SVT > Inrikes

Sunday, 21 July, 13:29

SVT - 11 jul 19 kl. 12:49

Regeringen ett steg närmare köttinformation på restaurangerRegeringen vill att restauranger ska ha obligatorisk ursprungsinformation av kött. Livsmedelsverket får nu ett uppdrag att ta fram underlag för en anmälan till EU-kommissionen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringenett , steg, närmare, köttinformation, restauranger

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Det stör sig din campingranne på att du gör

Under semestermånaderna bor nästan hälften av alla övernattande turister på en campingplats. Men desto fler som vill campa – desto fler blir det också att hålla sams med..

SVT - 4 timmar sedan

Gästnätterna i Sverige fortsätter att öka

Under semestersäsongen bor nästan hälften av alla övernattande turister på en campingplats, och enligt ny statistik fortsätter gästnätterna i Sverige att öka under 2019. – Vi hoppas på ett nytt rekordår, säger Peter Jansson, tf vd för Svensk Camping..

SVT - 8 timmar sedan

Nattens nyheter: 21 juli

SVT - 21 timmar sedan

Volvo återkallar 86 000 bilar i Sverige

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86 000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

SVT - 23 timmar sedan

Löfven: Trump har uttryckt önskemål om samtal

Donald Trump ska enligt egen utsago ringa Stefan Löfven för att ”se vad de kan göra för att hjälpa Asap Rocky”. ”Han har uttryckt önskemål om ett samtal och det är naturligtvis positivt”, säger statsministern i ett uttalande till TT..

SVT - Igår: 07:21

Hemtjänsten glömde bort äldre kvinna – låg på golvet i ett dygn

En äldre kvinna glömdes bort av hemtjänsten i centrala Huddinge och låg på golvet i ett dygn innan personalen gick in med nyckel. Nu har verksamheten anmält händelsen till Inspektionen för vård och omsorg. I Huddinge arbetar hemtjänsten aktivt med sådana här utredningar..

SVT - Igår: 07:21

Allt färre missförhållanden inom hemtjänsten anmäls

Färre missförhållanden inom hemtjänsten har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg de senaste åren. Verksamheterna blir bättre på att göra ordentliga utredningar..

SVT - Igår: 05:22

Nattens nyheter: 20 juli

SVT - Igår: 22:59

Saab: Samarbetet kan innebära flera nya jobb för Sverige

Någon beställning relaterat till det nya samförståndsavtalet mellan Sverige och Storbritannien har Saab ännu inte fått. Men Saab säger att avtalet garanterar att de kan utveckla framtidens obemannade farkoster. Enligt Saab kan det ge nya jobb i Sverige..

SVT - Igår: 16:11

Elisabeth förlorade sin make: Kan inte riktigt smälta det

Natten mot den 28 september 1994 förliste fartyget M/S Estonia på Östersjön. 852 av fartygets 989 passagerare omkom. Elisabeth Nilssons make var en av dem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.