DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 12:02

DI - 11 jul 19 kl. 12:21

Franska senaten röstar ja till skatt mot techjättarnaDen franska senaten godkände på torsdagen en skatt på stora teknologiföretag, något som potentiellt kan öppna en ny front i handelsdispyten mellan Washington och EU, rapporterar Reuters..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Washington, EU, Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Franska, senaten, röstarja till , skattmot , techjättarna
DN - 25 jul 17 kl. 20:39

Senaten röstar ja till att avskaffa Obamacare

Den amerikanska senaten röstar ja till Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ställningen blev 50-50 vilket ger vicepresident utslagsröst..

DN - 25 jul 17 kl. 20:39

Senaten röstar ja till att ersätta Obamacare

Den amerikanska senaten röstar ja till Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ställningen blev 50-50 vilket ger vicepresidenten Mike Pence utslagsröst. Han röstade som väntat ja..

DN - 25 jul 17 kl. 20:39

Senaten röstar ja till debatt om att ersätta Obamacare

Den amerikanska senaten röstar ja till att fortsätta debatten om Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ställningen blev 50-50 vilket ger vicepresidenten Mike Pence utslagsröst. Han röstade som väntat ja..

Expressen - 05 okt 18 kl. 16:49

Senaten röstar om Brett Kavanaugh

Amerikanska senaten röstar om att avsluta debatten om Donald Trumps domarkandidat Brett Kavanaugh. På lördag kan den slutgiltiga omröstningen äga rum – och då kan Högsta domstolen få en ny domare. Brett Kavanaugh har anklagats för sexuella övergrepp mot Christine Blasey Ford.

DN - 25 jul 17 kl. 20:41

Senaten röstar om att avskaffa Obamacare

Nu röstar den amerikanska senaten om Donald Trumps vårdreform som ska ersätta förre presidenten Obamas ”Affordable care act” eller Obamacare, som den kallas. Ett nej till en fortsatt debatt skulle vara en stor motgång för Trump..

SR - 10 sep 13 kl. 19:00

Italienska senaten röstar om Berlusconis framtid

I Italien skakar det politiskt igen. Om bara några timmar ska senaten sätta sig för att diskutera om landets tidigare premiärminister Silvio Berlusconi kan få sitta kvar som senator när han är dömd för skattebrott. Får han inte det riskerar regeringen att falla.

Affärsvärlden - 19 dec 13 kl. 07:31

Senaten röstar ja till amerikansk budgetuppgörelse

Senaten i den amerikanska kongressen röstade sent på onsdagskvällen svensk tid ja till den budgetuppgörelse som meddelades tidigare i december och som representanthuset röstade ja till för en vecka sedan..

DI - 03 jan 14 kl. 07:14

Senaten röstar om Yellen på måndag

Senaten i den amerikanska kongressen kommer på måndag att rösta om nomineringen av Janet Yellen till posten som ordförande för USA:s centralbank Federal Reserve, skriver Reuters med hänvisning till en källa inom Demokraterna..

DI - 12 feb 14 kl. 21:54

Senaten röstar för höjt skuldtak

Den amerikanska senaten röstade på onsdagskvällen som väntat för ett höjt skuldtak till, åtminstone, den 15 mars 2015. Det rapporterar Bloomberg News..

SvD - 28 mar 14 kl. 05:32

Usa: senaten rÖstar ja till sanktioner mot ryssland

Den amerikanska senaten röstade på torsdagskvällen ja till ett förslag om stöd till Ukraina och sanktioner mot ryska företrädare..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Japan: Sydkorea måste återuppbygga förtroendet

Sydkorea måste återuppbygga sitt förtroende hos Japan för att diskussionerna länderna i mellan ska kunna fortsätta..

DI - 10 minuter sedan

12.00: Upp till bevis – hör Autolivs vd om rapporten

Klockan 12.00 är det dags för Autoliv att släppa sin kvartalsrapport. Di TV direktsänder en intervju med vd Mikael Bratt..

DI - 30 minuter sedan

Högre omsättning men lägre resultat för Bravida

Installationsbolaget Bravida ökade omsättningen på årsbasis under det andra kvartalet. Rörelseresultatet och rörelsemarginalen minskade dock jämfört med motsvarande period 22018..

DI - 30 minuter sedan

Gymkedjan vinstvarnar – omställningskostnader tynger

Actic meddelar att omställningskostnader kommer att belasta andra kvartalet och preliminärt uppgår rörelseresultatet till cirka 0 miljoner kronor under kvartalet, jämfört med cirka 20 miljoner motsvarande kvartal i fjol. Nettoomsättningen under det andra kvartalet bedöms vara i linje med föregående år..

DI - 45 minuter sedan

Rapportrally för börsstjärnan – så var fredagens rapporter

Rapportfloden forsade vidare med full kraft under fredagen och delårsskörden fortsatte att bjuda på kraftiga kursreaktioner. Di har sammanfattat höjdpunkterna ur morgonens kvartalsrapporter. .

DI - 1 timme sedan

Bolidens vd tankar aktier i kursfallet

Bolidens vd Mikael Staffas har efter fredagens halvårsrapport köpt 3.000 aktier i gruvbolaget för drygt 0,6 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

DI - 1 timme sedan

Glödheta skogen svalnar

Vinsten faller för skogsjätten Stora Enso, visar halvårsrapporten. Osäkerheten kring skogskonjunkturen tilltar och bolaget utökar därför sitt besparingsprogram. Aktien är lågt värderad men priserna på skogsprodukter är under press..

DI - 1 timme sedan

500 procent upp – nu rasar kursraketen mystiskt

I fredagshandeln är aktien ner omkring 15 procent under väldigt stor omsättning. Aktien har exempelvis omsatt mer pengar än storbolag som Telia, Sandvik och Assa Abloy hittills i handeln. Spectracure har sin bakgrund i Lunds universitets och fokuserar på cancer­­­behandlingar med medicin­­tekniska system med laserljus­­källor och foto­reaktiva läkemedel..

DI - 1 timme sedan

Sverige och Storbritannien i samarbete om nytt stridsflyg

Regeringen har beslutat att inleda ett samarbete med Storbritannien kring utvecklingen av ett nytt stridsflyg. Ett avtal har nu undertecknats av Sveriges och Storbritanniens försvarsministrar. Det rapporterar SVT.

DI - 2 timmar sedan

Köpråden haglar över Volvo efter rapportfallet i går

AB Volvo backade under rapportdagen på torsdagen men tar igen en stor del av den nedgången i fredagshandeln. Flera analytiker är fortsatt positiva till aktien och Nordea går i spetsen – aktien ska upp till 200 kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.