Världen Idag > Nyheter

Wednesday, 17 July, 22:27

Världen Idag - 11 jul 19 kl. 11:58

Sveriges synd ska bekännas vid 30-meterskors i HasselaAtt gråta inför Gud över Sveriges synder. Det är syftet med de bönedagar som hålls vid 30-meterskorset i Hassela den 9-11 augusti. – Jag fick en längtan efter att gråta ut min nöd för Sverige vid korsets fot, säger Lars Enarsson som tagit initiativet..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Hassela, Gud, Sveriges, Sverige, Lars Enarsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges syndska , bekännasvid , 30-meterskorsi , Hassela
Världen Idag - 11 jul 19 kl. 11:58

Sveriges synd ska bekännas vid 30-meterskors

Att gråta inför Gud över Sveriges synder. Det är syftet med de bönedagar som hålls vid 30-meterskorset i Hassela den 9-11 augusti. – Jag fick en längtan efter att gråta ut min nöd för Sverige vid korsets fot, säger Lars Enarsson som tagit initiativet..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 4 timmar sedan

Artistisk evangelisation lockar mycket folk

Artistgruppen Tred, med bas i Kalifornien, har besökt Sverige och Stockholm för första gången, under sin turné i Europa. Teamet använder sina kreativa gåvor för att väcka intresse och samtal om livets eviga frågor..

Världen Idag - 7 timmar sedan

Nya judehat skakar Labour

Det brittiska arbetarpartiet Labour har under lång tid pressats av rapporter om hat mot judar och Israel. I en ny dokumentär från BBC vittnar flera inom partiet om en utbredd kultur av antisemitism, där medlemmar uttryckligen ska ha förnekat Förintelsen och menat att ”Hitler hade rätt”..

Världen Idag - 10 timmar sedan

Frikyrkomusik blir dokumentär i SVT

SVT planerar just nu en dokumentär om svensk frikyrkomusik, som ska sändas under nästa år. Producenten Ann-Sofie Carringer vill bland annat spegla det faktum att så många duktiga musiker har frikyrkobakgrund. – Frikyrkan har genom åren varit en viktig bas för det svenska musiklivet, anser hon..

Världen Idag - 13 timmar sedan

Hårdare regler för religiösa skolverksamheter

Nya, skärpta regler är att vänta för de religiösa friskolorna. Regeringens utredare Lars Arrhenius är beredd att föreslå tuffare tillståndsprövning – en prövning som även ska omfatta de cirka 200 religiösa förskolorna..

Världen Idag - 13 timmar sedan

”Utan Jesus kan jag inte leva”

Vissa människor är med om mer omvälvande saker i livet än andra. Ingrid Bolfing-Munzel bär på en otrolig livsberättelse, och trots att 75 år snart hunnit passera lever de dramatiska händelserna från barndomen kvar som en oavbruten minneskedja inom henne..

Världen Idag - 14 timmar sedan

Gud och gemenskap på Vineyard Summer Camp

Några veckor efter Pingströrelsens stora sommarkonferens har människor åter sökt sig till Västergötland och Nyhem för att möta såväl Gud som medmänniskor. Vineyard Nordic Summer Camp är i gång på Nyhem och årets tema är det engelska ordet ”Wonder”. Visionen är att öka längtan efter att upptäcka hur vacker och fantastisk Jesus är..

Världen Idag - 15 timmar sedan

Kebnekaise kan få bajamaja på toppen

Ett dass med utsikt – kanske kan det bli verklighet på Kebnekaises topp, rapporterar SVT Norrbotten..

Världen Idag - 17 timmar sedan

Hajar redo att simma fria i Gullmarsfjorden

Den upp till en meter långa krabaten är fridlyst i Sverige och lever vid bottnar på 30 till 400 meters djup. Nu har ytterligare fem småfläckiga rödhajar släppts ut i Gullmarsfjorden i Lysekil..

Världen Idag - 22 timmar sedan

Kyligt sinne viktigt i het klimatfråga

Klimatet framstår allt mer som det tjugoförsta århundradets ödesfråga. Medvetenheten om allvaret i situationen växer. I vårens EU-val ansåg väljarna att klimat och miljö var de viktigaste frågorna.

Världen Idag - Igår: 18:11

Premiärministern gästade Hillsong

Australiens nyvalda premiärminister Scott Morrison var celeber gäst under Hillsongs årliga konferens i Sydney förra veckan. Han bad för nationen och betonade vikten av att kyrkan sträcker sig ut till människor med Jesu kärlek..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.