Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 24 July, 11:41

Dagensanalys.se - 11 jul 19 kl. 14:39

TEST: Sjukt sköna lurar från SudioNu har jag testar nya Sudio Tolv som är senaste generationen lurar från det svenska företaget. Jag gillar alla deras hörlurar och jag använder lite olika modeller från dem för olika ändamål och var nyfiken på deras utmanare till Apple Airbuds som är lika till både modell och pris. Jag har två telefoner, en privat och en för jobbet. Jobbtelefonen kör jag Apple lurar med sladd och nu senast har jag börjat använda Airbuds för jobbsamtalen. Den privata är kopplad till [. ] Inlägget TEST: Sjukt sköna lurar från Sudio dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
TEST, Sudio, Sudio Tolv, Apple Airbuds, Apple, Airbuds, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TEST, Sjukt, sköna, lurarfrån , Sudio
HBL - 02 okt 12 kl. 15:51

Överläkare vid EK: Föräldrar lurar till sig lediga dagar

Överläkare Jan Schugk vid Finlands näringsliv EK sade i Iltalehti på tisdagen att en del föräldrar lurar till sig lediga dagar genom att påstå att deras barn är sjuka.Den självrisk som Samlingspartiets partifullmäktige föreslagit borde enligt honom utsträckas till att gälla även de ledigheter med full lön som är till för föräldrar som stannar hemma för att sköta ett sjukt barn. På vad grundar sig ditt påstående om föräldrar som lurar till sig ledigheter?

Dagensanalys.se - 11 maj 17 kl. 14:14

TEST: Sudio Regent trådlösa hörlurar

Jag har nu under ett par månaders tid testat senaste trådlösa lurarna från Sudio, deras modell Regent och de har lyckats omvandla mig så att jag har hörlurar på mig i alla mina resor. Sudio Regent är ett par smidiga hörlurar med mycket bra ljud som passar för den musiken jag lyssnar på Rock, Jazz och lite Hip Hop. Rock’n roll musiken dundrar på riktigt skönt och Iggy Pop, Monster Magnet och Rage Against the Machine har varit mina vänner under resan till Adobe Summit i London, en 6 timmars resa från dörr till dörr som kan vara otroligt dryg med all väntan.

Länstidningen i Jämtland - 14 okt 17 kl. 09:00

Test: Slipp sladdtrassel men räkna med sämre ljud – vi har testat åtta trådlösa in-ear-lurar

Du slipper sladdtrasslet men får räkna med sämre samtalsljud och sinande batterier.
Testfakta har testat åtta trådlösa in-ear-lurar för att se vilka som är bäst..

Norrtelje Tidning - 14 okt 17 kl. 09:00

Test: Slipp sladdtrassel men räkna med sämre ljud – vi har testat åtta trådlösa in-ear-lurar

Du slipper sladdtrasslet men får räkna med sämre samtalsljud och sinande batterier.
Testfakta har testat åtta trådlösa in-ear-lurar för att se vilka som är bäst..

Opinionen.se - 19 feb 13 kl. 14:35

Mobiler i stort test - sju av nio "bra köp"

Tidningen PC för Alla har ställt nio mobiltelefoner - och de tre stora operativsystemen (OS) för smartphone och surfplattor - mot varandra i ett stort test. Det visar sig att bara två lurar faller bort..

Cornucopia - 28 jun 19 kl. 10:13

Vitlista - test av ny kommentarsfunktion på grund av domslut

Detta inlägg är ett test av en ny kommentarsrobot och kommentarsregel, som innebär att de ena inlägg som inte raderas är från av bloggen godkända kommentatorer. Står man inte på vitlistan kommer kommentarerna raderas. Detta stoppar både troll och bannade personer från att ständigt registrera nya signaturer, men avgörande är en dom där den sk BBS-lagen tillämpas.

Expressen - 27 sep 14 kl. 23:52

Lurar spelarna - alla utom en är negativa

Tampa Bay släppte en ny matchtröja på lördagen. Men innan dess passade man på att lura sina spelare - genom att visa upp en låtsasversion av tröjan. Reaktionerna var minst sagt negativa - hos alla utom Radko Gudas.

Posh24 - 16 jan 15 kl. 13:04

Pinsamt: Sjukt roligt prank på ovetandes människor!

När man får till ett bra prank så är det svårslaget vad gäller komedi. Det norska humorprogrammet Karl Johan lurar här folk att köra limbo i blindo på Oslos huvudgata. Kolla så får ni se resultat - ni kommer inte ångra er!

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 15 kl. 04:00

Så lurar danskarna fartkamerorna

Det här är snudd på genialt och jag bara älskar det.På den danska sajten "Find de billigt" finns det en text med rubriken "Sådan undgår du at blive fanget i fotovognenes fartkontroller". Fritt översatt av en smålänning i exil sedan drygt 20 år, "Så undviker du att fångas i fotobilarnas fartkontroller".

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

STORT TEST: Här är åtta sportiga hörlurar

Ibland kan det vara svårt att hitta den rätta motivationen för komma igång med träningen och för många är musik precis det som behövs för att drivas framåt. Här testar vi lurar som klarar både svett och lite tuffare tag..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Facebook ändrar om i nyhetsflödet för både annonser och inlägg

Den 19 Augusti ändrar Facebook om i både nyhetsflödet och i annonsformatet för sina mobila sidor. Från 2:3 till 4:5 ratio i formatet. Med start i Augusti ändras flödet om för att bättre passa användarnas skärmar.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Nestlé och McDonalds är först ut med JICWEB

Nestlé och McDonalds är först ut med att testa JICWEB – blockkedjan som ska göra hela annonsköpet transparent. Vad det handlar om är transparens, ökad effektivitet inom det digitala ekosystemet. Plattformen som gör det möjligt heter JICWEB och har nu rullats ut som test bland dessa jättar.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Unga tycker till om sina uppkopplade liv

Åtta av tio unga tänker på hur de använder uppkopplade produkter och hur det påverkar dem. Hälften anser att det bästa med att vara uppkopplad är att lära sig saker och att träffa folk men att nackdelen är att man blir stillasittande och sover sämre. Fyra av fem anser att de själva bär det största ansvaret för hur de använder tekniken, men många vill ha vägledning.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Oro för ny teknik i hemmet avslöjar ny studie

Den teknik som utgör grunden för ”smarta hem” var tänkt att berika användarnas liv och skapa en enkel och trygg vardag. Men trots omfattande teknikutveckling och påkostad marknadsföring har användarna ännu inte vant sig vid smarta enheter i sina hem. I en ny rapport från Accenture kartläggs svenskarnas inställning till teknikoberoende i hemmet.

Dagensanalys.se - Igår: 18:56

Över hälften av all annonsering blir digital redan i år

Annonser på internet kommer redan i år stå för hälften av all reklam. Bakom siffrorna är Zeniths senaste rapport om annonsmarknaden. Störst som vanligt är Google och Facebook.

Dagensanalys.se - Igår: 18:50

Eurovision ska erövra USA med hjälp av Netflix

Netflix och European Broadcasting Union har kommit överens om att sprida Eurovision till USA. The European Broadcasting Union is thrilled that the world’s biggest entertainment show will now be available on-demand for viewers in the USA, one of the biggest TV markets, säger Eurovision Song Contest Executive Supervisor Jon Ola Sand. U.

Dagensanalys.se - Igår: 14:42

Banken som förvärvar reklambyrå

Efter att ha arbetat med bankens varumärke i sju år blir Sinnebild Reklambyrå nu ett helägt dotterbolag till Sparbanken Rekarne. Under åren har samarbetet vuxit sig så starkt att banken nu valt att låta Sinnebild bli ett dotterbolag, genom att köpa bolaget av ägaren JO Malmkvist. Förutom att banken knyter till sig byråns kompetens medför detta också en möjlighet för fler av landets sparbanker att ta del av Sinnebilds tjänster.

Dagensanalys.se - Igår: 14:36

Uppdaterade internationella reklamregler

Från den första juli gäller den nya versionen av Internationella Handelskammarens regler för reklam och marknadskommunikation i Sverige. Reglerna har anpassats till det nya reklamlandskapet och gäller globalt. En nyhet är tydligare krav på transparens och information i fråga om kommersiella meddelanden kontra redaktionellt material och användargenererat innehåll.

Dagensanalys.se - Igår: 14:13

Spara pengar genom att ha koll på temperaturen

Med Tado Smart AC Control övervakar du temperaturen hemmavid. Inverkan vi gör på jordklotets resurser angår oss alla. Dessvärre kan sommarmånadernas stundtals tryckande hetta få oss att blunda för hur mycket användningen av en luftkonditioneringsapparat kan påverka både miljö och plånbok.

Dagensanalys.se - 19 jul 19 kl. 17:57

Med Bain i ryggen ska Kantar köpa bolag

En av fördelarna med att Kantar nu säljer 60 procent av sitt bolag till Bain Capital är att de får en kapitalstark ägare. Med kapital kan Kantar shoppa bolag och få bättre förutsättningar för att slå sig fram på en allt mer konkurrenskraftiga marknaden. Det pratas bland annat om att köpa bolag inom e-commerce.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.