Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 18 July, 09:35

Trelleborgs Allehanda - 11 jul 19 kl. 15:00

Stöld: Solbadare blev av med mobiltelefonEn kvinna som tillsammans med sin mamma solbadat på stranden i Höllviken upptäckte på vägen hem att mobilen var borta..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Höllviken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stöld, Solbadareblev av med , mobiltelefon
Dagens Media - 27 jun 14 kl. 14:26

Nyheter24:s klickraket om naken solbadare var falsk

Tack vare artikeln om en naken solbadare som orsakade en bilkrasch lyfte Nyheter24:s trafik med 58 procent förra veckan. Problemet är bara att nyheten är falsk..

GT - 21 jul 16 kl. 11:58

Man bjöd solbadare på öl – knivhögg honom

Mannen i 30-årsåldern klev fram till en solbadare och bjöd denne på öl – för att timmen senare knivhugga honom i ansiktet tillsammans med en kumpan. Nu vädjar polisen efter tips från allmänheten efter det brutala överfallet i Karlstad på onsdagskvällen. "Ett flertal personer kan hjälpa polisen att lösa fallet", skriver de på sin hemsida..

GT - 21 jul 16 kl. 11:58

Man bjöd solbadare på öl – knivskar honom

Mannen i 30-årsåldern klev fram till en solbadare och bjöd denne på öl – för att timmen senare skära honom i ansiktet tillsammans med en kumpan. Nu vädjar polisen efter tips från allmänheten efter det brutala överfallet i Karlstad på onsdagskvällen. "Ett flertal personer kan hjälpa polisen att lösa fallet", skriver de på sin hemsida..

Expressen - 26 jun 18 kl. 20:57

Polisens larm: Solbadare hotar och skräpar ner

Det varma och soliga vädret är tillbaka, och horder av solbadare strömmar åter till Västkustens stränder.Men vackert väder tar inte alltid fram det vackraste i människan. – Jag har haft mitt uppdrag i fyra år, och under den tiden har det bara blivit värre, säger Jan P Bordahl, kultur- och fritidschef i Falkenberg kommun..

Sydsvenskan - 02 dec 11 kl. 23:19

Rånades på mobiltelefon - en gripen

En man rånades på sin mobiltelefon vid Triangeln på fredagskvällen av ett gäng. En person har gripits misstänkt för rånet.
Klockan 21.

Cornucopia - 02 dec 17 kl. 18:19

Förbud hålla mobiltelefon i handen som bilförare från 1:a februari

Det tidigare förbudet mot att som förare använda kommunikationsutrustning så att man utgör en fara i trafiken skärps med start 1:a februari. Det blir nu förbjudet att alls hålla kommunikationsutrustning i händerna som förare av motorfordon. En reflektion blir att årets julklapp elcykeln är ett motorfordon...

Cornucopia - 01 feb 18 kl. 07:00

Från idag är det förbjudet hålla mobiltelefon i handen när du kör bil

Från och med idag blir det förbjudet att hålla en mobiltelefon (eller annan kommunikationsutrustning) i handen när du kör bil. Då all form av kommunikationsutrustning omfattas av förbudet innebär det att även försvar och blåljusmyndigheter måste ha handsfree även för radio när de framför fordon - man får t ex inte hålla en mikrofon i handen som förare.
Måste ha hands-free när ena besättningen sitter hos patienten.

Magazin24 - 18 apr 11 kl. 09:09

Mobiltelefon stals på skola

En person har anmält en stöld av mobiltelefon på Gäddgårdsskolan i Arboga. Det var i onsdags mellan klockan 12 och 14.30 som en mobiltelefon av märket Sony Ericsson Xperia X10 Mini pro misstänkts blivit stulen..

BT - 13 jul 11 kl. 09:51

Rånades på mobiltelefon

En 17-årig man har åtalats för att ha rånat en mobiltelefon från en ungdom. Rånet inträffade i Ramnaparken i Borås i början av juni. 17-åringen ska tillsammans med någon eller några andra först ha hotat en ungdom och sedan ha stulit hans mobiltelefon.

Helsingborgs Dagblad - 01 aug 11 kl. 15:39

Svarttaxi smet med mobiltelefon

En 22-årig man har polisanmält att han natten mellan fredag och lördag vid 4.50-tiden blev bestulen på sin mobiltelefon. Han hade åkt svarttaxi till Åstorp och behövde ta ut pengar vid en bankomat.

Trelleborgs Allehanda - 14 aug 11 kl. 11:26

Ung man rånad på sin mobiltelefon

På fredagskvällen blev en ung man rånad på sin mobiltelefon.
Han befann sig vid centralstationen i Trelleborg nä tre gärningsmän dök upp och tog hans mobiltelefon. Därefter avvek de från platsen.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Fullt fokus: Helga plockar fram det unika i sina porträtt

Helga Haaks fotolust styrs ofta av väder och ljus. I sina bilder ser hon mycket mer än bara motivet..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Miljöansvarig för hamnen: ”Våra kunder står för störst påverkan”

Hamnen och dess kunder är beroende av Östersjön. Samtidigt påverkar deras verksamheter havet på olika sätt. För Trelleborgs hamn är miljöarbetet viktigt och genom deras satsningar kan kunderna numera erbjudas både elanslutningar och tömning av avloppsvatten..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Projekt mätte hamnens påverkan på miljön – ”Vi trodde det skulle vara mycket värre”

Genom att flytta musslor från en musselbank utanför Höllviken har Sydkustens vattenvårdsförbund i samarbete med Trelleborgs hamn tagit reda på om föroreningar i hamnen även påverkar miljön utanför. ”Vi trodde att det skulle vara mycket värre”, säger ordförande Stellan Carlson..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Skärpta regler ska tvinga rederier att lämna avloppsvatten i land

På Stena Line har man sedan länge valt att pumpa över avloppsvattnet från färjorna till mottagningsenheterna i Trelleborgs hamn. Men på TT-line och Unity Line lutar man sig mot regler som säger att avloppsvattnet får släppas ut i havet efter viss rening ombord..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Far och son Sonesson styrde och styr

Carl och Carl Johan. Far och son Sonesson. De har mer än moderata partiet och efternamnet gemensamt.

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Debatt: Därför behövs det en folkomröstning

På fredag den 19 juli klockan 13 går jag till rådhuset för att registrera ett folkinitiativ. Det är min förhoppning att det kommer att leda fram till att alla vi som bor i Trelleborgs kommun, får säga vad vi tycker om en fråga som är helt avgörande för hur vår gemensamma framtid kommer att se ut..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Debatt: Även småföretagen i Trelleborg behöver Rättviksmodellen!

I TA (den 2 juli) gick det att läsa att småföretagarna och dess anställda står för närmare 1/3 av de kommunala skatteintäkterna i vår kommun. Detta skriver företrädare för företagarnas organisationer i Trelleborg och hänvisar till rapporten ”välfärdsskaparna” som lanserades av Företagarnas riksorganisation under våren. .

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Trelleborgare ska provträna med Hull

Tre brittiska klubbar är intresserade av Kevin Harletun. Trelleborgaren, som är fri att lämna Malmö FF, kommer nästa vecka att träna med Championship-laget Hull..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 06:12

Medan du sov: Här är nattens händelser

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

New Orleans-jazz till Smyge – för 30:e gången

Den världskända jazzmusikern har spelat i Smyge så många gånger att han känner igen publiken. I nästa vecka är det dags igen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.