Nyan > Svenskfinland

Friday, 19 July, 23:36

Nyan - 11 jul 19 kl. 12:00

Kajakpaddlare fördes till akutenUnder onsdagen fick Ålands Sjöräddningssällskap rycka ut för att transportera en kajakpaddlare vars knä var rejält svullet och gjorde ont, meddelar Sjöräddningssällskapet. Kajakpaddlaren hade kontaktat hälsovården på Kumlinge som meddelat att personen snabbt behövde få akutvård. Hälsovården kontaktade Sjöräddningssällskapet då det var länge tills nästa ordinarie färja skulle avgå. Rescue Krickan med frivilligbesättning ryckte ut från Långnäs och begav sig mot Remmarhamn. Efter en färd på 40 minuter plockade man upp patienten och återvända till Långnäs var man kunde lämna av patienten som fördes vidare till akuten.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ålands Sjöräddningssällskap, Sjöräddningssällskapet, Kumlinge, Krickan, Långnäs, Remmarhamn, TEXT, Mattlar, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kajakpaddlare, fördestill , akuten
Expressen - 11 jun 16 kl. 07:17

Försvunnen paddlare hittad efter sökpådrag

En ung kajakpaddlare har hittats efter ett stort sökpådrag. – Han var inte kontaktbar. Vi påbörjade hjärt- och lungräddning i helikoptern och han fördes till sjukhus, säger Eva Nordström, kommunikatör på Sjöfartsverket.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

Getaloppet gör comeback

RULLSKIDOR. När Getadagen återuppstår på lördag gör även Getaloppet på rullskidor det. .

Nyan - 5 timmar sedan

Grovt äventyrande på Emkarbyvägen

En 22-årig man dömdes i onsdags för grovt äventyrande av trafiksäkerheten till 55 dagsböter, sammanlagt 330 euro. Mannen, som är bosatt i Sverige, hade i mars i år kört 123 kilometer i timmen på Emkarbyvägen i Finström där hastighetsbegränsningen är 70 km/h. Han fick också körförbud till den 24 oktober i år, men enligt domen har körkortet inte omhändertagits.

Nyan - 6 timmar sedan

Lindström enhetschef för Viking Line Buss

Mikael Lindström är sedan början av juli ny enhetschef för Viking Line Buss Ab. Han har har tidigare haft samma post, men kommer närmast från Rafaels. – Det känns bra.

Nyan - 8 timmar sedan

”Hög puls och förväntansfull”

Pier Schmid som är Rockoffs festivalgeneral för andra året i rad har fullt upp med sista minuten fix innan musikkalaset drar igång. .

Nyan - 10 timmar sedan

Electric Boys svänger fortfarande

Nyan fick en pratstund med Conny Bloom, sångare i Electric Boys som spelar på Rockoff på lördag. .

Nyan - 12 timmar sedan

Nordisk folkdans på gatorna

Folkdanslag från hela Norden deltar under folkdansfestivalen ÅLEK som ordnas den här veckan. .

Nyan - 13 timmar sedan

Skarven får ny utrustning

Landskapets transportbyrå har beslutat att köpa in ny tilläggsutrustning till ms Skarven för 46 000 euro. Det är EHM-utrustning som mäter i vilket skick propelleraggregaten är i. – Det kommer förlänga intervallerna på service av propelleraggregaten, säger Joel Karlsson, teknisk inspektör på landskapet.

Nyan - 14 timmar sedan

Snart kan ungarna lämna boet

Fiskgjusen inventeras och ringmärks på Åland i sommar. .

Nyan - 15 timmar sedan

Böter för krock med lyktstolpe

En man i 20-årsåldern som i december i fjol körde av vägen i en kurva och krockade med en lyktstolpe har dömts för äventyrande av trafiksäkerheten. Vid olyckan, som inträffade i Jomala, körde mannen i en bil för vilken han inte hade betalat fordonsskatten. Gemensamt straff blir 17 dagsböter, sammanlagt 102 euro.

Nyan - 17 timmar sedan

Han kan ha hittat botemedel mot mjältbrand

Alexander Ramsdahl ville undersöka om ljunghonungen som produceras hemma på gården i Jomala har en bakteriehämmande verkan. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.