Barometern > Nyheter

Saturday, 20 July, 01:23

Barometern - 11 jul 19 kl. 13:39

Kvinna fick bucklor på sin bilNär kvinnan skulle hämta sin bil på parkeringen upptäckte hon att det var bucklor i den. .
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnafick , bucklorpå sin , bil
Nerikes Allehanda - 12 aug 14 kl. 09:45

Riktade vapen mot kvinna i bil

En kvinna i bil passerade tre tonårspojkar. Då riktade en av dem ett pistolliknande föremål rakt mot henne..

Nerikes Allehanda - 13 mar 15 kl. 19:17

Man slog kvinna och bil

En 22-årig man greps tidigt på fredagskvällen misstänkt för att ha misshandlat en kvinna och slagit sönder en bil.
Ett vittne larmade polisen när han såg mannen stå och slå på en bil, i vilken en kvinna satt och skrek på hjälp.
Enligt uppgift hade kvinnan och mannen åkt tillsammans i bilen, med kvinnan som förare.

Skånskan - 15 nov 15 kl. 00:27

Misstänkt torsk knuffade kvinna ur bil

Staffanstorp Polisen kallades under lördagskvällen till Storgatan i Staffanstorp sedan man fått uppgifter om att en kvinna släpats efter en bil.

De initiala uppgifterna till polisen gjorde gällande att en kvinna dragits in i en bil. På plats visade det sig dock att kvinnan knuffat ut ur en bil.

Nyheter 24 - 25 nov 13 kl. 10:45

Polis stoppade kvinna i bil – och våldtog henne

SAN ANTONIO. Polismannen Jackie Neal, 40, har tidigare stängts av för att ha dejtat en 18-årig kvinna på polisutbildningen. Och enligt San Antonio Express-News ska han tidigare ha anmälts misstänkt för sexbrott mot en annan kvinna – en utredning som senare lades ner.

Expressen - 30 sep 14 kl. 08:26

Kvinna i bil sköts i ansiktet med luftgevär

GÖTEBORG. En kvinna i Skara satt i sin bil när hon plötsligt träffades av ett skott i pannan – från ett luftgevär. Polisen misstänker att samma ungdomsgäng har åkt runt i en bil under natten och skjutit mot bilar och människor i centrala Skara.

Helsingborgs Dagblad - 19 okt 12 kl. 15:13

Rånade kvinna på bil ? försökte preja polisen

På torsdagseftermiddagen rånades en kvinna på sin bil utanför Allvar Gullstrandgymnasiet. Efter midnatt försökte samma bil preja polisen..

Barometern - 06 jun 18 kl. 08:48

Man och kvinna stal bil – ångrade sig och tog en annan bil

En man och en kvinna, i 30- och 25-årsåldern, greps i natt i Långemåla. De misstänks ha stulit en bil, ångrat sig och sedan tagit ett annat fordon..

YLE - 07 aug 13 kl. 08:55

Kvinna vandaliserade bil i Vasa

En 20-årig kvinna i Vasa repade en bil med mattkniv efter att hon blivit arg på bilens ägare. Kvinnan hamnade i gräl med mannen som äger bilen. Kvinnan beslöt sig för att gå lös på bilen och hon vred också vindrutetorkarna sneda och sparkade sönder sidospeglarna på bilen.

DN - 28 sep 13 kl. 10:44

Mobiltjuv släpade kvinna efter bil

En mobiltelefonstöld i centrala Örebro under natten mot lördagen förvandlades till ett riktigt drama när en kvinna släpades efter en bil..

Kristianstadsbladet - 01 nov 13 kl. 01:15

Försökte dra in kvinna i bil


Sent på torsdagskvällen blev en kvinna i Sörby i Borlänge utsatt för kidnappningsförsök. Hon skulle gå ut med soporna när två män i en bil stannade under förevändning att fråga om vägen. - Då försökte de slita in henne i bilen, men hon kunde ta sig loss och springa in i huset, säger Göran Lekandet, vakthavande befäl vid polisen i Dalarna.

NSD - 01 nov 13 kl. 01:15

Försökte dra in kvinna i bil

Sent på torsdagskvällen blev en kvinna i Sörby i Borlänge utsatt för kidnappningsförsök. Hon skulle gå ut med soporna när två män i en bil stannade under förevändning att fråga om vägen..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Flerfamiljshus i Eksjö brinner fortfarande

Branden som bröt ut i ett flerfamiljshus i Eksjö är delvis under kontroll. Huset går i en vinkel, vid den ena sidan pågår det eftersläckningsarbete, vid den andra är branden ännu inte under kontroll..

Barometern - 3 timmar sedan

50-årsjubileum för stort kroppkakskalas

Om någon kände doften av kroppkakor i Glömminge under fredagen kom det förmodligen från familjerna Schyffert, Nilevi och Nilssons släktkalas där 225 kroppkakor kokades i fyra hus..

Barometern - 4 timmar sedan

Lovewell Junior hade premiär

Lovewell Institute for the creative arts arrangerar musikalworkshops runt om i världen. Sedan 2003 har workshopen arrangerat i Sverige. Under fredagskvällen hade årets junior-deltagare premiär för sin egenkomponerade föreställning..

Barometern - 4 timmar sedan

Region Kalmar varnar för solen

Barometern - 5 timmar sedan

Nybroband ersätter Gyllene Tider

När Gyllene Tider ställer in rycker bandet Blazer Club från Nybro in. .

Barometern - 6 timmar sedan

Avstängd brevlåda skapar förvirringOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.