DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 15:43

DI - 11 jul 19 kl. 15:03

Wall Street går mot plusöppning – oljepriserna stigerBörserna i USA väntas fortsätta stiga på torsdagen, efter gårdagens uppgång då marknaden tolkade Fed-chefen Jerome Powell som duvaktig. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Street, USA, Fed, Jerome Powell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street, gårmot , plusöppning, oljepriserna, stiger
DI - 12 mar 19 kl. 14:23

Negativ öppning väntas på Wall Street – Boeing fortsätter ned i förhandeln

Efter måndagens breda börsuppgångar på Wall Street pekade terminerna för de stora börsindexen mot en tisdagsöppning på lätt plus för S&P 500 och Nasdaq, men Dow Jones Index kan tyngas av fortsatte kursnedgång för Boeing i spåren av helgens flygkrasch..

Affärsvärlden - 12 mar 19 kl. 14:30

Boeing fortsätter ned i förhandeln på Wall Street

Efter måndagens breda börsuppgångar på Wall Street pekade terminerna för de stora börsindexen mot en tisdagsöppning på lätt plus för S&P 500 och Nasdaq, men Dow Jones Index kan tyngas av fortsatte kursnedgång för Boeing i spåren av helgens flygkrasch..

Affärsvärlden - 24 apr 19 kl. 14:53

Lätt plusöppning väntas på Wall Street

USA-terminerna låg på oförändrade till lätt positiva nivåer inför handelsstarten på onsdagen, som är ännu en rapporttät dag på Wall Street..

DI - 01 jul 16 kl. 16:25

USA-börser: Plusöppning för fjärde dagen i rad

Handelsplatserna på Wall Street inledde veckans sista handelsdag i plustecken, för fjärde dagen i följd. Vid öppningen klättrade sällanköpsvaror mest..

Affärsvärlden - 30 nov 17 kl. 15:02

Plusöppning väntas på USA-börserna

Börserna i USA väntas inleda torsdagen med högre indexnoteringar, efter en onsdag där utvecklingen på Wall Street gick åt vitt skilda håll: Dow Jones industriindex steg samtidigt som flera tunga teknikaktier föll och tyngde Nasdaq..

DI - 04 jul 19 kl. 08:46

Stockholmsbörsen går mot plusöppning

Stockholmsbörsen väntas inleda svagt uppåt på torsdagen, inför den stundande rapportsäsongen, och ser därmed ut att följa upp onsdagens utveckling på Wall Street. Handeln väntas dock vara begränsad av att USA-marknaderna är stängda för nationaldagsfirande på torsdagen..

DI - 13 feb 19 kl. 15:10

Wall Street går mot plusöppning på fortsatt handelsoptimism

New York-börserna väntas inleda tisdagens handel strax över nollan. Med en halvtimme kvar till öppning indikerades ökningar på 0,3-0,5 procent för Wall Streets tre ledande index, industriindexet Dow Jones, teknikbolagsindexet Nasdaq och breda S&P 500..

DI - I förrgår: 15:16

Wall Street: NY-börserna går mot plusöppning

De ledande börserna i New York ser ut att gå mot en positiv öppning under veckans avslutande handelsdag. Dagen innan gick börserna upp något, med det breda indexet S&P 500 på plus 0,4 procent vid stängning..

DI - 26 aug 13 kl. 14:20

USA-börser: Osäker öppning på Wall Street

Terminerna för de ledande amerikanska indexen pekar mot en inledning kring nollstrecket inför måndagens öppning, efter att ha slutat förra veckan på plus..

Affärsvärlden - 28 apr 16 kl. 14:58

Oregelbunden öppning väntas på Wall Street

De ledande amerikanska terminerna indikerar om en oregelbunden öppning på torsdagen, där tekniktunga Nasdaq väntas öppna på plus medan det bredare S&P-indexet väntas öppna på lägre nivåer..

DI - 10 aug 16 kl. 15:12

Öppning på plus väntas på Wall Street

Inför onsdagens börsöppning i New York indikerar terminerna indexnoteringar strax över nollstrecket. På de europeiska börserna noteras de ledande indexen samtidigt kring nära oförändrade nivåer..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Brittiskt miliärfartyg varnade iranska styrkor

Innan Stena Impero beslagtogs anropade ett brittiskt örlogsfartyg en iransk patrullbåt och varnade för att ingripa, enligt en ljudinspelning..

DI - 30 minuter sedan

Blandad utveckling på Mellanösterns börser

De ökade spänningarna i Persiska viken ser ut att ha haft en begränsad effekt på börserna i Mellanöstern, som gick åt olika håll på söndagen..

DI - 1 timme sedan

Abes block mot seger i japanska valet

Japans premiärminister Shinzo Abes block ser ut att behålla sin majoritet i det japanska valet till överhuset. Han kan då bli den som har innehaft posten längst i landet..

DI - 2 timmar sedan

Kassakris för Lernia – kan tvingas be staten om pengar

På grund av Arbetsförmedlingens besparingar riskerar statligt ägda Lernia att behöva ta in bidrag från staten, enligt uppgifter till Di. Samtidigt använder myndigheten inte de ekonomiska resurser som finns att tillgå..

DI - 3 timmar sedan

Rekordfå inskrivna på Arbetsförmedlingen

Antalet inskrivna på Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildning och stöd och matchning har inte varit så låga sedan verksamheternas begynnelse. Samtidigt använder myndigheten inte upp de resurser som finns att tillgå från M/KD-budgeten. .

DI - 4 timmar sedan

Nya protester i Hongkong – stora avspärrningar

Polisen i Hongkong har spärrat av stora delar av staden då nya protester har tagit fart. Tusentals demonstranter har samlats för att tåga genom ett stort affärsområde i stadens centrala delar..

DI - 5 timmar sedan

Iran: Besättningsmännen på Stena Impero är vid god hälsa

Iran uppger att besättningsmännen på det beslagtagna fartyget Stena Impero är vid god vigör. Men än syns ingen lösning på konflikten, som trappat upp spänningarna i Persiska viken..

DI - 5 timmar sedan

50 år efter månfärden – svenska bolag ska hjälpa Nasa till Mars

I helgen är det 50 år sedan Neil Armstrong tog de första stegen på månen. När rymdvärlden nu planerar att sätta människan på nästa himlakropp – Mars – är flera svenska företag inblandade. ”Jag tror att vi kan vara på Mars på 2030-talet”, säger Mia Caderas på OHB Sweden som just nu samarbetar med Nasa och Esa..

DI - 7 timmar sedan

Storbritannien vänder sig till FN – anklagar Iran

Storbritannien säger i ett brev till FN:s säkerhetsråd att Iran bröt mot gällande lagar när ett brittiskflaggat fartyg beslagtogs..

DI - 7 timmar sedan

Karriärcoachen: Så lyckas du med karriärbytet

Har semestern fått dig att omvärdera ditt jobb? Om tanken på att gå tillbaka till samma arbetsplats efter ledigheten inte lockar gäller det att lägga upp en strategi. Karriärcoachen Viveka Andersson ger konkreta råd om hur du bäst kommer vidare i karriären, och använder semestern till att ta första steget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.