Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 19 July, 22:34

Trelleborgs Allehanda - 11 jul 19 kl. 12:02

Fortsatta problem för Peter Pan – flera avgångar inställdaDet är fortsatt problem för MS Peter Pan. Flera avgångar är därför inställda mellan Trelleborg och både Travemünde och Rostock. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Peter Pan, MS Peter Pan, Trelleborg, Travemünde, Rostock

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsattaproblem för , Peter, Panflera , avgångar, inställda
Trelleborgs Allehanda - 29 okt 13 kl. 17:20

Peter Pan fastnade med propellern i kajen

Claes Nyberg
Det visade sig vara svårt att få loss TT-Lines färja Peter Pans akter från kajen, efter att färjan slitit sig under stormen. Fartygets propeller hade nämligen satt sig fast i kajen.
- Vi ska försöka dra loss fartyget så sakta, säger Olof Lindh från Transportstyrelsen som var på plats i Trelleborg under tisdagen.

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 14 kl. 08:00

TT-Line satsar på fler avgångar

Efter framgångarna med den nya linjen mellan Trelleborg och Swinoujscie i Polen har TT-Line nu beslutat att öka trafiken kraftigt. Med start från 1 september ökar antalet avgångar per vecka från 12 till 20 på linjen.
- Sedan vi startade linjen har både fraktkunder och passagerare frågat efter fler avgångar, säger Eva Jönsson, fraktansvarig på TT-Line AB.

Trelleborgs Allehanda - 10 jul 19 kl. 11:08

Färjor fortsatt inställda efter nattens brand på Peter Pan

En TT-Linefärja som skulle ta passagerare från Trelleborg över till Travemünde drabbades under natten till onsdag av en brand i den ena skorstenen. Under onsdagen är vissa avgångar fortsatt inställda. .

DN - 03 maj 19 kl. 06:57

Inställda SAS-avgångar trots avtal

SAS ställer in avgångar även på fredagen, trots att strejken är avblåst. Flygbolaget flaggar för fortsatta trafikstörningar de kommande dagarna..

Dagens PS - 16 nov 17 kl. 14:44

SJ satsar: Bättre uppkoppling och fler avgångar

SPONSRAT AV SJ: Fler avgångar, bättre uppkoppling och gourmetmat i bistron. Det är några av SJ:s satsningar som gör det ännu lättare att ta tåget på affärsresan. Att ta tåget under affärsresan är därför ett klokt val inte minst för att det är både smidigt och tidseffektivt att kunna utnyttja restiden till att jobba eller samla energi inför dagens utmaningar.

Nyan - 12 apr 19 kl. 12:05

Extra avgångar med Odin och Gudingen idag

Ålandstrafiken informerar om extra avgångar mellan Långnäs och Överö idag fredag: – Avg. Långnäs kl. 13:00, ank.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kaos i flygtrafiken – så många avgångar ställs in

SAS håller just nu att förbereda sig för pilotstrejk. Just nu sitter parterna i förhandlingar, och redan under onsdagseftermiddagen ställdes flera avgångar in. Men oavsett hur det går i förhandlingar så kommer flera flygningar under onsdagskvällen och torsdagen att ställas in.

Dagens PS - 02 maj 19 kl. 07:24

SAS ställer in 709 avgångar i dag

Tiotusentals resenärer drabbas. Kolla hur just ditt flyg påverkas. Pilotstrejken är inte slut och under torsdagseftermiddagen ställer SAS in ytterligare 429 avgångar, utöver de 280 inställda avgångar som flygbolaget meddelat om tidigare, framgår det i ett pressmeddelande.

Opinionen.se - 21 apr 13 kl. 09:28

Lufthansa ställer in 1 700 avgångar

Det tyska flygbolaget Lufthansa har ställt in drygt 1 700 avgångar under måndagen. Detta på grund av den endagsstrejk som fackförbundet Verdi planerat genomföra under dagen. Verdi representerar 33 000 anställda på Lufthansa och de båda parterna ligger långt ifrån varandra i de pågående löneförhandlingarna ?

TA - 21 apr 13 kl. 09:26

Lufthansa ställer in 1 700 avgångar


Det tyska flygbolaget Lufthansa har ställt in drygt 1 700 avgångar under måndagen. Detta på grund av den endagsstrejk som fackförbundet Verdi planerat genomföra under dagen.Verdi representerar 33 000 anställda på Lufthansa och de båda parterna ligger långt ifrån varandra i de pågående löneförhandlingarna - Lufthansas senaste bud beskrevs som "skandalöst" av Verdi.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Hängivna fans på Visfestivalen i Smygehus

På Smygehus Havsbad arrangeras Visfestivalen i år igen. Det var en livad stämning inför kvällens konsert. TA tog pulsen på besökarna..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Här har MK Ringen parkerat – åtminstone för en tid

Veteranmotorklubben MK Ringen, letar fortfarande efter någonstans att ha sin verksamhet igång permanent. Men tillsvidare har de fått låna Mårtenssons trafikskolas gamla lokaler på Stortorget. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Bagerikonkursen: Medarbetare hoppas på nya ägare

Inom tre veckor måste en efterträdare hittas ifall det tyska kaféet ska leva vidare i Trelleborg. Om det lyckas skulle det betyda mycket för medarbetaren Maria Khalifeh..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

JUST NU: Person försvunnen till havs – stor sökinsats

Under fredagseftermiddagen inleddes en sökinsats efter en person som misstänks ha försvunnit till havs. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Namninsamlingen som ska leda till folkomröstning igång

Under fredagseftermiddagen stod Axel Bengtsson utanför Rådhuset i Trelleborg och initierade starten för den process som om han lyckas, ska leda till en folkomröstning om Östra hamninfarten. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Larm: Förare körde in i flera parkerade bilar

Enligt tidiga uppgifter har en förare kört in i flera parkerade bilar på Ängdalavägen i Höllviken. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Ljusa utsikter för den skadade sälkuten från Beddingestrand

Uttorkad, utsvulten och skadad omhändertogs en sälkut av föreningen Katastrofhjälp för fåglar och vilt. Nu har sälen röntgats, och hoppet om att den ska kunna återvända till det fria har stigit. .

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Polisanmälan: Styre slutade fungera – cyklist fick åtta stygn

En person som cyklade hem från busshållplatsen Östra Halörsvägen i Höllviken på torsdagen upptäckte plötsligt att styret slutade fungera. Personen föll och skadade sig. Nu polisanmäls händelsen..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Fotboll: 18-årig mittfältare klar för TFF:s A-trupp

Trelleborgs FF har skrivit kontrakt med 18-årige mittfältaren Jacob Christiansen. .

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Hockeyspelare som slog motståndare frikänns i hovrätten

I maj i år dömdes en 17-åring för misshandel som hände under en hockeymatch i Trelleborg i november 2018. Nu ändrar hovrätten domen, och tonåringen frikänns..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.