Barometern > Nyheter

Saturday, 20 July, 09:17

Barometern - 11 jul 19 kl. 12:00

Fem miljoner i bidrag till hamnenBorgholms kommun få bidrag till satsningen i Byxelkroks hamn. Den totala investeringen är drygt 47 miljoner..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Byxelkroks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Femmiljoner i , bidragtill , hamnen
YLE - 05 okt 16 kl. 05:25

Fem bidrag till idétävlingen om Fiskstranden i Vasa

Vasa stad fick fem bidrag i idétävlingen om hur man ska utveckla Fiskstranden och småbåtshamnen. Fiskhallen, som för närvarande finns på platsen, ska ersättas med en ny affärsbyggnad. Tävlingstiden gick ut förra veckan.

YLE - 30 nov 17 kl. 12:04

Bromarv skärgårdshamn får stort EU-bidrag

Skärgårdshamnen i Bromarv får 176 000 euro i EU-bidrag. Hamnen i Bromarv byggs som bäst ut och moderniseras..

NT - 23 okt 13 kl. 13:56

Fem slåss om Kasper Salinpriset

Fem bidrag är nominerade i kampen om det prestigefyllda Kasper Salinpriset, Sveriges bästa byggnadsverk det senaste året. Det står mellan Naturum Kosterhavet på Koster, Tullhusbron i Norrköping, Kville Saluhall i Göteborg, Skogskrematorium II på Skogskyrkogården i Stockholm och Bildmuseet i Umeå..

Västerbottens Folkblad - 23 okt 13 kl. 13:58

Fem slåss om Kasper Salinpriset

Fem bidrag är nominerade i kampen om det prestigefyllda Kasper Salinpriset, Sveriges bästa byggnadsverk det senaste året. Det står mellan Naturum Kosterhavet på Koster, Tullhusbron i Norrköping, Kville Saluhall i Göteborg, Skogskrematorium II på Skogskyrkogården i Stockholm och Bildmuseet i Umeå. Vilken byggnad som får ta emot priset presenteras på Arkitekturdagen på Waterfront i Stockholm [...

Trelleborgs Allehanda - 23 okt 13 kl. 13:56

Fem slåss om Kasper Salinpriset


Fem bidrag är nominerade i kampen om det prestigefyllda Kasper Salinpriset, Sveriges bästa byggnadsverk det senaste året. Det står mellan Naturum Kosterhavet på Koster, Tullhusbron i Norrköping, Kville Saluhall i Göteborg, Skogskrematorium II på Skogskyrkogården i Stockholm och Bildmuseet i Umeå.Vilken byggnad som får ta emot priset presenteras på Arkitekturdagen på Waterfront i Stockholm den 8 november.

Kristianstadsbladet - 23 okt 13 kl. 13:56

Fem slåss om Kasper Salinpriset


Fem bidrag är nominerade i kampen om det prestigefyllda Kasper Salinpriset, Sveriges bästa byggnadsverk det senaste året. Det står mellan Naturum Kosterhavet på Koster, Tullhusbron i Norrköping, Kville Saluhall i Göteborg, Skogskrematorium II på Skogskyrkogården i Stockholm och Bildmuseet i Umeå.Vilken byggnad som får ta emot priset presenteras på Arkitekturdagen på Waterfront i Stockholm den 8 november.

DalaDemokraten - 05 mar 14 kl. 10:10

Fem bidrag går vidare från deltävling i Borlänge

BORLÄNGE Tidigare höll sig Sverige i framkant vad gäller forskning och innovationer. Med åren har det avtagit. Om någon bra idé.

Trelleborgs Allehanda - 25 okt 12 kl. 06:30

Plan på gång för all trafik till hamnen

Samhällsbyggnadsnämnden begär pengar för att ta fram en helhetsplan för hur trafikflödena till hamnen och i centrum ska lösas. Planen bör vara klar före årsskiftet 2013/2014 för att kommunen ska kunna söka pengar från EU.
?

Trelleborgs Allehanda - 24 nov 12 kl. 13:08

Kamp för hamnens EU-bidrag

Foto:
Kommunalrådet Ulf Bingsgård (M) går nu ut med en brevkampanj för att få med Trelleborgs hamn och sjövägarna till kontinenten i EU:s transportkorridor.
Det är i brev till EU-parlamentarikerna Gunnar Hökmark (M) och Anna Ibrisagic (M) samt infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M) som Ulf Bingsgård vädjar om hjälp. Han vill att de ska medverka för att få med Trelleborg och hamnen på EU:s karta över transportkorridoren från Helsingfors till Valetta på Malta.

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 12 kl. 08:45

Hamnen vill ha regeringshjälp

FotoFoto: Hanna Folkemark-Ellborg
Trelleborgs hamn vill ha hjälp av regeringen för att komma med i en av transportkorridorerna genom Europa. Annars finns risken att hamnen missar stödpengar från EU.
?

Trelleborgs Allehanda - 12 mar 13 kl. 06:35

Regeringsstöd för högre EU-status för hamnen

Arkiv: Eva-Lisa Svensson
Regeringen är nu med på båten för att se till att Trelleborgs hamn och sträckan Malmö?Trelleborg kommer med i EU:s nät av transportkorridorer. Det framgår av ett brev till kommunen från infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd (M).

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Bödaveteranerna: ”Filmkameran bekommer oss inte”

Nu spelas den femte säsongen in av TV-serien, Böda Camping. Även denna säsong får vi följa Bödaparet, Bertil och Monica Eliasson, som njuter av sin livskvalité..

Barometern - 1 timme sedan

Paret som sätter stjärnglans på Böda

Nu spelas den femte säsongen in av TV-serien, Böda Camping. Även denna säsong får vi följa Bödaparet, Bertil och Monica Eliasson, som njuter av sin livskvalité. .

Barometern - 1 timme sedan

Fredriksson återvänder till Kalmar HC

För tre år sedan fick han sparken från Kalmar HC. Nu återvänder Stefan Fredriksson till föreningen. Med fokus på den individuella utvecklingen..

Barometern - 2 timmar sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Ung man rånad på mobil samt mindre brand i Växjö. Branden i ett flerfamiljshus i Eksjö är nu släckt..

Barometern - 3 timmar sedan

Insändare: Det är aldrig kvinnans fel att mannen slår

En del säger att första slaget inte gör ont, det stämmer. Första slaget skakar din värld, du försöker förstå hur det gick till och hur du provocerat för att slaget ska komma. .

Barometern - 3 timmar sedan

Kommunens kärnverksamheter måste prioriteras

Angående Nybro kommuns Lex Sarah-anmälan rörande förskolebarn som utsatts för allvarlig misskötsel i familjehem..

Barometern - 3 timmar sedan

Det behövs ett bredare utbud av musik

Till glädje för människan har musiken uppfunnits. Sannolikt är det så. Ty inte har väl de sköna tonerna skapats av någon annan anledning..

Barometern - 3 timmar sedan

Minnesord över Ivar Karlsson

Ivar i Duvemåla, Ivar Karlsson, från Emmaboda, har gått ur tiden i en ålder av 87 år. Närmast sörjande är hustrun Aino och sönerna Jan-Erik, med familj, Bennett och Christer..

Barometern - 3 timmar sedan

Kammarmusikfestivalen på norra Öland växer

För tredje året i rad äger kammarmusikfestivalen Öland Chamber Players Festival rum i Husvalla på norra Öland. Det blir återigen konserter med internationella musiker, men i år har festivalen utökats med ytterligare en dag, ett nytt spelställe och två gratiskonserter..

Barometern - 3 timmar sedan

Med passion för handskrivna brev

Glädjen över att hitta ett handskrivet brev i brevlådan slår det mesta, enligt Jenny Geyer och Linda Wallin. Tillsammans driver de Snigelpostklubben – en brevklubb för alla som vill hålla brevskrivartraditionen vid liv. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.