Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 17 July, 19:08

Sydsvenskan - 11 jul 19 kl. 13:28

Flygförbud fick Delta att lyftaAmerikanska flygbolaget Delta Airlines ökar sin kvartalsvinst med 39,3 procent. Nettointäkterna steg till 13,5 miljarder kronor, eller 20,7 kronor per aktie. Högre biljettpriser och mer fullsatta plan bidrog till ökningen då flygförbudet mot Boeing 737.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Delta, Delta Airlines, Boeing

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flygförbudfick , Deltaatt , lyfta
DN - 09 sep 16 kl. 17:16

Räddningshelikoptrarna fick flygförbud


Sjöfartsverkets samtliga räddningshelikoptrar har under fredagen haft flygförbud på grund av tekniskt fel, uppger SVT och Aftonbladet. Det är oklart när de sju helikoptrarna kan lyfta igen..

HBL - 09 sep 14 kl. 12:07

Flygförbud vore hårt slag mot Finnair

Ett ryskt överflygningsförbud skulle innebära att Finnair mister sin konkurrensfördel i den livsviktiga Asientrafiken. Det säger FIM:s chefsanalytiker Kim Gorschelnik.Det är Asientrafiken som de senaste åren hållit Finnair uppe när bolagets inrikes- och Europatrafik brottats med dålig lönsamhet.

Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 17:26

SAS hotas av ryskt flygförbud

SAS kan tvingas lägga om sina asiatiska flygningar om Ryssland gör allvar av ett hot om flygförbud över Sibirien.Förbudet övervägs som svar på EU:s skärpta sanktioner mot landet, enligt ryska medier.
Frågan om ett motdrag mot EU-sanktioner som slagit ut det ryska flygbolaget Aeroflots dotterbolag Dobroljot är uppe på högsta ort i Moskva.

BT - 05 aug 14 kl. 17:26

SAS hotas av ryskt flygförbud

SAS kan tvingas lägga om sina asiatiska flygningar om Ryssland gör allvar av ett hot om flygförbud över Sibirien. Förbudet övervägs som svar på EU:s skärpta sanktioner mot landet, enligt ryska medier.Frågan om ett motdrag mot EU-sanktioner som slagit ut det ryska flygbolaget Aeroflots dotterbolag Dobroljot är uppe på högsta ort i Moskva.

Trelleborgs Allehanda - 05 aug 14 kl. 17:26

SAS hotas av ryskt flygförbud

SAS kan tvingas lägga om sina asiatiska flygningar om Ryssland gör allvar av ett hot om flygförbud över Sibirien.Förbudet övervägs som svar på EU:s skärpta sanktioner mot landet, enligt ryska medier.
Frågan om ett motdrag mot EU-sanktioner som slagit ut det ryska flygbolaget Aeroflots dotterbolag Dobroljot är uppe på högsta ort i Moskva.

BT - 05 aug 14 kl. 19:23

SAS hotas av ryskt flygförbud

SAS kan tvingas lägga om sina asiatiska flygningar om Ryssland gör allvar av ett hot om flygförbud över Sibirien. Förbudet övervägs som svar på EU:s skärpta sanktioner mot landet, enligt ryska medier. Frågan om ett motdrag mot EU-sanktioner som slagit ut det ryska flygbolaget Aeroflots dotterbolag Dobroljot är uppe på högsta ort i Moskva.

Skånskan - 12 apr 16 kl. 06:00

Kräver flygförbud över Måkläppen

FALSTERBO Det måste införas ett generellt flygförbud för naturreservatet Måkläppen.
Det kräver Måkläppsföreningen sedan någon stört djurlivet genom att flyga med drönare över halvön.Det var i början av mars som föreningens tillsynsman såg hur några män vid två tillfällen flög över halvön med en så kallad drönare.

YLE - 15 nov 13 kl. 18:08

Hawkarnas flygförbud hävs

Utredningen av Hawk-olyckan i onsdags fortsätter. Det flygförbud som alla flygvapnets Hawk-plan belades med efter olyckan hävdes i fredags. Det har visat sig att katapultstolarna på de kraschade planen fungerade och det är inte längre skäl att hålla de övriga planen på marken.

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 10:41

USA överväger flygförbud över Syrien

USA ska ge militärt stöd till den största syriska rebellgruppen, efter att Vita huset slagit fast att regimen använt kemiska vapen mot oppositionen.Man funderar också på att införa en flygförbudszon över delar av Syrien, säger västdiplomater i Turkiet enligt Reuters.
- Washington överväger en flygförbudszon för att hjälpa al-Assads motståndare, säger en anonym diplomat i Ankara.

Kristianstadsbladet - 22 mar 14 kl. 08:48

Uddlöst flygförbud vid fotbolls-VM


Flygförbud införs kring VM-arenorna i Brasilien, för att förhindra luftburna terrorattacker. Men militären kan inte ingripa om någon bryter mot förbudet.Brasiliansk lag tillåter att flygvapnet anfaller okontaktbara civila plan, men bara i knarksmugglingsområden längs gränserna.

BT - 22 mar 14 kl. 08:48

Uddlöst flygförbud vid fotbolls-VM

Flygförbud införs kring VM-arenorna i Brasilien, för att förhindra luftburna terrorattacker. Men militären kan inte ingripa om någon bryter mot förbudet. Brasiliansk lag tillåter att flygvapnet anfaller okontaktbara civila plan, men bara i knarksmugglingsområden längs gränserna.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Fängslad britt får psykiatrisk vård

Den brittisk-iranska hjälparbetaren Nazanin Zaghari-Ratcliffe, som sedan tre år är fängslad i Iran, har flyttats till en psykiatrisk avdelning på ett sjukhus. Det uppger den kampanjorganisation som leds av hennes make och som arbetar för att få henne fr.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Larm om brand på industri i Segepark

Under onsdagen startade en brand i Segepark..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Skärpt straff för kvinna som knivhögg exmake

Hovrätten skärper straffet för en 32-årig kvinna som tidigare dömts till åtta års fängelse för mordförsök på sin före detta make. Mannen blev allvarligt skadad, och kvinnan döms nu till nio års fängelse, rapporterar Sydsvenskan. Händelsen inträffade i b.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Snabbkoll: Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt idag..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kvinna knivhögg sin exman – nu skärper hovrätten straffet

Den 32-åriga kvinnan som dömdes till knivmordsförsök får nu skärpt straff i hovrätten..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Cibicki lämnar Sverige – återvänder till England

Det blir ingen fortsättning i Elfsborg för den förre detta MFF-anfallaren..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Ny återvinningsstation placeras i Hjärup

Stationen ska vara på plats redan nästa vecka..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Han pendlar mellan ickebinär och kille

John: "Den är en känsla som kommer inifrån.".

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Två bilar i krock på Amiralsgatan

Under onsdagen var två bilar inblandade i en krock på Amiralsgatan i Malmö..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Lagkaptenen lämnar LB07

Riktigt tungt för LB07 - då väljer Mia Persson att flytta utomlands..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.