Skånskan > Nyheter

Saturday, 20 July, 20:37

Skånskan - 11 jul 19 kl. 14:55

Tjuvar lyfte ut fönsterSkurup I söndags mitt på dagen lyfte tjuvar ut ett fönster ur en bostad i nordvästra Skurup. Händelsen är fångad på övervakningsfilm. Paret som bor i huset har ännu inte uppgett för polisen vad som stals i samband med inbrottet..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Skurup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuvarlyfte ut , fönster
Skånskan - 10 dec 18 kl. 11:41

Tjuvar härjade i helgen

VELLINGE Från baksidan av husen, via krossade fönster och uppbruten balkongdörrar har tjuvar de senaste dagarna tagit sig in i bostäder på Näset.Flera inbrott i bostäder på adresser i både Falsterbo, Skanör och Höllviken har anmälts till polisen under helgen.
Någon gång mellan lördag och söndag har tjuvar stulit bland annat klockor, ringar och örhängen efter att en eller flera okända gärningspersoner tagit sig in via ett uppbrutet fönster till en bostad på Södra Pildalsvägen i Höllviken.

SmålandsPosten - 04 jan 14 kl. 09:01

Tjuvar klättrar in via andra våningen i villor med larm

En rad villor med inbrottslarm har under de senaste veckorna utsatts för inbrott i Kronoberg. Tjuvarna har tagit sig in och enbart uppehållit sig på andra våningen – som inte varit larmad. – Larmdekalerna skrämmer upp tjuvarna till villornas andravåningar.

BT - 25 jul 14 kl. 20:17

Öppna fönster lockar tjuvar

Att sova med öppet fönster är frestande i högsommarvärmen. Men det kan också locka till sig tjuvar. I Västsverige har flera inbrott skett de senaste veckorna, där personer har tagit sig in genom öppna fönster eller balkongdörrar.

HBL - 07 apr 15 kl. 10:10

Kampen mot tjuvar hårdnar

Butiksstölder som blir allt fräckare är vardagsmat för butiksföretagare. I allt fler fall är det fråga om organiserad brottslighet med utländska ligor i huvudrollen.Riku Pakarinen äger en Intersportaffär i köpcentret Sello i Alberga.

Kristianstadsbladet - 30 jul 13 kl. 08:19

Tjuvar tog sig in genom takfönster

Under natten bröt sig tjuvar in på ett företag på Herkulesvägen i Hässleholm.
Tjuvarna tog sig in genom ett takfönster. Polisen larmades vid halv fem på tisdagsmorgonen.

Barometern - 26 feb 14 kl. 07:21

Han möttes av ett uppbrutet fönster

En dag kom Fredrik Westelius hem och insåg att han haft påhälsning av tjuvar. Inbrottet är inte uppklarat. Han är en av dem som ryms i statistiken: bara 5 procent av länets inbrott klaras upp.

Skånskan - 12 dec 16 kl. 19:00

Tjuvar tog sig in via fönster

Staffanstorp ERWP.fif(1)I lördags bröt sig tjuvar in i en villa på Cellogränd i Staffanstorp. Inbrottet skedde dagtid, mellan klockan 10 och 21.

Skånskan - 13 sep 18 kl. 18:00

Tjuvar tog sig in genom fönster

Kävlinge På tisdagen bröt sig tjuvar in i en villa på Gränsgatan i Kävlinge. De tog sig in genom ett fönster. Det finns i nuläget inga uppgifter om vad som är stulet.

Skånskan - 30 jan 19 kl. 15:42

Tjuvar tog sig in via fönster

Löddeköpinge Tjuvar bröt sig på tisdagseftermiddagen in i ett radhus på Södervångsvägen i Löddeköpinge. De tog sig in genom ett uppbrutet fönster.
Det var vid anmälningstillfället okänt vad som stulits.

Skånskan - 25 mar 19 kl. 13:42

Tjuvar tog sig in på slakteriet

HÖRBY KLS Ugglarp i Hörby har haft påhälsning av tjuvar. Strax före midnatt på fredagen tog sig en eller flera personer in på slakteriet genom att krossa ett fönster till en ytterdörr. Det fanns brytskador på ett flertal fönster och förra i lokalerna och minst tre dator var stulna när personalen kom till arbetet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Loppis med flera kvaliteter

janstorp Den klassiska loppmarknaden i Janstorp är en chans att stötta det lokala laget, träffa gamla vänner och göra en tjänst för miljön.Ett par hundra fler besökare än förra årets stekheta loppis hoppades marknadsansvarige Per Viktorsson på innan lördagens start.
Det skulle innebära lite mer än 3 000 besökare som hjälper till att stötta Janstorps AIF:s verksamhet.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kommunen avråder från bad – nu är det högsäsong för algblomning

MALMÖ Den 20 juli meddelade Malmö stad att det just nu är algblomning på Ribersborg och i Sibbarp. Därför uppmanas allmänheten att avstå från bad vid dessa badplatser.Provtagningen gjordes under lördagen och resultatet visade att det är algblomning i hög usträckning, meddelar Malmö stad.

Skånskan - 5 timmar sedan

Replik Lars Hansson 13/7

Lars Hansson skriver att Centerpartiet satsar 206 miljoner kronor extra till den skånska kollektivtrafiken nästa år. Tyvärr verkar Hansson sakna insyn i verksamheten, då dessa pengar inte lär bidra till att klara miljö- och klimatutmaningen, utan slösas bort på trånga och dyra tåg med för liten kapacitet och höga driftskostnader. I ett par år har en investering på 1,85 miljarder kr.

Skånskan - 5 timmar sedan

Pridefesten har intagit Malmö

MALMÖ Se när den färgglada kärleksparaden tågar genom Malmö stad. Fint väder var det också..

Skånskan - 9 timmar sedan

Cyklist påkörd på Limhamnsvägen

Malmö Vid halv elva på lördag förmiddag inkommer ett larm om en påkörd cyklist vid Marietorps allé, Limhamnsvägen, i Malmö. Enligt larmet ska cyklisten blivit påkörd av en personbil. Andra omständigheter är inledningsvis okända.

Skånskan - 12 timmar sedan

Hon vill ge en annan bild av hemtjänsten

Blentarp De vårdar våra äldre, hjälper dem med mediciner, dusch, påklädning, mat och städning – och umgås också när vi anhöriga inte kan vara där.
Men de får ta mycket skit i media och av anhöriga när resurser saknas eller när något går fel.
Vi skuggar undersköterskan Åsa Persson som jobbar i kommunens hemtjänst i Blentarp som trots detta inte kan tänka sig ett bättre jobb.

Skånskan - 12 timmar sedan

När klumpen i halsen löstes upp

Sommarkrönika ”Och jag gråter ett hav av sorg och längtan.” Så beskriver Madeleine In Hwa Björk utan större åthävor men med glasklar tydlighet sin reaktion när hon för första gången pratar i telefon med sin biologiska moster.
Jag har en rejäl klump i halsen och ofta tårar i ögonen när jag lyssnar på hennes Sommar.

Skånskan - 12 timmar sedan

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Skånskan - 12 timmar sedan

Två döda påträffades i bostad

Trelleborg Klockan halv åtta på fredag kväll kallas polis och räddningstjänst till en adress i Trelleborg där det inledningsvis rådde oklara omständigheter. På lördagsmorgonen kunde polisen meddela att två avlidna personer hade anträffats i lägenheten.
– Vi larmades till adressen i Trelleborg vid halv åtta i går kväll och inledningsvis uppstod misstankar om att ett grovt brott skett där, säger Evelina Olsson, presstalesperson polisregion Syd.

Skånskan - 15 timmar sedan

Nakenmassage på salong förbjuds

Malmö En thaimassagesalong i Malmö har fått ett förbud mot nakenmassage och behandlingar där massage av könsorgan förekommer.
Om överträdelser mot förbudet uppdagas kommer det att kosta 50 000 kronor per gång i böter. Dock högst 50 000 kronor per dag, tillägger miljöförvaltningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.