Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Saturday, 20 July, 23:53

Trelleborgs Allehanda - 11 jul 19 kl. 13:08

Färsk politiker fick tung politisk post – styr socialnämndenEfter bara ett år som medlem i Moderaterna fick Venzel Rosqvist sitt första, och hittills enda, politiska uppdrag. Sedan årsskiftet är han ordförande i socialnämnden i Trelleborg..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Moderaterna, Venzel Rosqvist, Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färsk, politikerfick , tung, politisk, post, styr, socialnämnden
YA - 25 okt 13 kl. 11:20

S-politiker blir politisk vilde efter blogginlägg

Foto: Moa Dahlin
Den s-märkte fullmäktigeledamoten John Andersson i Skurup lämnar Socialdemokraterna och blir politisk vilde i kommunfullmäktige.
Samtidigt tvingas han bort från uppdragen i individ- och omsorgsberedningen samt kultur- och fritidsberedningen i Skurup.- Jag är ju vald av väljarna.

Blekinge Läns tidning - 29 maj 19 kl. 12:13

Hon är beredd att ta tung politisk post

Sandra Danielsson vill inte gå händelserna i förväg, men är beredd på att anta posten som kommunstyrelsens vice ordförande om hon skulle bli vald till det..

Corren - 07 dec 13 kl. 11:31

SD-politiker blir politisk vilde

Cornelia Dahlberg lämnar Sverigedemokraterna – men behåller sina uppdrag i kommun- och kyrkofullmäktige i Norrköping..

Politologerna - 09 okt 14 kl. 07:00

Varför litar inte Sverigedemokraternas väljare på politiker?

Enligt SVT:s vallokalsundersökning, VALU, uppger endast 26 procent av SDs väljare att de har mycket eller ganska stort förtroende för svenska politiker. Motsvarande siffra i väljarkåren som helhet är 67 procent. Många har velat förklara misstron mot politiker bland SDs väljare med att man väljer att rösta på SD för att uttrycka missnöje med de etablerade partierna.

YLE - 28 sep 16 kl. 18:07

Jonas Jungar: Titta, jag ljuger! - Trump och lögnen som politisk taktik

Att ljuga har varit något som politiker försöker undvika eller åtminstone bortförklara, eftersom man i princip inser att man i så fall gör något omoraliskt. Donald Trump struntar glatt och demonstrativt i det, vilket öppnar skrämmande perspektiv, skriver Yle Nyheters redaktionschef. Politiker ljuger.

YLE - 30 sep 13 kl. 20:43

"Boken viktig för politiker - gärna en deckare"

De svenska politikerna vill fortfarande skriva böcker. Man vinner inga val, men det ger prestige och en möjlighet att förklara och mjuka upp bilden av sig själv. Förlagen vill ge ut politikernas böcker och svenskarna vill läsa dem.

Sydsvenskan - 05 feb 16 kl. 14:48

”Domstolen visade att processen inte var politisk”

Sverigedemokraternas ledning påstod att rättegången mot SD-riksdagsmannen Martin Kinnunen var "en politisk process". På fredagen friade Södertörns tingsrätt honom från skattebrott. Därmed bevisade domstolen att SD-topparna hade fel när de beskyllde rättsväsendet för att särbehandla partiet.

BT - 29 nov 13 kl. 07:51

Punkterad politisk markering

Hellre satsa på Borås som cykelstad än att lägga all energi på att retas med bilisterna Cykeln är inte bara en vän på vägen till bättre hälsa, den är också det fortskaffningsmedel som kan lösa många av de konflikter som den moderna och förtätade staden står inför. Om Borås centrum ska växa med drygt 4000 invånare måste det bli lättare att leva och röra sig utan att ta bilen. Men samtidigt är Borås så mycket mer än bara de centrala delar som lätt nås till fots.

Nyheter 24 - 12 sep 13 kl. 10:10

Skånska politiker i infekterat HitlerbråkBörjade 2006Infekterad fråga

ÄNGELHOLM. Ett politiskt bråk om Hitlersatir har blossat upp i Ängelholms kommun och dess närområde. I ett klipp som lagts upp på Youtube omnämns flera ledande allianspolitiker i kommunen i textningen under den berömda scenen från "Undergången".

Nyheter 24 - 01 okt 13 kl. 14:08

Statsminister Özz Nûjen: "Våra politiker har slutat att drömma"Om ÖzzSå spelas Statsminister Özz NûjenOm huruvida det är viktigt med politisk humorOm nyheter ? och kärleken till text-teveOm reklam

STOCKHOLM. Det var inte direkt länge sen som ungefär hela Sverige pratade om succén "Dålig stämning". Och Özz Nûjen är snart tillbaka igen med nya föreställningen "Statsminister Özz Nûjen".?

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Ovanligt molnfenomen över hamnen: ”Lite som Armageddon”

På lördagskvällen rörde sig ett cylinderformat moln i hög fart över hamnen i Trelleborg. Det både förundrade och skrämde Trelleborgsborna. – Det är en mäktig känsla när det kommer emot en...

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Kartläggning: Så blev det med alla provspel

Sedan förra säsongen tog slut har 14 spelare varit och provtränat med TFF. Men bara tre av dem spelar i dag i TFF. TA-sporten har kartlagt vart alla spelare hamnade..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

De skånska rötterna kallade hem dem: ”Tomten låg och väntade”

I sommar gör TA några nedslag i sköna sommarboenden runt om på Söderslätt. I den andra delen besöker vi Lena och Christer Carlsson, som har bott många år i USA men som skapat sig och sin familj en fast plats i Beddingestrand. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

46 trelleborgare anmälda till O-ringen

OK Kontinent har 46 anmälda orienterare till O-ringen, vilket är en bra uppslutning enligt klubben. ”Det är en familjesport, så det är många familjer som åker i väg”, säger Helene Jensen från OK Kontinent..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Mordet i Trelleborg: Granne till mordplatsen - ”Jättesvårt att föreställa mig”

Under natten till lördagen inträffade ett mord i centrala Trelleborg. Polisen jagar ingen misstänkt gärningsman. "Jag kan inte tänka mig att någonting sådant här skulle kunna inträffa här”..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Femtio år sedan människan besökte månen

Lördagen den 20 juli 2019 är det 50 år sedan rymdfarkosten Apollo 11, landade på månen. Rymdexperten Ulf Berggren kommer under hösten att föreläsa i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Bågskytt tog lagguld i Rumänien

Bågskyttarna Jacob Mosén och Fredrik Åkerman från Trelleborgs bågskytteklubb deltog i European Youth Cup i Rumänien. Det blev en 9:e plats respektive en 17:e plats individuellt – men i lag tog Fredrik Åkerman guld..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

TFF-nyförvärven spelklara mot Öster

Christian Thobo Køhler är spelklar till bortamatchen mot Öster. TFF:s nye dansk har snabbt funnit sig till rätta i sin nya klubb – som han tycker står för en fotboll som passar honom. ”Det är en trevlig klubb att vara i, och det känns som att vara en del av en familj”, säger nyförvärvet..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Pension: Pia lämnar efter 40 år i äldreomsorgen

Pia Fredriksson-Nielsen har låtit Mörtens pensionärer förverkliga drömmar som de burit på genom hela livet. Hon har sett till att deras livshistorier kommit på pränt och skapat relationer mellan byns olika generationer. Nu blir hon själv pensionär – efter över 40 år i kommunens tjänst..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Trelleborgs politiker om folkomröstningen

Möjligheten till att utlysa en folkomröstning är en viktig demokratiskt rättighet menar några av Trelleborgs ledande politiker. Men de är också mer eller mindre överens om att den föreslagna omröstningen är för sent ute..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.