Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 23 July, 01:21

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 19 kl. 13:27

Lugnande besked från Granqvist: ”Ingen oro”HIF-kaptenen om värvningen av Ibrahim Bancé och varför han avstår HIF-träningar..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Granqvist, HIF, Ibrahim Bancé

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lugnande, beskedfrån , GranqvistIngen , oro
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Lugnande besked om brandflyget

När brandfaran i skog och mark ökar är det högsäsong för brandflyget. Nya regler har skapat oro bland flygklubbarna i landet men Transportstyrelsen ger lugnande besked. Brandflyget är inte hotat..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 14 kl. 20:35

Lugnande besked om Serena

Dragplåstret i damtennisveckan i Båstad, världsettan Serena Williams, tvingades bryta dubbelturneringen i Wimbledon. Det har skapat oro i den svenska tennismetropolen. Men nu kommer lugnande besked.

Skånskan - 22 jan 19 kl. 16:41

Lugnande besked om Oskarskolan

Lund Efter oro för nedläggning har föräldrar till barn på Oskarskolan startat en namninsamling, men de får lugnande besked från politikerna.– Det är inte aktuellt med några förändringar, säger barn- och skolnämndens ordförande Mia Honeth (L), som nästa vecka ska träffa föräldragruppen.
Det var efter att ha läst om kommunens lokalplan för skolorna som föräldrarna reagerade.

Kristianstadsbladet - 03 jun 14 kl. 22:15

Lugnande besked om Hammarslund

Foto: Tom Wall
Kommunen kunde lämna lugnande besked till de boende i nya Hammarslund om föroreningarna. Men fler prover ska tas och först i höst kommer ett slutgiltigt besked.
Cirka 50 personer har kommit till informationsmötet i Hammars skola om markföroreningarna på nya Hammarslund.

Kristianstadsbladet - 28 aug 13 kl. 09:23

Lugnande besked om Liljegärd

Foto: Bosse Nilsson
Debuten varade bara i 27 minuter, sedan tvingades Linnea Liljegärd gå av med en bristning i låret. Men nu kommer lugnande besked från läkarteamet. Liljegärd kan spela när KDFF möter Linköping den 3 september.

Trelleborgs Allehanda - 09 feb 14 kl. 20:53

Lugnande besked från Myhrer

André Myhrer föll, fördes till sjukhus, undersöktes - och gav lugnande besked.Smällen mot knäet äventyrar inte jakten på en ny slalommedalj för OS-trean från Vancouver.
Slalomesset André Myhrer föll under söndagens träningspass i norska Trysil - där landslaget förbereder sig för OS i Sotji.

Kristianstadsbladet - 09 feb 14 kl. 20:53

Lugnande besked från Myhrer

André Myhrer föll, fördes till sjukhus, undersöktes - och gav lugnande besked.Smällen mot knäet äventyrar inte jakten på en ny slalommedalj för OS-trean från Vancouver.
Slalomesset André Myhrer föll under söndagens träningspass i norska Trysil - där landslaget förbereder sig för OS i Sotji.

Västerbottens Folkblad - 17 apr 12 kl. 22:46

Lugnande besked om Bellemare

SKELLEFTEÅ Pierre-Edouard Bellemare åkte på en rejäl propp av Jörgen Sundqvist. Men efter matchen gav läkaren Karin Granberg lugnande besked. SKELLEFTEÅ Pierre-Edouard Bellemare åkte på en rejäl propp av Brynäsbacken Jörgen Sundqvist.

BT - 05 okt 11 kl. 16:50

Räntor steg efter lugnande besked

Skuldoron minskade något på onsdagen. Räntorna steg efter flera lugnande besked på tisdagskvällen, bland annat ett tal från amerikanska centralbankschefen samt besked från Europas finansministrar om att europeiska banker ska skyddas.
Tioårig statsobligation: 1,71 procent (1,62).

Expressen - 27 apr 12 kl. 09:29

Milosevic ger lugnande besked

Alexander Milosevic fick bäras ut på bår i segermatchen mot Gefle. I går kväll röntgades hans fot - och AIK-backen fick ett lugnande besked. "Positivt besked på röntgen.

Nyheter 24 - 04 jan 11 kl. 17:01

Hellners lugnande besked


Skadade axeln - men någon fara ska det inte vara med Marcus Hellner. OBERSTDORF. Marcus Hellner föll och skadade axeln under gårdagens lopp i tyska Oberstdorf och oroande rapporterade gjorde gällande att stjärnan riskerade att missa morgondagens tävling.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Funkpionjären Art Neville är död

Den amerikanske keyboardisten, låtskrivaren och sångaren Art Neville är död. Han var med och startade det stilbildande funkbandet The Meters. Enligt Nevilles manager Kent Sorrell dog artisten i sitt hem i New Orleans i USA.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Frostigt bemötande av Thunberg i hett Paris

Hon hyllades av tyska förbundskanslern Angela Merkel i fredags och mottog Normandies nyinstiftade frihetspris i söndags. Men när svenska klimataktivisten Greta Thunberg tas emot i franska nationalförsamlingen kan hon inte vänta sig samma utbredda värme.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ny olycka på Sommarland

En pojke fick hämtas med ambulans efter en olycka med vattenruschbanan Cobra på Skara Sommarland på måndagen, rapporterar P4 Skaraborg. – Han kände av att det högg till i ryggen, säger Janne Nilsson, vd för Skara Sommarland till radion. Det är andra gån.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tiotal EU-länder stödjer flyktingfördelning

Fjorton EU-länder ställer sig bakom det förslag om en "solidaritetsmekanism" som Tyskland och Frankrike lagt fram, för att fördela migranter som kommer till EU mellan länderna. Det uppger Frankrikes president Emmanuel Macron på måndagen. Tidigare under.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Paris bävar för nytt värmerekord

Delar av norra Europa förbereder sig på en ny värmebölja. I Paris varnar meteorologerna för extremhetta som kan medföra nya temperaturrekord i den franska huvudstaden. Den nya värmeböljan som väntas bli kort men intensiv drabbar främst Frankrike, Belgie.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Wall Street inledde veckan på plus

De ledande indexen på de amerikanska börserna steg på måndagen i väntan på kvartalsrapporter från jättar som Facebook och Amazon senare under veckan. Facebook gick upp 2,0 procent och Amazon steg 1,0 procent. Flygplanstillverkaren Boeing släpper sin rap.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

GAN:s homoerotiska sjömän trivs bättre idag

Den återskapade Stockholmsutställningen visar upp en vital konstnär, skriver Jonas Ellerström..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Inget åtal väcks mot Cristiano Ronaldo

Det väcks inget åtal mot fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo som har stått anklagad för våldtäkt. Det meddelar åklagarmyndigheten i Clark County, Nevada. Åklagarna beskriver på myndighetens Twitterkonto bakgrunden till beslutet.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Nytt hopp för hotad skalbagge

Den är vackert blågrå med svarta fläckar och långa horn. Nu hotas den när Europas bokskogar faller för motorsågarna. Därför har fem exemplar av den hotade alpbocken kommit till Nordens Ark i Bohuslän.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Risk för vattenbrist i 15 län

Det är den kommande månaden risk för vattenbrist i 15 av landets 21 län. Hittills har 18 kommuner infört bevattningsförbud, men läget är bättre än förra sommaren. Bevattningsförbud i någon form har införts i 18 av landets 290 kommuner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.