DN > Nyheter

Thursday, 18 July, 08:40

DN - 11 jul 19 kl. 13:35

Fler trafikkontroller på StrandvägenI sommar inför polisen fler trafikkontroller längs Strandvägen i centrala Stockholm. Klagomål från boende är en av anledningarna, skriver Stockholm Direkt.  .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Strandvägen, Stockholm, Stockholm Direkt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, trafikkontroller, Strandvägen
YLE - 18 aug 17 kl. 06:56

Strandvägen i Lovisa ska vara klar till Lovisa Historiska Hus

Arbetena med Strandvägen i Lovisa ska vara klara till evenemanget Lovisa Historiska Hus i slutet av nästa vecka. Det lovar Markus Lindroos, chef för samhällsteknik i Lovisa. De sista stenläggningsarbetena längs Strandvägen i Lovisa blir klara före veckoslutet och södra ändan av vägen vid Tullbron asfalteras nästa vecka.

YLE - 15 maj 14 kl. 04:37

Uselt trafikvett på Strandvägen i Larsmo

Grov överhastighet ligger bakom flera allvarliga olyckor i Jakobstadsregionen den senaste tiden. Kållbyvägen, Nykarlebyvägen och Strandvägen mellan Jakobstad och Karleby pekas ut som extra besvärliga sträckor. Överkommissarie Hans Snellman pendlar från Karleby till Jakobstad så gott som varje dag.

Supermiljöbloggen - 29 jan 15 kl. 14:49

Avföring från hus på Strandvägen pumpas rakt ut i viken

Avloppsvatten från en fastighet på Strandvägen i Stockholm har pumpats rakt ut i Nybroviken i 85 år. Nu ska det åtgärdas. Huvudanledningen till att Djurgårdsbrunnsviken är övergödd har nu visat sig vara att det under 85 års tid har pumpats ut avloppsvatten direkt ut i Nybroviken från en fastighet på Strandvägen.

YLE - 03 sep 14 kl. 06:23

Strandvägen i Ingå görs säkrare

Det behövs ett nytt övergångsställe över Strandvägen i Ingå för att göra trafiken säkrare. Samhällstekniska nämnden har beslutat att det ska byggas ett övergångsställe mellan det privata daghemmet och parkeringsplatsen mitt emot daghemmet. Daghemsbarnen och vårdarna är nu tvungna att korsa Strandvägen utan övergångsställe.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 09:00

Fastigheten på Fogdarp Strandvägen 505F i Höör såld för 783 000 kronor

Höör Nu är det klart vem som köpt tomtmarken på Fogdarp Strandvägen 505F i Höör av Inga Marianne Carlsen, Karin Maj-Britt Schönström, Olle Bengt Göran Schönström och Åke Schönströms dödsbo. Nya ägare är Stefan Catalin Ionita, 45, och Cornelia Popescu, 46. Priset blev 783 000 kronor, och de nya ägarna tog över tomten i maj 2018.

VBL - 10 sep 12 kl. 17:18

Trafikolycka på Strandvägen

JUST NU. Det har skett en trafikolycka i korsningen av Strandvägen och Malax söderfjärdsvägen..

YLE - 16 okt 13 kl. 14:53

Just nu: Trafikolycka på Strandvägen i Malax

En trafikolycka med ett tungt fordon har inträffat på Strandvägen på kommungränsen mellan Malax och Korsholm. Vägavsnittet är avstängt tillsvidare. Polisen är på plats och dirrigerar om trafiken via Solfvägen och Solf ängsväg.

YLE - 16 okt 13 kl. 15:45

Trafikolycka på Strandvägen i Malax

En trafikolycka med ett tungt fordon har inträffat på Strandvägen på kommungränsen mellan Malax och Korsholm. Vägavsnittet är avstängt tillsvidare och bilkön sträcker sig till Vikby. Polisen är på plats och dirrigerar om trafiken via Solfvägen och Solf ängsväg..

YLE - 16 apr 17 kl. 10:07

Fem personer körde i diket på Strandvägen

En personbil med fem passagerare körde ner i diket på Strandvägen vid 10-tiden på söndagen. Bilen åkte först över motsatt körfil och körde ner i diket varefter bilen korsade körfälten på nytt och åkte ner i diket på andra sidan vägen. I bilen fanns fem personer.

YLE - 16 apr 17 kl. 10:07

Bil med fem personer körde i diket på Strandvägen

En personbil med fem passagerare körde ner i diket på Strandvägen i Korsholm vid 10-tiden på söndagen. Bilen åkte först över motsatt körfil och körde ner i diket varefter bilen korsade körfälten på nytt och åkte ner i diket på andra sidan vägen. I bilen fanns fem personer.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Bilbrand och misstänkt explosion i Malmö

Strax efter midnatt larmades polisen om att en bil brann utanför centralstationen i Malmö..

DN - 2 timmar sedan

Nordeas resultat något lägre än väntat

Nordea redovisar ett rörelseresultat på 900 miljoner euro för det andra kvartalet 2019. Det kan jämföras med snittprognosen om 929 miljoner euro utifrån Infront Datas sammanställning av 21 analytikers prognoser. .

DN - 2 timmar sedan

Dagarna då Sarah Sjöström blev Sveriges nya simstjärna

GWANGJU. Sarah Sjöström var 15 år gammal när hon simmade hem sitt första VM-guld. Under de tio år som gått sedan den dagen har hon fått lära sig att leva med förväntningar.

DN - 3 timmar sedan

Fem unga skadade i bilolycka

Fem unga personer har skadats i en bilolycka utanför Nyköping under natten, varav minst tre av dem är allvarligt skadade..

DN - 8 timmar sedan

Kongressen skippar riksrätt mot Trump

Representanthuset har röstat för att bordlägga en resolution om att ställa president Donald Trump inför riksrätt. Samma dag hålls en omröstning om att ställa justitieminister William Barr till svars för att ha undanhållit information..

DN - 9 timmar sedan

Elon Musk vill koppla upp hjärnan

Elon Musk vill koppla upp den mänskliga hjärnan. En slags minidator ska sättas bakom örat och trådar opereras in i huvudet. Det framgick när entreprenörens företag Neuralink tidigare under veckan presenterade sina visioner..

DN - 13 timmar sedan

Polischef om dödliga rånet: Galet oproportionellt

Det är ovanligt att någon mister livet i samband med personrån, enligt polischefen Erik Nord. – Helt galet oproportionellt, säger han om händelsen på Hisingen som ledde till en mans död..

DN - 14 timmar sedan

Hafsteinsson klar för Helsingborg

Helsingborg förstärker spelartruppen..

DN - 14 timmar sedan

Trippier klar för Atlético Madrid

Efter fyra år i Tottenham går Kieran Trippier vidare i karriären och lämnar den Londonbaserade Premier League-klubben..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.