SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 July, 01:25

SmålandsPosten - 11 jul 19 kl. 11:40

Utredning: Kvinna begick självmord på kommunalt boendeNär omsorgspersonalen kom in i kvinnans rum låg hon död i sin säng. Hon hade begått självmord..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredning, Kvinna, begick, självmord, kommunalt, boende
LV - 03 okt 14 kl. 08:52

Kvinna begick självmord i centrala Västervik

På onsdagseftermiddagen blev en 35-årig kvinna påkörd av tåget under sjukhusbron i centrala Västervik.
Kvinnan avled senare under kvällen..

UNT - 29 feb 16 kl. 18:09

Dödade kvinna - begick självmord

En man och en kvinna i 40-årsåldern hittades döda i en mindre ort utanför Uppsala efter att kvinnan ringt SOS Alarm..

BT - 18 jul 14 kl. 15:44

Begick självmord på Säs ? på avdelning utan tillsyn

I februari begick en man självmord på Södra Älvsborgs sjukhus. Trots tidigare självmordsförsök hade mannen ingen tillsyn på avdelningen. Nu lex Maria-anmäler sjukhuset själva händelsen till Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

Barometern - 18 jun 17 kl. 06:51

Kvinna vårdades - begick självmord på avdelningen

Region Kronoberg lex Maria-anmäler sig själva till IVO efter att en kvinna som vårdades inom vuxenpsykiatrin i Växjö begick självmord inne på avdelningen..

Kristianstadsbladet - 07 jan 14 kl. 17:58

Chiles HD: Allende begick självmord


Högsta domstolen i Chile har lagt ned en utredning om Salvador Allendes död, vilket bekräftar tidigare uppgifter om att den socialistiske presidenten begick självmord vid militärkuppen 1973.Domstolen valde att inte ta upp överklaganden, som krävde att HD åter skulle öppna fallet med hänvisning till att Allende kunde ha blivit ihjälskjuten av soldater. Enligt domstolen talar bevisen emot denna teori.

UNT - 07 jan 14 kl. 17:58

Chiles HD: Allende begick självmord

Chiles högsta domstol lägger ned en utredning om Salvador Allendes död. Domstolen har kommit fram till att den socialistiske presidenten begick självmord vid militärkuppen 1973.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 14 kl. 18:00

Chiles HD: Allende begick självmord

Högsta domstolen i Chile har lagt ned en utredning om Salvador Allendes död, vilket bekräftar tidigare uppgifter om att den socialistiske presidenten begick självmord vid militärkuppen 1973. Domstolen valde att inte ta upp överklaganden, som krävde att HD åter skulle öppna fallet med hänvisning till att Allende kunde ha blivit ihjälskjuten av soldater. Enligt domstolen talar bevisen emot denna teori..

NT - 07 jan 14 kl. 17:58

Chiles HD: Allende begick självmord

Högsta domstolen i Chile har lagt ned en utredning om Salvador Allendes död, vilket bekräftar tidigare uppgifter om att den socialistiske presidenten begick självmord vid militärkuppen 1973..

BT - 07 jan 14 kl. 17:59

Chiles HD: Allende begick självmord

Högsta domstolen i Chile har lagt ned en utredning om Salvador Allendes död, vilket bekräftar tidigare uppgifter om att den socialistiske presidenten begick självmord vid militärkuppen 1973. Domstolen valde att inte ta upp överklaganden, som krävde att HD åter skulle öppna fallet med hänvisning till att Allende kunde ha blivit ihjälskjuten av soldater. Enligt domstolen talar bevisen emot denna teori.

DN - 07 jan 14 kl. 18:21

Chiles HD: Allende begick självmord

Högsta domstolen i Chile har lagt ned en utredning om Salvador Allendes död, vilket bekräftar tidigare uppgifter om att den socialistiske presidenten begick självmord vid militärkuppen 1973..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Energiskt avslut för allsången

Under måndagskvällen var det dags för årets sista ”Allsång i Linnéparken”. Mona G och Tommy Nilsson sjöng ut finalkvällen på scenen. .

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Litteratur: Flera kända föreläsare till biblioteket

Älmhults bibliotek har lyckats boka flera stora journalister till sitt höstprogram. Anna Hedenmo från Agenda i SVT och Björn af Kleen från Dagens Nyheter är de stora dragplåstren under hösten..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Förvaltningschefen slutar - kommunen letar efterträdare

Kommunen letar just nu efter ny chef för omsorgsförvaltningen. Den tidigare förvaltningschefen Mats Hoppe lämnar sin tjänst under 2020 för att gå i pension. – Jag fyller 67 år i maj.

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Wilma och Maria fick fira varsitt SM-guld

Wilma Bertilsson med hästen Queen Ary och Maria Wieslander med hästen Caxe från Växjöortens Fältrittklubb har i dagarna firat SM-guld..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Mattias Åkesson fortsätter i Troja

Trojaveteranen Mattias Åkesson fortsätter att spela hockey i Troja. .

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Budgetfrågor enar oppositionen

Landsbygdspartiet är redo att gå på samma linje som Centern och Kristdemokraterna och vill också se tydligare underlag gällande budgetramarna inför nästa år. För Landsbygdspartiet är Älghultsskolan en av kärnfrågorna..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Småland: SD-politiker anmäld för barnporr och sex med minderårig

En framträdande politiker från Sverigedemokraterna i Kalmar län har polisanmäls för barnpornografi och sex med minderårig. Politikern lämnade på måndagen alla sina politiska uppdrag. Distriktsordföranden Mattias Bäckström-Johansson är informerad..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Inget sätter stopp för hoppfullt lopp

För tredje året i rad anordnas loppet Run of hope i Linneryd till förmån för barncancerfonden. Deltagarantalet har under tidigare år varit blygsamt, men arrangören Magdalena Mörling ger inte upp för det..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Deckare och feelgood romaner med kvinnor i huvudrollen

Under sommaren är en bra bok i hängmattan nästan ett måste. Här tipsar bibliotekarierna Sabine Helmerding och Carolin Hermansson om flera böcker att läsa eller lyssna på i sommar. Och har du inte läst Tove Janssons Sommarbok bör du genast göra det.

SmålandsPosten - 14 timmar sedan

Tre personer misshandlade hemtjänstpersonal

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.