DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 01:05

DI - 11 jul 19 kl. 13:29

Delta Air Lines höjer vinstprognosen för helåret 2019Det amerikanska flygbolaget Delta Air Lines höjer prognosen för vinsten per aktie under innevarande helår till spannet 6:75-7:25 dollar, från tidigare 6:00-7:00 dollar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Air Lines, Delta Air Lines

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delta, Air, Lines, höjer, vinstprognosenför , helåret, 2019
Kristianstadsbladet - 22 apr 13 kl. 07:40

Nytt ljus på Célines mörker

Foto: Michel Lipchitz
?Resa till nattens ände? av Louis-Ferdinand Céline är en rasande uppgörelse med världen.

YLE - 15 jan 14 kl. 10:14

Air Finland-ersättningar dröjer

Det kommer att dröja innan ersättningar kan betalas ut till flygbolaget Air Finlands kunder, meddelar Konkurrens- och konsumentverket. Air Finland gick i konkurs sommaren 2012 och ungefär 3 000 kunder ansökte om ersättning. En del av Air Finlands kunder var missnöjda med ersättningsbeloppet och det är oklart hur länge det tar innan förvaltningsrätterna har behandlat fallen.

HBL - 15 jan 14 kl. 09:51

Air Finland-ersättningar dröjer

Air Finlands kunder får ännu vänta länge på sina ersättningar. Det här meddelar Konkurrens- och konsumentverket. Alla 3 000 ansökningar om ersättningar har behandlats, men verket kan börja betala ut ersättningarna först då alla besvär har behandlats och besluten vunnit laga kraft.

Politologerna - 22 jun 14 kl. 16:18

Valforskning höjer valdeltagandet – De icke avsedda konsekvenserna av valundersökningar

Till skillnad från naturvetenskap kan samhällsvetenskapliga studier påverka studieobjekten. En astronom som studerar stjärnor och planeter påverkar inte dessa genom att forska om dem. Men i samhällsvetenskapliga studier kan studieobjekten (det vill säga människor) påverkas blott genom det faktum att de vet att de deltar i en undersökning.

IDG - 19 jul 14 kl. 09:49

"Macbook Air med retinaskärm dröjer"

Enligt nya uppgifter från Taiwan kan en ny Macbook Air-modell med retinaskärm inte släppas förrän nästa år..

IDG - 13 okt 14 kl. 20:00

"Retinaskärm för Macbook Air dröjer"

På torsdag tros Apple presentera en ny Imac med högupplöst skärm, men en liknande uppgradering för Macbook Air får vänta till ett senare tillfälle..

SmålandsPosten - 01 jun 18 kl. 06:45

Transportstyrelsen granskar Nobis Air – men det dröjer

Personer som rent faktiskt står för driften av ett flygbolag ska ha gott anseende. Nu påbörjar Transportstyrelsen den ekonomiska granskningen av Nobis Air..

DI - 29 sep 15 kl. 10:59

Ryanair-utmanaren höjer vinstprognosen

Lågprisflygbolaget Wizz Air, som är specialiserat på Central- och Östeuropa, höjer sin vinstprognos efter en stark utveckling under sommaren..

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 15 kl. 10:44

British Airways höjer prognosen

Det brittiska flygbolaget British Airways (BA) ägare IAG höjer sin vinstprognos för 2015. Höjningen följer på ett tredje kvartal, som gav ett starkare resultat än väntat.Bakom resultatlyftet ligger ökad efterfrågan på resor och lägre bränslepriser.

Sydsvenskan - 30 okt 15 kl. 10:44

British Airways höjer prognosen

Det brittiska flygbolaget British Airways (BA) ägare IAG höjer sin vinstprognos för 2015. Höjningen följer på ett tredje kvartal, som gav ett starkare resultat än väntat.Bakom resultatlyftet ligger ökad efterfrågan på resor och lägre bränslepriser.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 3 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 3 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 3 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 4 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 5 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 5 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 5 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 5 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.