DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 09:32

DI - 11 jul 19 kl. 12:11

Handelstoppet lyft – Stenocare faller tvåsiffrigt på börsenAktien i danska Stenocare, som är verksamma inom medicinsk cannabis, föll 14 procent när handeln återupptogs på Spotlight Stock Market i Köpenhamn vid 12-tiden på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stenocare, Spotlight Stock Market, Köpenhamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelstoppet, lyft, Stenocare, faller, tvåsiffrigt, börsen
DI - 10 maj 19 kl. 21:21

Svalt mottagande av Uber fäller Lyft på Nasdaq

Det svala mottagandet under skjutsdelningstjänsten Ubers börspremiär spiller över på bolagets stora konkurrent Lyft som faller på Nasdaq..

PrivataAffärer - 04 okt 18 kl. 12:21

”Stenocare vill inte vara en del av cannabis-hajpen”

Läs också: Notering: Hög risk men chans till en riktig rökare i Stenocare Däremot avser företaget agera snabbt inom det fyraåriga legaliseringsprojektet för medicinsk cannabis i Danmark som inleddes vid årsskiftet. De danska kunderna ska betjänas genom samarbetet med Stenocares kanadensiska partner som ska innebära en konkurrensfördel på en marknad där antalet aktörer växer. Utmaningarna best

PrivataAffärer - 26 sep 18 kl. 07:22

Notering: Hög risk med chans på en riktig rökare i Stenocare

Stenocare kan odla, tillverka och importera medicinsk cannabis. Nu i september inleddes importen av medicinsk cannabisolja från Canntrust i Kanada. I Kanada har marknaden för medicinsk cannabis gått från 50 miljoner DKK till 6 miljarder DKK på fyra år.

DI - 04 okt 18 kl. 10:58

Stenocare vill inte vara en del av cannabishypen

Det danska företaget Stenocare, som är verksamt inom medicinsk cannabis, vill inte vara en del av den Kanada-centrerade hajpen kring cannabis för rekreationsanvändning, alltså "party-cannabis"..

DI - 26 okt 18 kl. 09:10

Stenocare rusar omkring 240 procent efter notering

På fredagen var det dags för det medicinska cannabisbolaget Stenocare att göra entré på Spotlight. Bolaget fick en smakstart på karriären som noterat bolag och efter åtta minuters handel byter aktien ägare för 29,8 danska kronor per aktie. En uppgång på 239 procent jämfört med teckningskursen på 8,8 danska kronor.

DI - 31 okt 18 kl. 09:45

Nordnets kunder köpte banker och Stenocare i oktober

Under turbulenta oktober valde privatspararna att plocka upp både Swedbank och Nordea som straffats i spåren av Danske Banks penningtvättshärva. Även Stenocare, verksamt inom medicinskt bruk av cannabis, finns med på listan över mest köpta aktier enligt statistik över Nordnets kunder..

DI - 21 nov 18 kl. 10:26

Stenocare presenterar första rapporten efter noteringen på Spotlight

Medicinska cannabisbolaget Stenocare som började handlas på Spotlight Stock Market i slutet av oktober presenterar i dag siffror för det fjärde kvartalet. .

DI - 10 dec 18 kl. 16:10

Stenocare har lämnat in ansökan om kapselprodukter till danska läkemedelsverket

Medicinska cannabisbolaget Stenocare har lämnat in sin formella ansökan för godkännande av tre nya produkter till det danska läkemedelsverket..

DI - 25 jun 19 kl. 09:01

Stenocare väntar första skörden cannabis i höst

Medicinska cannabisbolaget Stenocare har inlett kultiveringen av cannabisplantor vid bolagets anläggning i Jylland. Den första skörden förväntas skördas under tredje kvartalet 2019. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 11 jul 19 kl. 09:22

Cannabisbolaget Stenocare har handelsstoppats

Cannabisbolaget Stenocare har handelsstoppats på handelsplatsen Spotlight i Köpenhamn..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Rätt risk vid rätt tidpunkt – så optimerar du sparandet

Med rätt risknivå kan du optimera ditt sparande. Ändå är det vanligt att ta fel sorts risk i olika faser av livet. Det kan straffa sig rejält.

DI - 1 timme sedan

Tjuven tog sig vatten över huvudet hos systrarna: ”Flyktbilen kunde genskjutas”

Årets mediokra sommar skulle kunna ha sänkt systrarna Ulrica Sjöbergs och Helena Pagoldhs gästhamn utanför Eskilstuna. Om det inte vore för livbojen innanför bryggfästet: restaurangen som blomstrar sedan den öppnade för tio år sedan..

DI - 1 timme sedan

Rederiet: Oljetankern följde reglerna

Det brittiskflaggade svenskägda tankfartyget Stena Impero, som konfiskerades av Iran på fredagen, följde internationella navigeringsregler, uppger rederiet..

DI - 2 timmar sedan

Idrotten behöver en egen Greta Thunberg

Ingen har väl missat Greta Thunbergs strejk för klimatet. Det är snart ett år sedan hon drog i gång sin numera världsomspännande kampanj som har väckt rejält med uppmärksamhet. Men ännu syns ingen större Greta Thunberg-effekt i idrottsvärlden..

DI - 11 timmar sedan

Brittiske utrikesministern om beslagtagna fartygen: ”Helt oacceptabelt”

Reaktioner på högsta politiska nivå lät inte vänta på sig efter nyheterna om de beslagtagna fartygen i Iran. ”Det här är helt oacceptabelt”, säger Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt i ett uttalande..

DI - 11 timmar sedan

SSAB under hård press - ”ovanlig utveckling som överraskar”

SSAB pressades i andra kvartalet av att stålpriserna försvagades i Europa samtidigt som kostnaderna ökade på grund av rallyt i järnmalmspriset.  I det tredje kvartalet blir situationen ännu besvärligare. ”Det är en ovanlig utveckling som överraskar”, säger vd Martin Lindqvist..

DI - 11 timmar sedan

Lever vd upp till sina ord har SSAB goda chanser

Det svänger snabbt i stålindustrin och det senaste året har det svängt ovanligt snabbt..

DI - 11 timmar sedan

Wall Street: Börserna slutade veckan i rött

Efter att ha handlats uppåt tidigare under handelsdagen vände USA-börserna ner inför stängning. Sektorvis stärktes energibolagen på stigande oljepris, till följd av de ökade spänningarna i vattnen söder om Iran..

DI - 12 timmar sedan

Ökad spänning i Hormuzsundet får oljepriset att stiga

Nyheten att Iran beslagtagit svenskägda tankern Stena Impero och möjligen även Liberiaflaggade fartyget Mesdar, fick oljepriserna att vända tvärt uppåt på kvällen, svensk tid..

DI - 12 timmar sedan

Ett av de uslaste kvartalen sedan finanskrisen

Den dramatiska rapportveckan blev en kalldusch för aktieplacerare som varit höga på centralbankernas signaler om låga räntor länge och med två bra rapportperioder i ryggen. Nu fick vi i stället ett av decenniets sämsta utfall och många rejäla kursslakter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.