Skånskan > Nyheter

Thursday, 18 July, 08:41

Skånskan - 11 jul 19 kl. 12:20

Tre greps för skadegörelseHÖRBY Vid 02.25-tiden under natten mot torsdagen lyckades polisen gripa tre personer som misstänkta för skadegörelse i centrala Hörby.
Polisen larmades dit sedan ett vittne sett dem sparka och slå en brevlåda på Gamla Torg.
De tre var inte kvar när polispatrullen kom dit, men poliserna hittade senare de tre personerna som kunde pekas ut av vittnet.
De tre är 21, 21 respektive 18 år gamla..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY Vid, Hörby, Gamla Torg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, grepsför , skadegörelse
YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

Alingsås tidning - 18 nov 15 kl. 05:30

16-åring fälls för skadegörelse på bilar

En 16-årig kille fälls för skadegörelse efter att han slagit sönder rutor på ett flertal bilar hos ett företag i Alingsås.
Det var under våren som en av ägarna till Alingsås Bildelar blev vittne till hur tre ungdomar var inne på företagets område och krossade rutor på ett stort antal bilar. Två ungdomar greps när de flydde på cyklar från platsen.

Uppsalanyheter.se - 29 okt 15 kl. 18:05

Rattfylleri och skadegörelse

Polisen i Uppsala län fick vid lunchtid på torsdagen in larm om en misstänkt rattfylla, drygt en timme senare fick man larm om skadegörelse. Totalt fyra personer greps i samband med händelserna.Polisen i Uppsala län fick vid lunchtid på torsdagen in larm om en misstänkt rattfylla, drygt en timme senare fick man larm om skadegörelse.

Uppsalanyheter.se - 31 okt 15 kl. 04:33

Misshandel, rattfylleri och skadegörelse i Uppsala

Polisen kallades till två fall av misshandel under natten mot lördagen, men även ett fall av skadegörelse och en misstänkt rattfyllerist greps.Polisen kallades till två fall av misshandel under natten mot lördagen, men även ett fall av skadegörelse och en misstänkt rattfyllerist greps.   Vid 23-tiden fick polisen in en anmälan om en misshandel på ett asylboende strax utanför Uppsala, en 29-årig man misshandlades av en annan boende med inventarier och fördes till Akademiska sjukhuset för vård.

SmålandsPosten - 21 mar 14 kl. 07:27

Tre män greps för skadegörelse

Tre medelålders män var på väg hem efter gårdagens match mellan Lakers och Luleå. De inte helt nyktra männen passerade utanför Davidssons trafikskola vid halvett-tiden, natten mot fredagen och gjorde sig då skyldiga till skadegörelse. Bland annat kastade en eller flera av dem en cykel på en personbil.

Uppsalanyheter.se - 20 mar 17 kl. 04:39

Skadegörelse Råbyvägen

Två personer födda -73 och -91 greps av polis efter att man slagit sönder en busskur på Råbyvägen.Två personer födda -73 och -91 greps av polis efter att man slagit sönder en busskur på Råbyvägen.   Polisen i Uppsala län fick vid halv åtta tiden på söndagskvällen samtal om en pågående skadegörelse på Råbyvägen.

Skånskan - 17 apr 17 kl. 17:00

Tre greps för vandalisering

Kävlinge ERWP.fif(0)Tre personer greps på påskafton efter att de slagit sönder en lägenhet på en adress i Kävlinge.
Skadegörelsen inträffade vid 20-tiden på lördagskvällen.

Sydsvenskan - 16 jul 13 kl. 05:45

Ung man greps för skadegörelse

En 19-årig man har gripits för skadegörelse i Lund. Det var efter en skadegörelse mot en butik i centrum som mannen greps på bar gärnings av en polispatrull.
.

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 14 kl. 21:56

Greps för skadegörelse på Väla

Strax efter klockan 18 på fredagskvällen grep väktare på Väla en man för skadegörelse i klädesbutiken Zara. I butiken hade mannen klippt loss larmutrustning på ett sådant sätt att kläder förstörts. Mannen greps senare av polis och är misstänkt för skadegörelse samt försökt till stöld..

Polisen - 04 feb 14 kl. 09:15

Tre män anhållna för skadegörelse

Natten mot måndagen greps tre män misstänkta för skadegörelse. Männen ska ha sprayat med sprayfärg på en bostad vid Bjurhovda i Västerås..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 minuter sedan

”Tror inte det uppfattas som positivt”

ESLÖV Krögarnas säljplaner beklagas av Lars Persson som är kommunens näringslivschef. Det skickar ingen bra signal till omvärlden, menar han.
– Jag tror inte det uppfattas som ett tecken på något positivt.

Skånskan - 30 minuter sedan

Brand i bil på Sturups flygplats

En bil brann på flygplatsens stora parkering.Vid  08.00 -tiden på torsdagen larmades räddningstjänst till Sturups flygplats efter att en bil brunnit.

Skånskan - 1 timme sedan

Morgonens viktigaste nyheter

Webb-TV Det hände medan du sov. Se klippet i spelaren ovanför. .

Skånskan - 45 minuter sedan

Dödligt hot – 23

– Det är faktiskt ett genombrott. Långsamt gick jag hem från Skeppsbron, upp mot Köpman- torget, hem till whisky och mjölk, jag log där jag gick. Men en tanke fortsatte att mala i mitt huvud.

Skånskan - 1 timme sedan

Polisjakt slutade på åker

En man greps under natten mellan onsdag och torsdag efter en biljakt.En man i 35 års ålder vägrade stanna för polis. Varpå polisen följde efter bilen, på en åker vid Ellestadsvägen tar jakten slut.

Skånskan - 1 timme sedan

Bilbrand vid Malmö C

En bil började brinna vid Malmö C under onsdagsnatten.Vid 00.20 inkom larm om att en bil börjat brinna vid Malmö C.

Skånskan - 3 timmar sedan

Åtgärder är på gång mot bilbränderna

LUND Politikerna i kommunledningen är oroade över sommarens våg av bilbränder.
De har dock något olika lösningar på problemet. Liberalerna tror på stärka väktarinsatser, S menar att kommunens personal kan öka sin vaksamhet och MP vill se förebyggande sociala insatser.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tid­ningarna har en fram­tid

Det här är den sis­ta ar­ti­kel jag skriver som an­ställd. I 35 år har jag ar­betat som jour­nal­ist och lika länge har jag skrivit en po­li­tisk kom­men­tar näs­tan var­je dag.
Un­der den tiden har tid­nings­branschen och me­di­erna to­talt sett för­ändrats oer­hört.

Skånskan - 3 timmar sedan

Glo­rian faller av Assange och Wikileaks

Wikileaks och fram­för allt grun­da­ren Julian Assange bi­drog ak­tivt till att Donald Trump valdes till USA:s pres­i­dent, enligt un­der­rät­tel­se­upp­gifter från Ecua­dor. Det var på den am­bas­saden som Assange till­bringade flera år istäl­let för att med­verka i po­lis­ut­red­ningen om an­kla­gel­ser för våld­täkt i Sverige.
Nu har ny­hets­ka­nalen CNN re­do­visat rap­porter från ett spanskt sä­ker­hets­fö­re­tag som ar­betade för Ecua­dors rege­ring och som tyd­ligt pekar ut Assange för sam­ar­be­te med rysk sä­ker­hets­tjänst.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lantbrukare i Hörby dömda i härva med skenföretag

HÖRBY Två lantbrukare i Hörbytrakten dömdes nyligen för inblandning i en omfattande ekobrottshärva. Nu åker en av dem även på en rejäl skattesmäll.
Enligt Skatteverket har mannen varit huvudman i en kedja av momsbedrägerier och skenföretag, och hans bolag måste betala över en miljon kronor extra i mervärdesskatt och skattetillägg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.