Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 23 July, 15:22

Sydöstran - 11 jul 19 kl. 14:55

Kändishund kan ha setts i BlekingeHon var varit försvunnen sedan i början av oktober förra året. Men nu kan landslagsstjärnan Leela ha setts på Ryssberget. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge, Leela, Ryssberget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kändishundkan ha , settsi , Blekinge
Blekinge Läns tidning - 26 feb 19 kl. 15:45

"Despacito" har setts 6 miljarder gånger

Videon till "Despacito", Luis Fonsis och Daddy Yankees enormt framgångsrika sommarplåga från 2017, har setts över 6 miljarder gånger på Youtube, meddelar företaget. Det gör videon till den mest sedda någonsin med god marginal.(TT).

Blekinge Läns tidning - 11 jul 19 kl. 13:50

Borstsprungna Leela kan ha setts på Ryssberget

Ett nytt tips om var Leela befinner sig har kommit in. Hon kan ha setts på Ryssberget. - Vi behöver allas ögon i detta område, skriver sökgruppen på facebook..

Blekinge Läns tidning - 17 okt 18 kl. 07:44

Försvunnen VM-hund sågs i Blekinge

VM-hunden Leela har varit försvunnen i två veckor. Nu har hon setts och spårats i Blekingetrakter..

Blekinge Läns tidning - 14 jul 17 kl. 09:42

Sportfiske hotar gäddan i Blekinge

Trycket från sportfisket är så högt att gäddbeståndet hotas i Blekinge skärgård. Det enligt en undersökning som Länsstyrelsen i Blekinge genomfört, rapporterar SVT Nyheter Blekinge. I mer än ett år har myndigheten samlat in enkätsvar från hundratals yrkes- och sportfiskare.

Blekinge Läns tidning - 05 apr 18 kl. 07:19

Fågelinfluensa hos vilda fåglar i Blekinge

Flera nya fall av fågelinfluensa har upptäckts i Blekinge. Det är inte de första fallen - i vintras upptäcktes att en örn i Blekinge drabbats av fågelinfluensa, rapporterar P4 Blekinge.(TT).

Blekinge Läns tidning - 28 mar 19 kl. 19:53

Blekinge först med HPV-vaccin för pojkar

Pojkar i Blekinge blir först i Sverige att vaccineras mot HPV-virus, rapporterar SVT Blekinge. Under torsdagen tog hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Blekinge beslut om att införa HPV-vaccinering av pojkar i årskurs 5-6.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 okt 15 kl. 06:52

Mödravård under press i Blekinge

Flyktingströmmen har resulterat i en mödrahälsovård under hård press i Blekinge, rapporterar P4 Blekinge. Mottagningarna anses vara tänjda till bristningsgränsen och ledningen efterlyser tydligare information från Migrationsverket om när flyktingar väntas komma.(TT).

Blekinge Läns tidning - 08 dec 15 kl. 20:37

Projekt i Blekinge som får pengar

Totalt är det cirka 200 miljoner kronor som investeras i projekt i Skåne och Blekinge. Blekinge får 28 miljoner kronor..

Blekinge Läns tidning - 28 jan 16 kl. 08:48

Blekinge med kopplingar till hela världen

Sepa Sama ser gärna sitt liv som en resa i böcker, där varje bok eller tidskrift som han medverkat i har tagit honom dit han är i dag. Nu vill han skapa ett Blekinge som har en tydlig vision för att få städer och människorna i dem att mötas. – Om Blekinge kan få folk som vill förändra, då kan vi bli något riktigt stort, säger han..

Blekinge Läns tidning - 01 feb 16 kl. 12:44

Se till att Blekinge är med på tåget

Kristdemokraterna i Blekinge är positiva till den planerade höghastighetsbanan som ska byggas mellan Stockholmsregionen och Skåne. Detta kommer att effektivisera tågresandet i Sverige och avlasta det befintliga järnvägsnätet. Detta trots att prislappen kommer bli hög och frågan är om det kommer att bli samhällsekonomiskt lönsamt, men stenen är i rullning, varför vi måste se till att Blekinge är med på tåget..

Blekinge Läns tidning - 22 feb 16 kl. 06:03

Ny strategi ska göra Blekinge jämställt

Blekinge ska bli mer jämställt. Därför har Länsstyrelsen i Blekinge tagit fram en strategi för hur vi ska arbeta med jämställdhetsintegrering..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 2 timmar sedan

Hockey: Tingsryd värvar back

Tingsryds AIF har gjort klart med en ny back inför kommande säsong. Det är Albin Johansson, 23, som kommer närmast från IK Pantern. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Pengaregn över föreningar när banken bjuder på konsert

Den 24 augusti blir det stjärnglans i Snäckan. Kicki Danielsson och Chris Kläfford står på scenen. Dessutom har publiken chans att bestämma vilka föreningar som ska få del av de 190 000 kronor som lokala Sparbanken delar ut..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Förslag för säkrare korsning

Sydöstran - 45 minuter sedan

Man åtalas för rattfylleri

Sydöstran - 45 minuter sedan

Jätteorder till NKT - värd över 900 miljoner

Företaget NKT med fabrik i Karlskrona har tagit hem en jätteorder till ett värde av 90 miljoner euro. Projektet innehåller en sjökabel på 150 kilometer. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Redo för att ta sig an värmeböljan

Förra sommaren avlöste värmerekorden varandra i Blekinge. Hur påverkades de äldre av det och vilka lärdomar drar Ronneby kommun av det?.

Sydöstran - 1 timme sedan

Lastbil och personbil i kollision

Fem personer uppges vara inblandade. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Pop: Ronneby blir inte sista stopp för Gyllene Tider

Planerade Ronnebykonserten inte den sista. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.