UNT > Utrikes

Sunday, 21 July, 13:16

UNT - 11 jul 19 kl. 13:59

Öppnade Vatikangravar var tommaTvå gravplatser i Vatikanen har grävts upp efter ett anonymt tips om att de kunde innehålla kvarlevorna av en italiensk tonåring..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Vatikangravar, Vatikanen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppnade, Vatikangravarvar , tomma
DN - 11 jul 19 kl. 16:33

Öppnade Vatikangravar var tomma

Två gravplatser i Vatikanen har grävts upp efter ett anonymt tips om att de kunde innehålla kvarlevorna av en italiensk tonåring..

GöteborgsPosten - 11 jul 19 kl. 14:37

Öppnade Vatikangravar var tomma

Två gravplatser i Vatikanen har grävts upp efter ett anonymt tips om att de kunde innehålla kvarlevorna av en italiensk tonåring..

Kristianstadsbladet - 28 jan 13 kl. 10:00

Tomma rum för 400?000 i månaden

Foto: Jörgen Johansson
När kommunen inte har råd att öppna alla våningar på ett nybyggt boende kostar de tomma rummen 400?000 kronor extra varje månad. Slöseri säger Socialdemokraterna.

Skånskan - 24 jan 19 kl. 20:43

Upplevelsecenter i tomma butikslokaler

Malmö Miljöer med pirater, dinosaurier och minigolf i effektbelysta rum håller på att växa fram i de tomma butikslokalerna i köpcentrumet Entré vid Värnhemstorget.
Andra våningen förvandlas till ett upplevelsecenter med sex olika koncept.Bakom alla satsningarna står företaget Entre-tainment.

YLE - 11 aug 16 kl. 10:17

Iso Omena är större än någonsin - men butikslokaler fortfarande tomma

Köpcentrets tillbyggnad öppnar flera månader före västmetron kör igång. På grund av metrons försening står flera butikslokaler tomma. Förutom butiker och restauranger finns i den nya delen av Iso Omena bibliotek och vårdcentral.

YLE - 29 dec 15 kl. 07:30

Flera affärslokaler i Närpes står tomma

I Närpes har flera affärer fått stänga och lokaler står tomma. Den växande näthandeln verkar vara det största hotet mot affärer på mindre orter. Maria Westdijk säljer hälsokost i centrum av Närpes.

YLE - 11 aug 16 kl. 10:17

Iso Omena är större än någonsin - men butikslokaler står tomma där metron skulle öppna

Köpcentrets tillbyggnad öppnar flera månader före västmetron kör igång. Förutom butiker och restauranger finns i den nya delen av Iso Omena bibliotek och vårdcentral. Hjärtat i Iso Omenas tillbyggnad är en stor öppen plats med glastak som omges av restauranger.

YA - 31 mar 18 kl. 00:01

Han vill att tomma lokaler ska fyllas med konst

– Tänk om fler tomma lokaler kunde användas av konstnärer – det skulle kunna sätta Tomelilla på kartan. Det säger konstnären Pall Solnes som på skärtorsdagen öppnade kombinerade galleriet och ateljén Palatz i yrande snöväder..

DI - 06 maj 18 kl. 17:48

Tomma butikslokaler triggar nya satsningar

Många tomma lokaler skapar läge för hyresförhandlingar och till slut lägre hyra. Frösö handtryck, med produktion av textilier några kilometer utanför stan, öppnade butik och showroom i en lokal som stått tom i närmare ett år. Rätt ’patina’ på fastigheten till halva kvadratmeterpriset mot andra lokaler lite längre bort på gatan, var avgörande för etableringen..

YLE - 23 okt 13 kl. 04:00

Lokalcentralen: Alla tomma lokaler ska inte användas

100 000 kvadratmeter eller 4 procent av stadens lokaler står tomma. Vid lokalcentralen påpekar utvecklingsingejör Erik Nieminen att man inte kan sträva efter att alla används. - Omkring 4 procent är en bra andel när det gäller andelen tomma lokaler, säger Erik Nieminen.

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Fyra anklagade för häxeri i Indien – mördades

Fyra äldre personer, två av dem kvinnor, har dödats utanför sitt hem i den indiska delstaten Jharkhand av en uppretad folkmassa beväpnad med påkar..

UNT - 2 timmar sedan

Bakläxa om brexit väntar Mays efterträdare

Det mesta tyder på att Boris Johnson tar över som premiärminister i Storbritannien..

UNT - 2 timmar sedan

Självmordsbombare dödade åtta i Pakistan

En självmordsbombare har dödat åtta personer, däribland minst två poliser, i nordvästra Pakistan, enligt polisen..

UNT - 2 timmar sedan

Nya protester i Hongkong

Polisen i Hongkong har spärrat av stora delar av staden då nya protester har tagit fart..

UNT - 2 timmar sedan

Kvinna misstänks ha halshuggit sin egen mor

En australisk kvinna har gripits misstänkt för att ha dödat sin egen mor och skiljt huvudet från kroppen, rapporterar Daily Telegraph..

UNT - 4 timmar sedan

Iran: Besättningen mår bra

Besättningen på det svenskägda fartyget Stena Impero som beslagtagits av Iran mår bra, enligt Iran..

UNT - 4 timmar sedan

MSF återupptar räddningsarbete på Medelhavet

Läkare utan gränser (MSF) återupptar sina räddningsinsatser med fartyg på Medelhavet, skriver hjälporganisationen i ett pressmeddelande..

UNT - 4 timmar sedan

Presidentparti favorit då Ukraina håller val

Ukrainas nya president Volodymyr Zelenskyjs parti, Folkets tjänare, är stora favoriter inför dagens parlamentsval i Ukraina..

UNT - 6 timmar sedan

Abe kan sätta premiärminister-rekord i Japan

Japans premiärminister Shinzo Abe kan bli den som har innehaft posten längst i landet om han och hans styrande block behåller majoriteten efter dagens val till överhuset..

UNT - 7 timmar sedan

Panama drar tillbaka fartygsregistrering

Panamas sjöfartsmyndighet säger att en process har inletts för att återkalla registreringen av det Panamaflaggade fartyget Riah som beslagtogs av Iran den 14 juli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.