Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 17 July, 23:04

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 15:00

Verksamhetschef: ”Självklart ska man bli kär även som äldre”Lägenheten på ett särskilt boende är privat. Lika privat som om den varit utanför boendet. Dit får ingen gå in utan överenskommelse..
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Verksamhetschef, Självklartska man bli , kär, ävensom , äldre
Skånskan - 26 okt 18 kl. 15:00

Ny verksamhetschef med passion för vård

ystad – Jag känner lust för det jag gör och jag har aldrig ångrat att jag valde att jobba inom sjukvården.
Det säger Eva Berggren-Josefsson, 59 år, ny verksamhetschef för akutsjukvård och internmedicin på lasarettet i Ystad.Hon tillträdde tjänsten den första oktober och håller på att lära sig lasarettet.

Skånskan - 21 nov 15 kl. 10:00

Vårdcentralens chef slutar

Skurup Vårdcentralen söker nu en ny verksamhetschef – endast ett år efter det senaste chefsbytet.
Men rekryteringsbehovet slutar inte där. Endast en av sex läkare har fast anställning.

SmålandsPosten - 12 apr 14 kl. 08:21

Stora barngrupper anses inte vara orsaken

Sedan januari går tjugo barn mer på förskola i Älmhult än det finns plats till. Men verksamhetschefen Mia Johansson tror inte att det skulle ha något att göra med de fyra bortglömda barnen.
– I de här enskilda fallen kan jag inte se någon koppling, säger hon.

BT - 08 dec 14 kl. 13:42

Övergreppen i Borås påverkar många kommuner i landet

Borås är en av sju kommuner som ingår i ett nätverksprojekt för hur man ska få fler män till förskolan. – Projektet har inte initierats av de uppmärksammade fallen i Borås men vi kommer självklart att ta del av deras erfarenheter för att se över handlingsberedskapen när sånt här inträffar, säger Elsa Mattsson, samordnare och projektansvarig hos Sveriges Kommuner och landsting (SKL), som startat nätverket. – Vi samlar kunskap och erfarenhet och jag är övertygad om att övriga kommuner kan lära sig mycket av Borås-fallet.

Kristianstadsbladet - 14 feb 14 kl. 13:39

Längden nära målet - för hela OS

Medaljmålet ser bra ut.Spridningen lite sämre.Efter längdlandslagets silverglänsande succé hoppas SOK på att få med fler grenar i medaljligan.

BT - 09 mar 14 kl. 10:05

Bergwalls syskon väntar på sin bror

Den omskrivne seriemördaren Thomas Quick tog tillbaka erkännandena och blev Sture Bergwall igen. Snart kan han släppas fri - och då ska han bara vara Sture. - Nu ska hans liv levas privat, säger brodern Sten-Ove Bergwall.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 06:30

Verksamheten på akuten ändras

Foto: Josefine Gustafsson
Akuten på Centralsjukhuset kommer under våren omvandla och ersätta akutens intagningsavdelning till en observationsenhet.
På Centralsjukhuset, CSK, består akuten i dag av en akutmottagning och en intagningsavdelning, ITVA, som tillsammans ger akutmedicinsk service dygnet runt.ITVA är en vårdavdelning för inlagda patienter.

Dagensanalys.se - 05 feb 16 kl. 12:01

Från Lappland når SESNordic hela världen

Konsultbolaget SESNordic jobbar ifrån en ort som heter Vilhelmina som ligger i södra Lappland. Bolaget är en renodlad fullservicebyrå för tjänster inom sökmotoroptimering, sökstrategier och marknadsföring i sökmotorerna samt webbanalys. Med vardagsrum i norra Sverige har de hela världen som arbetsplats.

Skånskan - 11 nov 15 kl. 16:51

Positiva reaktioner från byförening

Revinge Från Revinge Byförening kommer positiva signaler inför etableringen av tältboendet.– Här finns ett stort engagemang och vi är glada om vi kan hjälpa till, säger ordföranden Mazen Saghir.
Han pekar på att dialogen med MSB fungerat bra, bland annat genom det informationsmöte som genomfördes i slutet av oktober med drygt 100 deltagare.

TA - 28 feb 13 kl. 13:59

Ny sms-teknik stoppar välgörenhet

Flera välgörenhetsorganisationer larmar om stora ras för insamlingarna via sms. Orsaken är den nya betalningstjänsten Wywallet som mobiloperatörerna infört. Röda Korset beskriver förändringen som "ett tvärstopp".

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Misstänkt rattfyllerist stoppades i hamnen

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Pistol togs i beslag på boende

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Bra SM-start för Sölvesborgs GK

Sölvesborgs GK fick en bra start när SM i laggolf för damer inleddes på Barsebäck..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Nu har årets Östersjöfestival rullat igång

På onsdagen drog Östersjöfestivalen igång. Under festivalen första dag har många besökare tagit sig ut för att njuta av matutbudet eller testa årets karuseller. Under kvällen blir det konsert på torget med Uno Svenningsson, Molly Sandén och Markus Krunegård..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Snart premiär för helt nytt kafé

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Nya kommunalrådet har kavlat upp ärmarna

Två veckor går fort. Särskilt för den som råkar vara nytillträtt kommunalråd. Det är precis den situation som Morgan Bengtsson (S) befinner sig i.

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

En baryton från Mörrum

Han har sjungit på Värmlandsoperan, Läckö slottsopera, Opera Östfold i Norge och på Kungliga Operan och Drottningholms slottsteater i Stockholm. Snart hörs han på Östersjöfestivalen..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Från AC/DC till Mozart på torsdagskonserten

Ett synnerligen förstärkt musiksällskap förgyller den officiella invigningen av Östersjöfestivalen på torsdagskvällen. Fyrtio musiker under ledning av Mikaela Brorsson kommer att bjuda på allt från hårdrock till Mozart - och dessutom mera spex än någonsin..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Här är blekingarnas slutspelsmotståndare i Gothia

Tre Blekingelag blev klara för A-slutspel i Gothia Cup när gruppspelet färdigspelades under onsdagen..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Han får högsta utmärkelsen – för extraordinära insatser

För extra ordinära insatser i Lions tjänst under 55 år har Bert Nolin belönats med organisationens allra högsta utmärkelse, Progressive Melvin Jones Fellowskip. – Jag är troligen den förste någonsin i Blekinge som får utmärkelsen, säger Bert Nolin. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.