Skånskan > Nyheter

Friday, 19 July, 05:36

Skånskan - 11 jul 19 kl. 12:20

Slangade 500 liter dieselHörby En lastbilschaufför från Västsverige parkerade sin lastbil i Hörby över natten till tisdag.
När han kom tillbaka morgonen efter var tanken så gott som tom, då en okänd gärningsman hade slangat runt 500 liter diesel bilen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Västsverige, Hörby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slangade, 500, liter, diesel
BT - 11 okt 11 kl. 07:51

Slangade 500 liter diesel - greps

En man ertappades i natt då han höll på att slanga diesel vid ett vägarbete i Björketorp. Han ska ha hunnit tanka över cirka 500 liter bränsle till en tank som han hade i en skåpbil. Mannen som är i 30-årsåldern greps direkt på platsen och anhölls under morgonen.

Magazin24 - 03 dec 12 kl. 11:05

Stöld av 2 500 liter diesel

Någon har stulit 2 500 liter diesel ur en tank i Köping. Någon gång mellan onsdagen den 28 och torsdagen den 29 november stal någon en stor mängd diesel från en tank på Hantverkargatan i Köping. Tjuven eller tjuvarna fick med sig hela 2 500 liter diesel..

Dalarnas tidningar - 08 feb 11 kl. 06:31

Fräcka tjuvar stal minst 1 500 liter diesel

[BORLÄNGE] Någon gång mellan lördag kväll och måndag morgon har tjuvar stulit minst 1 500 liter diesel ur fordon som stod uppställda på ett inhägnat område i Södra Backa..

BT - 08 feb 12 kl. 21:32

Tankbil läckte 500 liter diesel

En tankbil läckte cirka 500 liter diesel vid Preems tankstation i Skene, tidigare i kväll. Räddningstjänsten fick larmet 20.30.

Nya Wermlands Tidningen - 24 apr 12 kl. 08:27

500 liter diesel stals

Under natten till tisdag har 500 liter diesel stulits från Skanskas tillfälliga arbetsplats vid Vidön på Hammarö..

Magazin24 - 10 okt 12 kl. 14:46

Stal 4 500 liter diesel

Nyligen upptäcktes en rejäl dieselstöld på en gård i Röfors utanför Arboga. Någon har stulit 4 500 liter diesel från en farmartank som står på gården. Enligt polisanmälan inträffade stölden någon gång mellan den 21 september och den 5 oktober..

Norrtelje Tidning - 20 maj 13 kl. 11:05

500 liter diesel stals

Någon har stulit 500 liter diesel från en tank som tillhör Hallstaviks Schackt AB under helgen..

Nerikes Allehanda - 16 nov 13 kl. 21:29

Hittade 500 liter diesel i hyreshus

Efter att en boende på Köpmangatan känt att det luktade i huset tillkallades polisen. I källaren hittades 27 dunkar med cirka 500 liter diesel. - Vid en brand hade det slutat i ren katastrof, säger vakthavande befäl Lotta Lindblad..

Skånskan - 18 dec 13 kl. 15:43

500 liter diesel stals

En Harlösalantbrukare bestals under tiden torsdag-lördag på 500 liter diesel som han förvarade i en tank i en maskinhall..

SN - 10 jul 14 kl. 09:11

500 liter diesel på E4

Uppåt 500 liter diesel har läckt ut på E4 efter en lastbildolycka. Uppdaterad 09:10..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Många i parken med dans i kikaren

Malmö Kullarna i Kroks­bäcks­par­ken ut­gjorde un­der tors­dags­kvällen scen för en dans­sa­fa­ri. Med ki­ka­re följde åskå­da­rna fö­re­ställ­ningen på håll.Un­der tors­dags­kvällen samlades män­ni­skor med ki­ka­re för att spana ut över kullarna i Kroks­bäcks­par­ken.

Skånskan - 9 timmar sedan

Påkörd person

MALMÖ En bil och cykel krockade vid Trelleborgsvägen under torsdagskvällen strax innan klockan 20. Skadeläget är oklart. Texten uppdateras.

Skånskan - 10 timmar sedan

Sju rån inom loppet av en vecka – nu åtalas gärningsmännen

Fem rån inträffade under samma kväll i Stadsparken i Lund. Efter en längre utredning har dessa rån och ytterligare två i grannkommunerna klarats upp. Eslövspolisen har jobbat tillsammans med utredare från Kävlinge och Lund och lyckats spåra samtliga rån till gärningsmännen som nu har fällts i Lunds Tingsrätt.

Skånskan - 12 timmar sedan

Våld mot tjänsteman

LUND Under torsdagseftermiddagen hotades en tjänsteman med våld i Lund. En väktare angreps av en man i kommunhuset. I samband med att mannen blir avvisad från platsen går han till angrepp med slag mot väktaren.

Skånskan - 12 timmar sedan

Marknad med mer kultur

Sjöbo På torsdagen drog Sjöbo marknad igång.
En nyhet för i år är Varieté Vagant som gick runt och uppträdde bland stånden.– Jag tycker om att vi kommer så nära vår publik, säger Hanna Vagant som gör ballongdjur, spelar dockteater och sjunger gamla visor med Jon Halvar som också står för magiska experiment.

Skånskan - 12 timmar sedan

160 kilo cannabis i hundmatsäckar

Malmö En man i 60-årsåldern har åtalats för att ha smugglat in 160 kilo cannabis vid två tillfällen.
Rubriceringen är grov narkotikasmuggling.Mannen har transporterat narkotikan i sin lastbil utan att, enligt egen utsago, ha haft någon kännedom eller vetskap om att det fanns narkotika med i hans last.

Skånskan - 12 timmar sedan

Evakuering av hyreshus kunde avbrytas

Malmö Det visade sig att det misstänkta föremålet inte var en bomb och därför kunde evakueringen av ett flerbostadshus på Ramels väg i Rosengård avbrytas och avspärrningen hävas.Det var vid 11:50 som en polispatrull vilken var ute på ett rutinärende hittade ett misstänkt farligt föremål i en trappuppgång.
Bombgruppen larmades och polisen och räddningstjänsten kunde påbörja evakueringen av de boende.

Skånskan - 12 timmar sedan

Så kan nya förskolan i Sätofta komma att se ut

Höör Att en ny förskolan ska byggas i Sätofta har varit på tapeten i flera år.
Nu har planritningarna äntligen skickats som bygglovsansökan till kommunen.Den stora förskolesatsningen i Sätofta som talats om i flera år börjar äntligen raska på i fart en aning.

Skånskan - 13 timmar sedan

Stor villa i Rydsgård har fått ny ägare

Rydsgård Försäljningen av fastigheten på Duvarp 31 i Rydsgård är nu klar. Ny ägare är Ann-Mari Märta Christina Englund, 68, från Skövde, och säljare är Göran Carl-Eric Engström. Huset har en boyta på 284 kvadratmeter.

Skånskan - 13 timmar sedan

Sommarlov med konst på schemat

Malmö Under fyra veckor har barnen haft möjlighet att arbeta med sin kreativa förmåga på mötesplatsen Rehab.
På torsdagen avslutades lovaktiviteten med en utställning.Konstsommarlov med frukostklubb är ett samarbete mellan den ideella föreningen MuralCentralen och Malmö stad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.