Skånskan > Opinion

Friday, 19 July, 13:34

Skånskan - 11 jul 19 kl. 14:17

Olycksryttare i operationRIDSPORT Nathalie Mortensen, som fördes till sjukhus med ambulans i går efter en otäck olycka på Falsterbo Hunting, opererades på Lunds lasarett under torsdagen.
– Hela ansiktet på högersidan har skadats och läkarna försöker operera muskler och nerver just nu, säger Nathalies sambo Henrik Engblom när Skånska Dagbladet når honom på telefon.Paret driver till vardags Stall Stubbe, ett försäljnings- och tävlingsstall. Henrik Engbolm är professionell galopptränare och både han och Nathalie Mortensen är också galopp-jockeyer. Nathalie har gjort 51 starter på galoppen hittills i år.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
RIDSPORT Nathalie Mortensen, Falsterbo Hunting, Lunds, Nathalies, Henrik Engblom, Skånska Dagbladet, Stall Stubbe, Engbolm, Nathalie Mortensen, Göteborgs Galopp, Cold Play, Lund, Pontus Hugosson, Ridsport, Hugosson, Falsterbo, Jan Jönsson, OS, München

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olycksryttarei , operation
Dagens Medicin - 5 timmar sedan

Cancerpatient fick vänta sex år på operation

En patient i Västerbotten fick vänta i över sex år på operation på grund av dubbla vårdmissar, rapporterar SVT Nyheter Västerbotten..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Cancerpatient fick vänta sex år på operation

En patient i Västerbotten fick vänta i över sex år på operation på grund av dubbla vårdmissar, rapporterar.

Kristianstadsbladet - 16 aug 13 kl. 09:25

Ny operation för Gudny

Foto: Tommy Svensson
Gudny Björk Odinsdottir tvingas till en fjärde korsbandsoperation. Men KDFF-spelaren vägrar ge upp fotbollskarriären. ?

YLE - 30 jul 15 kl. 17:49

Ingen operation för Oliver Helander

En kronisk ledbandsskada är orsaken till Karisbördige Oliver Helanders abrupta stopp på spjutsäsongen. Helander slipper dock operation. Aderton år gamla Oliver Helander har redan anslutit sig till sitt klubblag i handboll Alingsås HK i Sverige.

Cornucopia - 11 nov 17 kl. 13:05

Locket gläntas lite på Operation: Rädda Löfven

Ibland öppnas locket på Operation: Rädda Löfven, som drogs igång när Transportstyrelsehärvan blev publik i juli. Senast har nu det ockerlotteri-, LO- och skattefinansierade sosseriet betalat ut en fallskärm till statsminister Stefan Löfvens statssekreterare, som tog på sig skulden för att på så sätt rädda Löfven. De 1.

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 11 kl. 11:14

Anmäler utebliven operation

En Vikenbo har anmält Lunds universitetssjukhus till Socialstyrelsen. Mannen skulle precis opereras när insatsen fick avbrytas och patienten skickades till uppvak utan operation. Läkarna fick nämligen i stället in en annan brådskande operation och fick prioritera.

HBL - 26 nov 12 kl. 17:15

Haglund: Moraliska grunder för operation i Somalia

Att skicka finländska soldater till handelsfartyg för att övervaka matleveranser till Somalia skulle i första hand vara en humanitär operation, säger försvarsminister Carl Haglund (SFP). Haglund besökte Åbo som marinens gäst på måndagen. ?

Nyhetsverket - 05 jan 13 kl. 11:45

Operation Sunflower...

...245 arrested in U.S.

Regeringen - 31 jan 13 kl. 15:54

Sverige bidrar till Operation Atalanta utanför Somalias kust

Regeringen beslutade i dag att under högst fyra månader under 2013 ställa en svensk väpnad styrka bestående av högst 260 personer till förfogande för att delta i EU:s marina insats, Operation Atalanta, utanför Somalias kust. Pressmeddelande: Sverige bidrar till Operation Atalanta utanför Somalias kust Prop. 2012/13:66 Svenskt deltagande i Europeiska unionens marina insats (Operation Atalanta) Utrikesdepartementet, 31 januari 2013.

YLE - 02 apr 13 kl. 16:14

Tapparas stjärnskott tvingas till operation

Tammerforsklubben Tapparas unga stjärna Aleksander Barkov tvingas till operation till följd av skadan som han ådrog sig mot HIFK i den sista kvartsfinalen lagena emellan. Skadan som Barkov ådrog sig i samband med Ilari Melarts tackling verkar vara allvarligare än man först hade befarat. Det var sedan förra veckan klart att Barkovs säsong var över, och idag meddelade lagets läkare Michel Tanus att 17-åringen troligtvis tvingas till en operation för att axelskadan ska läka.

Polisen - 03 dec 13 kl. 14:24

Operation Olivia tar vid där Operation Alfred avslutas

                             - Vi vill bidra till att ge malmöborna den trygghet de förtjänar och därför har vi startat Operation Olivia. Med tanke på den senaste tidens skjutningar i Malmö måste vi agera nu, innan någon skjutning leder till ett dödsfall, säger insatsledare Stefan Wredenmark, polisen i Malmö. Erfarenheterna från Operation Alfred ligger till grund för arbetet i Olivia.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Musik i Piratens anda

Vollsjö Nu på söndag den 21 juli är det åter dags för Go ettemidda! med Piraten i Piratenmuseets trädgård.
Det innebär en litterär och musikalisk stund mellan klockan 15 och 17 och det råder fri entré.

Skånskan - 15 minuter sedan

Heta rytmer på Lilla Rygården

Sjöbo Med sina gitarrer äntrar Celia Linde och Carlos Barbosa-Lima scenen på Lilla Rygården onsdagen den 24 juli klockan 18.30.
Linde är svensk gitarrist och Barbosa-Lima brasiliansk och repertoaren för kvällen består av ”heta, kryddiga rytmer” från Brasilien, Latinamerika och Sverige.

Skånskan - 15 minuter sedan

Rosfestival på Elfstrands

sjöbo I morgon, lördag, är det dags för rosfestival i Elfstrands trädgård, vilken arrangeras tillsammans med Roskraft på Österlen.
Else Olsson från Roskraft kommer visa upp en samling rosor och det blir utställning, rådgivning och försäljning. Den vetgirige kan även få lära sig att på egen hand ta rossticklingar.

Skånskan - 15 minuter sedan

Gonorré ökar kraftigt i Skåne

Fallen av könssjukdomen Gonorré ökar med 25 % i Skåne jämfört med förra året.Under 2019 har 188 fall av gonorré anmälts i Skåne, rapporterar SVT.  Det är en kraftig ökning jämfört med samma period förra året då 155 fall anmäldes.

Skånskan - 1 timme sedan

Mellerström är ny president

HÖRBY Ewa Mellerström är ny president i Hörby Rotaryklubb. Hon efterträder Tommie Eriksson. Sommarmötet hölls på Adolfssons Fisk.

Skånskan - 2 timmar sedan

Personbilar i kollision under bro

Malmö Strax efter klockan elva på fredag förmiddag får SOS Alarm ett samtal om en trafikolycka vid bron under E6:an, mellan Arlöv och Malmö. Två personbilar ska vara inblandade i olyckan, som enligt larmet uppstått efter att en bil kolliderat med den andra bakifrån. Andra omständigheter är inledningsvis okända.

Skånskan - 3 timmar sedan

Unga ny måltavla för telefonbedrägeri

Sverige Polisen rapporterar om en kraftig ökning av unga personer som utsätts för telefonbedrägeri, så kallad vishing. Tidigare har bedragarna i huvudsak riktat in sig mot äldre personer.
Se polisens video ovan - där kan du höra ett riktigt samtal mellan en misstänkt bedragare och en ung kvinna.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lojal vän ska ha fått stryk

HÖRBY En man som försökte freda sin tjejkompis ska ha åkt på stryk av en 21-årig man som trängde sig på. Det framgår av den polisanmälan om misshandel som mannen gjort.
Händelsen ska ha ägt rum klockan 02.

Skånskan - 3 timmar sedan

16-åring anmäler våld på torg

HÖRBY En 16-årig yngling har anmält en misshandel som ska ha ägt rum på Gamla torg i Hörby klockan 13.50 i torsdags.
Enligt ynglingens anmälan blev han konfronterad av en 19-åring som han är bekant med.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sålde dragspel – blev av med 400 000 kronor

Malmö Den äldre mannen hade lagt ut ett dragspel på en känd köp-och-sälj-sida på internet.
En kvinna i 20-årsåldern nappade och vips försvann närmare 400 000 kronor från mannens konto.
20-åringen åtalas nu för bedrägeri.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.