Barometern > Nyheter

Tuesday, 23 July, 14:03

Barometern - 11 jul 19 kl. 14:04

Brott: Fräck stöld ur lastbil på Lilla torgetMedan budfirman levererade varor passade någon på att stjäla ett paket ur lastbilen. Nu söker polisen efter vittnen till händelsen. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Lilla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brott, Fräck, stöldur , lastbil, Lilla, torget
Kristianstadsbladet - 27 jun 18 kl. 16:00

Brott: Stal tobak från lastbil - bil hade dolda skyltar

Strax efter klockan tio på tisdagsförmiddagen försvann en okänd mängd tobak från en lastbil..

Kristianstadsbladet - 07 dec 17 kl. 11:40

Brott: Verktyg stals från lastbil i Broby

Mellan tisdagseftermiddagen och onsdagsmorgonen bröt sig någon in i lastutrymmet..

Blekinge Läns tidning - 02 apr 19 kl. 14:01

Brott: Gitarr stulen från lastbil

Alingsås tidning - 23 sep 17 kl. 05:30

Teorin: Klättrade in i lastbil under färd

Stöldförsöket ur en lastbil i Vårgårda under förra veckan tros ha varit av det mer spektakulära slaget. Åklagarens teori är att gärningsmän har klättrat in i lastbilen under färd på E20. Det var natten till lördagen i förra veckan som fyra män greps av polis för ett stöldförsök ur en lastbil utmed E20 i Vårgårdatrakten.

Skånskan - 05 jul 16 kl. 14:31

Skulle länsa lastbil – greps bar gärning

BILLEBERGA De två tjuvarnas mål var att länsa lastbilen på värdesaker, men deras planer gick inte riktigt som man tänkt sig.Nu sitter två 34-åriga män misstänkta för skadegörelse på lastbil, grov misshandel, brott mot vapenlagen och narkotikabrott.
I måndags kväll stannade en utländsk förare för att sova över natten på Fabriksgatan i Billeberga, men vid midnatt vaknade han av oväsen utanför lastbilen och när han tittade ut stod två män på huk i färd med att bryta sig in på lastbilsflaket.

Dalarnas tidningar - 30 nov 17 kl. 16:44

Körkortslös man var drogpåverkad när han körde lastbil – döms nu för flera brott

En man från Borlänge har dömts till skyddstillsyn för flera trafik- och narkotikarelaterade brott. Han körde lastbil trots att han var narkotikapåverkad samt saknade körkort. Dessutom hade han vapen och ammunition i sin bostad, utan att ha rätt till det.

DalaDemokraten - 30 nov 17 kl. 16:44

Körkortslös man var drogpåverkad när han körde lastbil – döms nu för flera brott

En man från Borlänge har dömts till skyddstillsyn för flera trafik- och narkotikarelaterade brott. Han körde lastbil trots att han var narkotikapåverkad samt saknade körkort. Dessutom hade han vapen och ammunition i sin bostad, utan att ha rätt till det.

SmålandsPosten - 13 jul 13 kl. 14:42

Man häktad misstänkt för flera brott

En 29-årig man har häktats efter ett inbrott i en lastbil i Växjö. Han är också misstänkt för ett flertal andra brott. 29-åringen greps först i samband med att han misstänktes ha brutit sig in i lastbil på Västra industriområdet i Växjö där han bland annat ska ha stulit en GPS, men då det visade sig att mannen även är misstänkt för bedrägeri, olaga intrång, urkundsförfalskning och narkotikabrott har han häktats i syfte att förhindra honom från att begå ytterligare brott.

Skånskan - 18 apr 18 kl. 16:21

Fängelse för lång rad av brott

Eslöv/Skåne Mannen stal övervakninsgkameror, bröt sig in i en lastbil, körde omkring med en slägga i bilen, använde narkotika – och mycket mer. Nu döms han till åtta månaders fängelse.Mannen är i 50-årsåldern och hemmahörande i Svalövs kommun.

Nerikes Allehanda - 16 nov 17 kl. 14:00

Anmälan om arbetsmiljöbrott efter att lastbil halkade av vägen på sommardäck

I onsdags kväll blockerade en lastbil som kört av vägen riksväg 63 mellan Hällefors och Kopparberg i cirka fyra timmar. Det var glashalt och lastbilen hade sommardäck. Polisen har upprättat en anmälan om arbetsmiljöbrott..

Dalarnas tidningar - 05 dec 17 kl. 09:21

Duo stal mindre lastbil under dramatiska former – föraren satte sedan eld på fordonet

I slutet av augusti stals en mindre lastbil på Bygatan i Borlänge. Bakom ratten satt en ung man från Säters kommun. Bredvid honom satt en jämnårig man från Borlänge.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Efterlyser färg

En person vill att gatulinjerna på strandpromenaden målas. .

Barometern - 1 timme sedan

”Vi arbetar hårt och seriöst med arbetsmiljöfrågorna”

Kritiken är orättvis och felaktig. Samhall tar arbetsmiljöfrågorna på stort allvar och ingen riskerar repressalier för att kritisera sina chefer, försäkrar företagets distriktschef. .

Barometern - 2 timmar sedan

”Arbetsgivaren lovar och lovar, men ingenting händer.”

För tre år sedan slog personalen på Samhall i Kalmar larm. Arbetsmiljön var under all kritik. Trots löften om satsningar på bättre arbetsvillkor är situationen densamma 2019, uppger anställda för Barometern: ”Arbetsgivaren struntar helt i oss, allt handlar om pengar.

Barometern - 2 timmar sedan

Många frågetecken kring kvarlämnat fartyg i hamnen

Fartyget som blockerar latrintömningen i gästhamnen ligger, efter snart fyra veckor, fortfarande kvar i Mönsterås. – Har vi otur kan det här bli en mycket långdragen historia, säger Thomas Björklund, kommunens turistutvecklare..

Barometern - 1 timme sedan

Sommarkul med balongtrix

Kommunens sommarprogram ”Sommarkul” har passerat halvtidsmarkören. Under veckan arrangeras bland annat en ballongkurs med ballongkonstnären Katja Wulff. – Det är ett litet ovanligt sätt att vara kreativ på..

Barometern - 2 timmar sedan

Föreläsning om HBTQ

I samband med Kalmarsund Pride i början av september hålls en kostnadsfri föreläsning om HBTQ frågor på Stadsbiblioteket..

Barometern - 2 timmar sedan

SMHI varslar om höga temperaturer

Ett högtryck har dragit in över Sverige och SMHI har nu utfärdat meddelande om att temperaturerna på de flesta håll i landet kommer att ligga över 26 grader de kommande dagarna. Närmare helgen kan hettan öka och termometrarna pressas upp till 30 grader..

Barometern - 3 timmar sedan

80-årig namfråga löst

Salensjön utanför Fagerhult byter tillbaka till Saden. Lantmäteriet har sagt ja till namnändringen. En namnförvirring som pågått sedan 40-talet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.