DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 10:45

DI - 11 jul 19 kl. 14:19

Skanska tecknar hyresavtal i Washington DCByggkoncernen Skanska har tecknat ett hyresavtal med Commongrounds Workplace om drygt 4.100 kvadratmeter i kontorsprojektet 99M i Washington DC som färdigställdes i det andra kvartalet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Washington DC, Skanska, Commongrounds Workplace

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, tecknar, hyresavtali , WashingtonDC
DI - 03 jul 18 kl. 08:05

Skanska tecknar hyresavtal i Malmö

Byggbolaget Skanska har tecknat ett hyresavtal med Verisure Innovation som löper på sju år. Därmed är hälften av bolagets kontorsprojekt Epic i Malmö på 12.000 kvadratmeter uthyrda.

DI - 12 nov 18 kl. 13:11

Skanska tecknar hyresavtal i kontorsbygge i Houston

Byggbolaget Skanska har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Waste Management som 2020 flyttar in sitt huvudkontor på drygt 26 000 kvadratmeter i Skanskas kontorsprojekt Capitol Tower i Houston, Texas, USA..

DI - 04 dec 18 kl. 09:11

Skanska tecknar avtal om nybyggnation av anstalt

Byggbolaget Skanska tecknar avtal med Specialfastigheter kring en nybyggnation av kriminalvårdsanstalten Hall utanför Södertälje. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 07 sep 17 kl. 16:35

Skanska tecknar stort hyresavtal i Boston

Byggbolaget Skanska har tecknat hyresavtal med PTC om 23 125 kvadratmeter i kontorsutvecklingsprojektet 121 Seaport i Boston, USA. .

DI - 09 apr 19 kl. 16:19

Skanska tecknar långsiktigt hyresavtal med Dropbox

Byggkoncernen Skanska har tecknat ett långsiktigt hyresavtal med Dropbox rörande dryga 11.000 kvadratmeter i kontorsprojektet 2+U i Seattle. Inflyttning kommer att ske under slutet av 2020.

Affärsvärlden - 01 jun 16 kl. 17:06

Skanska tecknar avtal för 23 miljarder

Byggbolaget Skanska har tecknat avtal för flygplatsen Laguardia Gateway Partners, vilket innefattar ett hyresavtal med Port Authority of New York and New Jersey, PANYNJ..

Affärsvärlden - 28 okt 13 kl. 08:37

Skanska tecknar tunnelkontrakt

Skanska har skrivit ett joint venture-kontrakt tillsammans med Jaydee om att designa och bygga Clean River's First Street Tunnel åt District of Columbia Water and Sewer Authorities i Washington, D.C..

Affärsvärlden - 23 apr 14 kl. 08:18

Fabege tecknar hyresavtal med Telia

Fastighetsbolaget Fabege har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med TeliaSonera om att hyra hela Scandinavian Office Building i Arenastaden, Solna..

DI - 08 jan 15 kl. 12:37

Systemair tecknar hyresavtal för lokal i Kina

Ventilationsbolaget Systemair har tecknat ett hyresavtal för en industribyggnad i Wujiang för produktion av kommersiella luftbehandlingsaggregat för den kinesiska marknaden.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 14 mar 16 kl. 07:14

Kungsleden tecknar hyresavtal med Team Sportia

Fastighetsbolaget Kungsleden har tecknat ett hyresavtal med Team Sportia i fastigheten Hästvagnen 3 i Jägersro, Malmö. Team Sportia hyr 2.300 kvadratmeter och butiken väntas öppna i april..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Leveransproblem tyngde Spotlight-bolaget

Spotlightlistade Recyctecs tidigare genomförda åtgärder för att realisera kostnadsbesparingar har under andra kvartalet fått full effekt..

DI - 5 minuter sedan

Optifreeze genomför två riktade emissioner – ger utspädning om 10,7 procent

Spotlightlistade Optifreeze meddelar nu att det beslutat om två riktade emissioner på totalt cirka 17,4 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

24 befaras döda i mordbrand i Japan - misstänkt gripen

24 personer befaras döda i en misstänkt mordbrand i en animationsstudio i den japanska staden Kyoto. Ytterligare 35 personer har skadats i branden..

DI - 30 minuter sedan

Blodrött för storbanken – miljarder upp i rök för sektor

Storbanken Nordea placerar sig i botten av storbolagsindex i den inledande handeln efter morgonens rapport där vd Casper von Koskull meddelat att banken kommer att se över sina finansiella mål..

DI - 45 minuter sedan

Mörk dag för Investors finska verkstadspärla

Det finska verkstadsbolaget Wärtsilä, Investors nionde största noterade innehav, har en mörk dag på Helsingforsbörsen. Bolagets delårsrapport kom in sämre än väntat på i stort sett alla punkter vilket får aktien på fall..

DI - 45 minuter sedan

Prisjämförelsesajt tar klivet till Danmark

Den Ängelholmbaserade jämförelsetjänsten Prisjakt har sjösatt sin plattform i Danmark. Hittills har lanseringen uppfyllt förväntningarna och nu ska företaget även öppna ett nytt kontor i grannlandet..

DI - 1 timme sedan

Polistillslag: Verkstad byggde billiga falska Ferrari

En ny Ferrari eller Lamborghini för en halv miljon kronor - för bra för att vara sant, visar det sig. .

DI - 1 timme sedan

Tung handelsstart för uppmärksammat vågbolag – tapp på 27 procent

Eco Wave Power gör handelspremiär på First North på torsdagen. Bolaget har lockat tunga investerare inför noteringen men det unika med vågenergibolagets teknik har också ifrågasatts..

DI - 1 timme sedan

DDM Holding AG and DDM Debt AB to report second quarter and half year 2019

DDM Holding AG (First North: DDM) and its subsidiary DDM Debt AB (Nasdaq Stockholm: DDM2) will publish their Q2 and half year 2019 interim reports on Thursday 1 August 2019 at 08:00 CEST. Mr. Henrik Wennerholm, CEO, and Mr.

DI - 1 timme sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen – Swedish Match lyfter på rapport

Stockholmsbörsen inledde torsdagens handel med en ny nedgång efter en rapportintensiv morgon. Mot strömmen går bland annat tobaksbolaget Swedish Match som lyfter omkring 3 procent medan industrihandelskoncernen Indutrade rasar med drygt 10 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.