gymägare fast för dopning

En ägare till ett gym i Helsingborg misstänks för dopningsbrott sedan polisen hittat dopningspreparat i mannens bostad..

Skånskan - 12 apr 18 kl. 14:00

Gymägare döms för dopningsbrott

Malmö En gymägare i Malmö har dömts till villkorlig dom för grovt dopningsbrott. Beslagen är från 2014 och mannen säger att han inte längre använder dopingpreparat.Hösten 2014 stoppade polisen en personbil.

Kristianstadsbladet - 08 okt 13 kl. 08:30

Hård smäll för gymägare

Foto: Peter Åklundh
Flera fönster och ett skyltfönster krossades i Knislinge. En stulen dator i Osby fick hela nyckelsystemet att krascha. Den senaste veckan har varit tuff för gymägaren Emil Svensson.

YA - 22 jan 14 kl. 12:05

Nytt gym på gång i Skurup

Foto: Sprisse Nilsson
En helt ny träningsanläggning är på väg att växa fram i Skurup. Men mitt i ombyggnaden har planerna stött på patrull. Nyligen överklagades bygglovet av en annan fastighets-ägare i området.

Barometern - 01 feb 14 kl. 11:17

Invigning på ansiktslyft gym

Nya maskiner, ny teknik, nya ytskikt och nytt namn. Wellness studio, före detta Nordic club, har slagit på stort. I dag invigdes lokalerna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Bykrogen har fått nya krögare

Blentarp Blentarps byakrog har fått nya krögare – Pauline Nilsson och hennes pojkvän Marcus Sahlé planerar att öppna i mitten på augusti.Restaurangen har stått tom sedan den tidigare krögaren Sofia Håkansson och hennes föräldrar stängde 28 oktober i fjor. Hon drabbades av mjölallergi och familjen valde att sälja restaurangen.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Köpte duschdörrar, fick bara en

Barometern - 30 minuter sedan

Ingegärd Rudeskär

Barometern - 30 minuter sedan

Paul Lager

Barometern - 30 minuter sedan

Wivi Persson

Barometern - 30 minuter sedan

Peder Lindahl

Barometern - 2 timmar sedan

Småland: Misstänkt mord – kropp hittad i skogen

Kvarlevor av en oidentifierad död person upptäcktes i ett skogsparti i Alvesta under tisdagen. Händelsen utreds som mord eller dråp. I övrigt är detaljerna mycket sparsamma..

Barometern - 4 timmar sedan

Rastamisshandeln: Så vill en av de dömda bevisa sin oskuld

Över en månad har gått sedan en 32-åring och den äldre av två åtalade bröder dömdes för den grova misshandeln utanför Rasta i Kalmar i januari i år. Nu har hovrätten planerat in sin prövning av fallet..

Barometern - 3 timmar sedan

Beskedlig algblomning i Östersjön

Algblomningen är i gång i delar av Östersjön. Framför allt är det Stockholmsområdet som drabbas, men ännu inte i någon större omfattning..

Barometern - 4 timmar sedan

Fagerhult förbereder marknad

Förra året uteblev många försäljare, kanske på grund av värmen. I år ser det bättre ut. Ett 80-tal knallar är anmälda och marknadsgeneral Lina Front är förberedd..

Barometern - 4 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.