Skånskan > Opinion

Tuesday, 16 July, 18:49

Skånskan - 11 jul 19 kl. 12:41

Man an­mälde buss­chauf­förMALMÖ I när­heten av buss­håll­platsen Stads­hu­set ska chauf­fören plöts­ligt ha gjorde en kraf­tig in­broms­ning.Den 70-åriga mannen ska då ha fallit och skadat sig så att han be­hövde åka am­bu­lans till sjuk­huset. Po­lis kom inte till platsen utan hän­del­sen an­mäldes först ef­ter­åt..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MalmÖ, Stads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man an mälde, buss, chaufför
Skånskan - 24 jun 19 kl. 16:42

Chauf­för gömde to­bak i bus­ke

Södra Sandby Den 32-årige last­bils­chauf­fören gömde to­baks­va­ror i bland an­nat ett bus­ka­ge i Södra Sandby. Nu döms han för för­sking­ring till vill­kor­lig dom.Den 32-årige mannen jobbade för ett hal­ländskt
bud­fö­re­tag som tar trans­port­upp­drag att köra ut va­ror från Ica:s cen­tral­la­ger i Helsingborg till bu­tiker i söd­ra Sverige.

Norrtelje Tidning - 05 maj 17 kl. 17:00

Duo bråkade på buss i Norrtälje – anmälde varandra

Två personer började bråka på en buss i Norrtälje. Det hela slutade med att de anmälde varandra för misshandel..

Cornucopia - 16 jan 15 kl. 12:51

Vittnesbörd från ockuperade Lugansk: Skräck- och gangstervälde

Jag har personligen träffat och samtalat med en rysktalande ukrainsk flykting från det av Ryssland ockuperade Lugansk. Som alltid vid krig är det civilbefolkninge som drabbas hårdast. Sedan ockupationen inleddes har misär och armod spridit sig, och man lever nu under ett skräck- och gangstervälde där ingen civil går säker.

Alingsås tidning - 11 nov 15 kl. 14:34

Nytt tågstopp i helgen – SJ sålde för många biljetter

Till helgen stoppas tågtrafiken igen mellan Alingsås och Göteborg på grund av banarbeten.
SJ har sålt biljetter till tåg som inte går, men sätter nu in extra vagnar i de tåg som kör en annan väg samt några fler tåg.
Det är två sorters arbeten som ska utföras.

Skånskan - 05 feb 16 kl. 11:34

Flicka sexuellt ofredad på buss

eslöv En 15-årig flicka åkte i går kväll buss hem från Eslöv när hon blev sexuellt ofredad.
Nu är polisen måna om att få in tips från allmänheten.Flickan klev på buss 241 mot Teckomatorp i Eslöv vid halv sex-tiden på torsdagskvällen.

YA - 4 timmar sedan

Olycka: Buss och permobil i kollision

En buss och en permobil har kolliderat på Östergatan inne i Sjöbo. Vägen stängdes av under räddningsarbetet..

NT - 13 dec 12 kl. 18:37

48-åring sålde sprit från buss

Ett tiotal boxar med vin, sju plattor starköl och 34 flaskor sprit. Det var vad en 48-åring sålde ur en minibuss på onsdagen..

Expressen - 14 mar 16 kl. 06:18

Bombdåd mot buss – trots vapenvilan

Passagerarna var på väg från Raqqa när deras buss träffades av en bomb. Samtidigt som de olika parterna i den syriska konflikten kommit överens om vapenvila fortsätter terrororganisationen IS att isolera invånarna i sitt skräckvälde. I dag återupptas fredssamtalen om Syrien..

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 09:30

Bromölla Buss köper Olssons

Foto: Tommy Svensson
På måndagen blev det bekräftat att Bromölla Buss köper Olssons Buss. Detta kommer innebära en rejäl satsning på nya resor, ny hemsida och nytt bokningssystem.
Bromölla Buss bekräftar på måndagen att köpet av Olssons Buss är klart.

SmålandsPosten - 17 mar 14 kl. 14:56

Polisen söker vittnen till våldtäkt på buss

En kvinna har anmält att hon blivit våldtagen på en nattbuss mellan Växjö och Grimslöv natten till lördagen.
Enligt polisen ska det ha funnit flera passagerare på bussen. Kvinnan anmälde själv våldtäkten under lördagseftermiddagen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Boplats Syd förmedlar i Sjöbo tätort

Sjöbo Boplats Syd, Skånes största bostadsförmedling, förmedlar nu bostäder i Sjöbo. Avtal har skrivits med fastighetsägaren Skånska Viljan 11 som har byggt lägenheter på Silogatan i Sjöbo.Bolaget har byggt 24 hyreslägenheter i två plan på tomten närmast det före detta järnvägshotellet.

Skånskan - 30 minuter sedan

Tredje gången gillt i UEM

BORDTENNIS 2017 förlorade han UEM-finalen som sistaårskadett mot ryssen Vladimir Sidorenko. 2018 förlorade han UEM-finalen som förstaårsjunior mot greken Ionnis Sgoropoulus. 2019 blev det tredje gången gillt.

Skånskan - 1 timme sedan

Flera bilar i trafikolycka

MALMÖ Vid klockan 17 på tisdagen inkom ett larm om trafikolycka på Eriksfältsgatan, Malmö. Räddningstjänsten är på väg till platsen.Orsaken är oklart.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hade inte en aning om pengatvätten

Malmö Det var ”Emma från SEB” och ”Malin från Nordea” som ringde. De berättade att det fanns problem med transaktioner på kontot och att det därför var nödvändigt att knappa in siffror på bankdosan för att stoppa dem.
Istället tullades kontona på stora summor som hamnade på den nu åtalade 25-åringens konto, för vidare överföringar.

Skånskan - 2 timmar sedan

Plågade sambo – fick långt straff

Malmö Han slog, bet, knivskar,sparkade, förnedrade och dödshotade sin sambo medan de gemensamma barnen kunde se det.
Nu döms den 35-årige mannen till två år och sex månaders fängelse av Malmö tingsrätt.Det kunde vara allt från svartsjuka till att mannen tyckte att han inte fick dricka sitt kaffe ifred.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bilar förstörda i anlagda bränder

lund Fyra bilar brann på två olika platser natten till tisdagen.
Polisen har i nuläget ingen misstänkt för bränderna.Klockan 01.

Skånskan - 2 timmar sedan

Åka till Månen för en dag

lund Apollo 11:s 50-års jubileum firas med en ny visning på Vattenhallens planetarium kallad ”Månar och mindre himlakroppar”.Den 16 juli år 1969 sköts Apollo 11 upp i rymden och fyra dagar senare landade rymdfärjan på Månen. Neil Armstrong och Edwin Aldrin blev de första människorna att sätta fötterna på Månen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Glädje och envishet ger snart färdighet

lund Lov i Lunds aktivitet att lära sig grunderna i nycirkus lockade många till gröningen vid Hubertusgården på tisdagen. Barn och ungdomar fick jonglera och balansera, och de som ville fick en vacker cirkusmålning i ansiktet.Tjejerna Ebba Eriksson och Frida Gredegård, båda elva år, klarade efter lite övning att balansera en tallrik på en pinne.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ljus i tunneln syns för studentbostäder

lund Bostadsbristen för studenter i Lund ser ut att minska. AF-bostäder meddelar att det finns stora chanser att få en bostad för de studenter som ska börja läsa vid universitetet i höst, de så kallade novischerna.
Bakgrunden är att bostadsstiftelsen har ökat antalet studentrum och lägenheter under de senaste åren.

Skånskan - 3 timmar sedan

120 kvadratmeter stort hus i Löberöd sålt till ny ägare

Löberöd Eddie Hallin, 34 år, är ny ägare till fastigheten på Högseröd 1602 i Löberöd. Byggår för huset är 1926 och boarean är 120 kvadratmeter. Fastigheten har också en tomt på 3 023 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.