Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 20 July, 09:53

Affärsvärlden - 11 jul 19 kl. 13:25

Amazon är snabbastE-handelsjättens musikstreaming-tjänst riktar sig till ett äldre segment och springer om sina konkurrenter..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amazonär , snabbast
Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 11:15

Darren Mowry är Amazon-amerikanen som älskar digital innovation från Sverige

Darren Mowry är Norden- och Baltikumchef för det progressiva cloudföretaget Amazon Web Services. Vi pratade med honom om varför det är viktigt för digitala företag att ha en molntjänst som kan analysera samtidigt som den samlar in data. Vi diskuterade hur han ser på oss svenskar och varför han flyttade hit och hur Amazon Web Services blivit megastort på bara tio år samt vad han vill göra med det faktum att Sverige har flest framgångsrika tillväxtföretag (teknik-startups) per innevånare i hela världen.

Dagensanalys.se - 27 jul 17 kl. 10:31

Amazon Alexa drar förbi alla konkurrenter, nu över 15.000 funktioner

Amazons digitala assistent Alexa har formligen exploderat med nya funktioner. Sedan februari har antalet uppgifter du kan lösa genom Alexa ökat från 10.000 till 15.

Dagens PS - 13 maj 19 kl. 09:29

Amazon siktar på läkemedelsbranschen

I dagens techbrief kan du läsa om nytt klimatrekord, bostadsbudgivningar online och Amazon senast miljardförvärv. TECHBRIEF – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Mängden koldioxid i atmosfären högsta någonsin Nyligen nådde nivån 415 promille – vilket är nytt rekord, rapporterar TechCrunch.

IDG - 20 feb 13 kl. 11:05

Azure snabbare än Amazon

När det gäller upp- och nedladdning av filer i molnet är Azure snabbast, medan Amazon vinner på skalbarheten, visar ett prestandatest..

HBL - 02 dec 13 kl. 14:01

Näthandeln Amazon planerar drönartransporter

Den amerikanska näthandeln Amazon planerar att leverera sina kunders beställningar på en halv timme som snabbast. Detta ska ske genom att använda obemannade drönare.Amazons vd och grundare Jeff Bezos hoppas att bolaget till slut har en armada av drönare, som är kapabla att leverera små paket till kundernas dörrar.

E24 - 13 sep 11 kl. 17:04

Nykläckt varumärke inte störst men snabbast

Varumärket är inte störst, men det växer snabbast. Enligt finska Rovio, företaget bakom Angry Birds, sprider sig de arga fåglarna över världen snabbare än både YouTube, Skype och Amazon..

Dagensanalys.se - 12 jun 19 kl. 07:21

Instagrams varumärke växer snabbast i världen

Facebook-ägda Instagram är det varumärke som har ökat mest i värde det senaste året visar Kantars årliga mätning BrandZ. Kantar har nyligen publicerat sin årliga globala varumärkesranking. I toppen hittar vi Amazon som numera är världens högts värderade varumärken.

Dagens PS - 14 apr 18 kl. 08:00

Plus och minus med Amazon-etablering

Här är hoten och möjligheterna med e-handelsjättens inträde i Sverige, enligt ny rapport. Böcker, elektronik och leksaker – det är de detaljhandelsbranscher som drabbas hårdast om Amazon bestämmer sig för att satsa i Sverige. ”Det är just de branscher som redan pressats hårt av digitaliseringen.

Dagensanalys.se - 16 maj 18 kl. 13:01

Amazon lanserar eget retargeting-verktyg för bannerannonser

E-handelsjätten Amazon fortsätter expandera sin annonsverksamhet och kommer enligt uppgifter från Bloomberg att inom kort lansera ett eget verktyg för retargeting-annonser som ska kunna konkurrera med Google och Criteo. Förra året växte Amazons annonsverksamhet med 60 % till hela 1,7 miljarder dollar (nästan 15 miljarder kronor). Nu fortsätter de sin aggressiva expansion och enligt uppgifter som Bloomberg kommit över testar Amazon just nu sitt eget verktyg som ska låta företag få ut Amazon-annonser på andra plattformar på nätet.

BT - 03 jun 14 kl. 00:30

Braw: Vinstrika Amazon spelar högt med sitt varumärke

Förra året tjänade Amazon 4,3 miljarder pund i Storbritannien. Men tänk så fiffigt: detta väldiga företag existerar officiellt inte här. Därför betalade det mäktiga Amazon förra året bara 4,2 miljoner i skatt.

Dagensanalys.se - 29 nov 17 kl. 11:10

Du måste ha en Amazon-strategi

Amazon är det lilla e-handelsföretaget som blivit ett världsfenomen och som idag inte går att ignorera. I takt med att allt fler transaktioner sker genom Amazons servrar samlar de dessutom på sig allt mer data, som många företag vill komma åt för att optimera sin marknadsföring. Allt fler företag försöker hitta sätt att samarbeta med Amazon, dels för att komma åt deras enorma databas och dels för att kunna sälja sina varor och tjänster genom Amazons kanaler.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Autoliv nådde inte förväntningarna

På Stockholmsbörsen handlades depåbeviset dock på plus för dagen..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Betsson backar - dagliga intäkterna minskar

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Nobia: "Leveranserna till större byggprojekt i London utvecklas bra"

Nobias konsumentförsäljning i Norden utvecklades positivt medan Storbritannien fortsatte att tynga..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Stockholmsbörsen gick fortsatt bra

Vände upp i den inledande handeln efter flera dagar med fallande kurser..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Tieto ger lägre resultat

"Detta kvartal var unikt på många sätt och utvecklingsmässigt mötte det inte vår långsiktiga ambition", skriver vd Kimmo Alkio..

Affärsvärlden - Igår: 09:39

SSAB presterade under analytikernas förväntan

Vd: "Järnmalmspriset har stigit kraftigt samtidigt som stålpriserna försvagats.".

Affärsvärlden - Igår: 09:46

Kinnevik ökade med hjälp av Zalando och Tele2

Investmentbolaget Kinnevik redovisar ett substansvärde per aktie som vid utgången av det andra kvartalet var 323 kronor..

Affärsvärlden - Igår: 09:39

SBAB presterade under analytikernas förväntan

Vd: "Järnmalmspriset har stigit kraftigt samtidigt som stålpriserna försvagats.".

Affärsvärlden - Igår: 09:33

Investmentbanken ökade sin vinst

Trots tufft kvartal, enligt experterna, presterade Millicom..

Affärsvärlden - Igår: 09:27

XXL: "Besvikna över intänktsutvecklingen"

Den norska sportkedjan XXL:s intäkter backade med 6 procent under det andra kvartalet, trots att bolagets hade fokus på att minska sina lagernivåer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.