Skånskan > Opinion

Saturday, 20 July, 13:52

Skånskan - 11 jul 19 kl. 12:51

Tog stryp­tag på cy­klistMALMÖ En man i 40-års­ål­dern an­mälde till po­lisen att han blivit rånad och miss­handlad av två per­soner när han cyklade på Eriks­fälts­ga­tan vid 01 tiden natten till ons­dagen.
En­ligt an­mä­lan ska de okända per­sonerna dragit ner honom från cy­keln och tagit stryp­tag på honom. Se­dan ska de ha krävt att få mannens mo­bil­te­le­fon och kon­tan­ter. Per­sonerna för­svann från platsen och ingen är gripen ännu..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MALMÖ En, Eriks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tog, stryp, tagpå cy , klist
Skånskan - 06 jul 19 kl. 20:00

Tog stryp­tag på bil­jett­kon­trol­lant

Malmö. En bil­jett­kon­trol­lant at­tac­kerades vid en buss i cen­trala Malmö. Nu åtalas en man för våld mot tjäns­te­man.

Skånskan - 17 aug 18 kl. 05:00

Stryp­tag och slag – skola kri­ti­seras

Käv­lin­ge Eleven ut­sattes för stryp­tag, blev spottad på och slagen i an­sik­tet av en an­nan elev.
Nu kri­ti­seras en grund­sko­la i Käv­lin­ge av Barn-och elev­om­budet för att inte ha ut­rett kränk­ningarna till­räck­ligt.Vård­nads­ha­va­re till en elev i yng­re grund­sko­le­ål­der an­mälde i bör­jan av ap­ril att de­ras barn ut­satts för flera kränkande in­ci­denter av en an­nan elev på sko­lan.

Aftonbladet - 14 jan 11 kl. 06:18

Såg misstänkt krasch - då tog snöröjarna tag i saken själva

Såg misstänkt krasch ? då tog snöröjarna tag i saken själva.

Eurosport - 12 mar 14 kl. 07:38

Tennis - Djokovic vidare i tre set: "Tog ett tag att vänja sig"

Världstvåan Novak Djokovic tappade visserligen ett set, men han är ändå klar för fjärde rundan i BNP Paribas Open. Serben besegerade colombianen Alejandro Gonzalez med 6-1, 3-6, 6-1. "Det tog ett tag att vänja sig", säger han..

Barometern - 29 sep 14 kl. 16:47

"Det tog ett tag innan jag ville erkänna att jag var kär"

Anna Benson levde sida vid sida med cancern.
När flickvännen förlorade kampen mot sjukdomen drabbades Anna av dubbel sorg.
I Rosa Kokboken låter hon 20 kända kvinnor berätta om sin relation till sjukdomen som varje år tar tusentals människors liv.

Nerikes Allehanda - 30 maj 16 kl. 15:38

Barnen tog ett tag för nästa förskola

Nu är ännu ett förskolebygge i gång i Lanna. I går tog barn på förskolorna Biet och Trollebo första spadtaget till en ny förskola med fyra avdelningar..

Länstidningen i Jämtland - 31 maj 18 kl. 14:04

Fastighetsbolag tog inte tag i vägglössen i tid – får böter

Ett fastighetsbolag verksam i Åre kommun fick vägglöss i en av sina lägenheter. Men de tog så lång tid på sig att utreda problemet att kommunen gick till domstol..

Skånskan - 08 feb 17 kl. 16:26

Tog stryptag på taxichaufför

Lund ERWP.fif(3)På tisdagskvällen, vid 23, kö­rde en taxi­chauf­för en kvin­na till en par­kering vid Lunds Södra. Väl fram­me hoppade kvin­nan ut ur taxin utan att be­ta­la för resan och i sam­band med det dök ytterligare en bil med en man upp på platsen.

Corren - 19 nov 15 kl. 00:17

Man tog stryp på kvinna

Polisen grep mannen misstänkt för misshandel..

Nyheter 24 - 23 jul 13 kl. 11:16

Tränare tog strypgrepp på linjedomaren ? efter offsideavblåsning

PERU. Att tränare blir arga på någon ur domarteamet är inte särskilt ovanligt. Men att det går så långt att en tränare tar strypgrepp på en linjedomare och till slut får motas bort av kravallpolis är mer sällsynt.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Personbil voltade på väg 17

Eslöv Vid middagstid på lördagen inkom larm om en voltad personbil på väg 17 i höjd med Gullarp.
I bilen fanns två personer, som var ute när räddningstjänsten kom till platsen.
De undersöktes av ambulanspersonal, men ska inte vara allvarligt skadade.

Skånskan - 1 timme sedan

Kronér låter nostalgin flöda över

Efter ett långt uppehåll är Lasse Kronér snart tillbaka med det helt nya sommarprogrammet ”Kronérs sommargäster”. Programmet, med premiär den 3 augusti, kommer fokusera på musik och nostalgiska återblickar i stora artisters liv.Precis som han ska göra nu efter inspelningarna av det nya programmet, brukar Lasse Kronér åka iväg och sätta sig på olika ställen i världen för att skriva på idéer.

Skånskan - 4 timmar sedan

Delar av stan stängs av under Prideparaden

Malmö Bil- och kollektivtrafik mellan Stortorget och Folkets park påverkas av lördagens Prideparad. Pridetåget förvänas locka 15 000 besökare till Malmös gator under lördagen. Till följd av folkmassorna spärras delar av mellan på eftermiddagen mellan klockan 13 och 15.

Skånskan - 4 timmar sedan

Från Grekland till Höör – de gör kulinarisk succé

Höör Michalis grekiska mat har sedan de öppnade för cirka två månader sedan varit snackisen på stan (eller rättare sagt på Facebook).
Skånskan besökte den så kallade tzatsikikungen för att höra om hemligheten till succén.Hur hamnar en armékock från Grekland och en ögonkliniksreceptionist från Stockholm i lilla Höör?

Skånskan - 4 timmar sedan

Mindre 20-talshus på 50 kvadratmeter sålt i Lövestad

Lövestad Morten Stefan Berg, 48, och Nina Gren, 47, från Malmö, har köpt huset på adressen Sjuhusvägen 29 i Lövestad av säljaren Marcus Larsson och Turid Ekberg. Köpesumman blev 695 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juni 2019. Huset byggdes 1929 och har en boyta på 50 kvadratmeter.

Skånskan - 16 timmar sedan

Stort EIK-jubel på stranden

HANDBOLL Eslövs IK kunde på torsdagskvällen jubla över en triumf i Åhus Beachhandboll Festivals F02-klass.
I finalen besegrades Alingsås HK med 11-7.Det var jämnt i ungefär fem minuter, innan Eslövs försvars- och målvaktsspel fick träff och skånskorna kunde glida ifrån.

Skånskan - 16 timmar sedan

Mc-olycka i centrala Malmlö

MALMÖ Det var under fredagskvällen runt klockan 20.40 som ett larm om trafikolycka inkom. Olyckan ska inträffat i centrum i anslutning till Nobel- och Sallerupsvägen.

Skånskan - 17 timmar sedan

Man dog efter fördröjd vård

ystad Lasarettet i Ystad får kritik från IVO efter att en man med hjärtsvikt inte fått vård i tid och sedan avlidit.Det var i maj förra året som en 67-årig man efter en hjärtmätning och efterföljande ambulansfärd kom till akutmottagningen på lasarettet.
Där blev han dock nedprioriterad av en sjuksköterska som inte gjorde en rutinmässig mätning av hjärtat.

Skånskan - 18 timmar sedan

Frånvarande 16-åring kom oförväntat till rättegång

Poj­ken blev dömd till åtta må­naders sluten ung­doms­vård men flydde då från för­valt­nings­rättens lo­kaler, rap­por­terar SVT Skåne. Un­der fre­dagen ska poj­ken helt oförväntat dykt upp i hovrätten inför sina ­för­hand­lingar. Enligt pojkens advokat ville han inte bli placerad på LVU- hem då han anser att han är oskyldig.

Skånskan - 19 timmar sedan

Bil voltade

Eslöv Strax efter klockan 18 inkom larm om trafikolycka i Eslöv. En personbil ska ha voltat.Bilen landade på taket.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.