Barometern > Nyheter

Saturday, 20 July, 23:53

Barometern - 11 jul 19 kl. 11:59

Fastighet i Kosta misstänks vara hälericentralDet ”måste ha kittlats till i polismagarna”. Polisen hittade nämligen en ansenlig mängd med misstänkt stöldgods i en fastighet i Kosta. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kosta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastigheti , Kostamisstänks vara , hälericentral
SmålandsPosten - 11 jul 19 kl. 17:03

Polis hittade hälericentral i Kosta

Polisen har under en tid haft spaning på en fastighet i Kosta. Under onsdagen får man igenom en husrannsakan och polisen hittar vad de kallar för en hälericentral. Två män greps på platsen och sitter nu anhållna..

SmålandsPosten - 15 jul 19 kl. 20:54

Hälericentralen: En häktad och en släppt på fri fot

En man i 40-årsåldern har häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt häleri efter att en hälericentral hittats i Kosta. En man i 50-årsåldern är släppt på fri fot men är fortsatt misstänkt. .

Barometern - 16 jul 19 kl. 10:01

Hälericentralen: En häktad och en släppt på fri fot

En man i 40-årsåldern har häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt häleri efter att en hälericentral hittats i Kosta. En man i 50-årsåldern är släppt på fri fot men är fortsatt misstänkt. .

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Larm: Kalhygge i Mönsterås brinner

Barometern - 2 timmar sedan

Därför är konspirationsteorierna om månfärden fel

50 år har gått sedan Apollo 11 landade på månen – och lika länge har konspirationsteoretiker ifrågasatt bedriften. Stas Barabash professor i rymdfysik synar "bevisen" i sömmarna..

Barometern - 2 timmar sedan

Järngänget guidar i Hammarsmedjan

I sommar är det visning i Hammarsmedjan i Orrefors varje helg. Järngänget, som under fem år har renoverat Hammarsmedjan och nyligen tilldelats Nybro kommuns landsbygdspris, är på plats och guidar besökarna..

Barometern - 2 timmar sedan

Missfärgat vatten i Emmaboda

Barometern - 3 timmar sedan

Studenter från hela världen upplevde Öland

Under lördagen besökte 70 av studenterna i Linnéuniversitetets sommarakademi södra Öland. De gick bland annat en guidad tur i Eketorps borg och fick smaka öländsk lufsa i Ottenby..

Barometern - 4 timmar sedan

Dalskärs camping går mot ännu ett bra år

Dalskärs campiong har fått en flygande start på säsongen. Just nu är det fullbelagt på anläggning och ägaren Ove Karlsson ångrar inte att han bytte yrkesbana..

Barometern - 5 timmar sedan

Strålande sol på marknaden i Fagerhult

På lördagen strålande solen när det var Fagerhults marknad för 39:e gången. .

Barometern - 6 timmar sedan

SMHI: Högsommarvärme att vänta i hela landet

Nu är det äntligen dags för hela landet att få njuta av sol och badväder. Till nästa helg väntas högsommarvärme i hela Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.