Skånskan > Nyheter

Thursday, 18 July, 23:21

Skånskan - 11 jul 19 kl. 12:20

Man döms för knarkbrottHÖRBY En 31-årig Hörbybo har dömts för ringa narkotikabrott. Mannen greps på Råbygatan i Hörby i slutet av maj. Han hade då en mindre mängd cannabis på sig.
Han döms nu till dagsböter som sammanlagt blir 1 500 kronor..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY En, Hörbybo, Råbygatan, Hörby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man dömsför , knarkbrott
Dalarnas tidningar - 04 jan 11 kl. 15:15

Unga gripna för knarkbrott

[SÄLEN] Tre unga killar har de senaste dagarna gripits av polisen i Sälen misstänkta för knarkbrott. I samtliga fall är det unga män som ertappats med att inneha knark för eget bruk..

SVT - 07 feb 11 kl. 05:29

Allt fler knarkbrott anmäls

Allt fler knarkbrott anmäls i Halland, men ändå är narkotikan inte borta från gatorna. Medverkande: Tommy Nyman, informatör Polisen i Halland Reporter: Martin Gustafsson Foto: Linnea Werklid.

Dagen - 10 maj 11 kl. 03:00

Barnprogramledare åtalad för knarkbrott

Ola Lindholm, en av Sveriges mest populära barnprogramledare och tillika chefredaktör för Kamratposten, har åtalats för narkotikabrott. Urinprov visar att Ola Lindholm hade spår av kokain i kroppen när han greps i april. Om han döms för knarkbrott ser framtiden på Sveriges Television mörk ut.

NSD - 20 sep 11 kl. 07:35

Sex misstänkta för knarkbrott

Tre fordon i Boden med misstänkt knarkpåverkade förare plockades i natt bort ur trafiken. Sammanlagt väcktes misstanke om knarkbrott på sex personer..

Nyheter 24 - 11 nov 11 kl. 14:30

Polisen greps av kollegorna - åtalas för knarkbrott


Polischefen Lars Klevensparr ställde aldrig frågan om polismannen varit påverkad i tjänsten. GÖTEBORG. Åklagaren - Bengt Landahl -  vill inte säga exakt hur han kommer att utforma åtalet mot polisen som greps hög på kokain.

Västerbottens Folkblad - 10 jan 12 kl. 08:34

26-åring nekar till knarkbrott

SKELLEFTEÅ När polisen fick analysrapporten visade den tydligt ett positivt resultat på en narkotikaklassad substans. Själv hävdade 26-åringen att han bara varit ute och festat på alkohol. Nu döms han av tingsrätten för knarkbrott.

Nyan - 21 apr 15 kl. 10:00

Ungdomar dömda för omfattande knarkbrott

När poliserna kom till bostaden i norra Mariehamn möttes de av två påtända ungdomar som var aggressiva och hotfulla. Utredningen avslöjade omfattande knarkförsäljning. I går fick de tre ungdomarna, två killar och en tjej i dryga 20-årsåldern, sina domar av tingsrätten.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Fem togs för knarkbrott

Vid 16-30-tiden på onsdagen togs fem personer i Säffle för knarkbrott..

Sydöstran - 30 aug 16 kl. 16:38

Två män åtalas knarkbrott

En 23- och 21-årig man åtalas för knarkbrott och rattfylleri..

BT - 30 sep 17 kl. 06:54

Dömd för vålds- och knarkbrott – fick jobba med små barn i Borås

Fem domar på sex år. Senast fälld ifjol för flera vålds- och knarkbrott. I höst har den belastade kvinnan arbetat som lärare med barn i förskolan i Borås.

Nerikes Allehanda - 01 dec 17 kl. 11:28

Black Cobra-ledare frias för gammalt knarkbrott

Två män som pekats ut som ledarfigurer i det kriminella nätverket Black Cobra frias för ett fyra år gammalt knarkbrott. Däremot döms en 31-årig man för knarksmugglingen – till fängelse i ett år och åtta månader..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Många i parken med dans i kikaren

Malmö Kullarna i Kroks­bäcks­par­ken ut­gjorde un­der tors­dags­kvällen scen för en dans­sa­fa­ri. Med ki­ka­re följde åskå­da­rna fö­re­ställ­ningen på håll.Un­der tors­dags­kvällen samlades män­ni­skor med ki­ka­re för att spana ut över kullarna i Kroks­bäcks­par­ken.

Skånskan - 3 timmar sedan

Påkörd person

MALMÖ En bil och cykel krockade vid Trelleborgsvägen under torsdagskvällen strax innan klockan 20. Skadeläget är oklart. Texten uppdateras.

Skånskan - 4 timmar sedan

Sju rån inom loppet av en vecka – nu åtalas gärningsmännen

Fem rån inträffade under samma kväll i Stadsparken i Lund. Efter en längre utredning har dessa rån och ytterligare två i grannkommunerna klarats upp. Eslövspolisen har jobbat tillsammans med utredare från Kävlinge och Lund och lyckats spåra samtliga rån till gärningsmännen som nu har fällts i Lunds Tingsrätt.

Skånskan - 5 timmar sedan

Våld mot tjänsteman

LUND Under torsdagseftermiddagen hotades en tjänsteman med våld i Lund. En väktare angreps av en man i kommunhuset. I samband med att mannen blir avvisad från platsen går han till angrepp med slag mot väktaren.

Skånskan - 5 timmar sedan

Marknad med mer kultur

Sjöbo På torsdagen drog Sjöbo marknad igång.
En nyhet för i år är Varieté Vagant som gick runt och uppträdde bland stånden.– Jag tycker om att vi kommer så nära vår publik, säger Hanna Vagant som gör ballongdjur, spelar dockteater och sjunger gamla visor med Jon Halvar som också står för magiska experiment.

Skånskan - 6 timmar sedan

160 kilo cannabis i hundmatsäckar

Malmö En man i 60-årsåldern har åtalats för att ha smugglat in 160 kilo cannabis vid två tillfällen.
Rubriceringen är grov narkotikasmuggling.Mannen har transporterat narkotikan i sin lastbil utan att, enligt egen utsago, ha haft någon kännedom eller vetskap om att det fanns narkotika med i hans last.

Skånskan - 6 timmar sedan

Evakuering av hyreshus kunde avbrytas

Malmö Det visade sig att det misstänkta föremålet inte var en bomb och därför kunde evakueringen av ett flerbostadshus på Ramels väg i Rosengård avbrytas och avspärrningen hävas.Det var vid 11:50 som en polispatrull vilken var ute på ett rutinärende hittade ett misstänkt farligt föremål i en trappuppgång.
Bombgruppen larmades och polisen och räddningstjänsten kunde påbörja evakueringen av de boende.

Skånskan - 6 timmar sedan

Så kan nya förskolan i Sätofta komma att se ut

Höör Att en ny förskolan ska byggas i Sätofta har varit på tapeten i flera år.
Nu har planritningarna äntligen skickats som bygglovsansökan till kommunen.Den stora förskolesatsningen i Sätofta som talats om i flera år börjar äntligen raska på i fart en aning.

Skånskan - 6 timmar sedan

Stor villa i Rydsgård har fått ny ägare

Rydsgård Försäljningen av fastigheten på Duvarp 31 i Rydsgård är nu klar. Ny ägare är Ann-Mari Märta Christina Englund, 68, från Skövde, och säljare är Göran Carl-Eric Engström. Huset har en boyta på 284 kvadratmeter.

Skånskan - 7 timmar sedan

Sommarlov med konst på schemat

Malmö Under fyra veckor har barnen haft möjlighet att arbeta med sin kreativa förmåga på mötesplatsen Rehab.
På torsdagen avslutades lovaktiviteten med en utställning.Konstsommarlov med frukostklubb är ett samarbete mellan den ideella föreningen MuralCentralen och Malmö stad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.