SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 July, 23:29

SmålandsPosten - 11 jul 19 kl. 11:41

Sålda hus: Störst ökning i KronobergUnder årets andra kvartal ökade antalet sålda småhus i landet jämfört med samma period i fjol. Störst var ökningen i Kronoberg..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Kronoberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sålda, hus, Störst, ökningi , Kronoberg
Alingsås tidning - 15 okt 16 kl. 15:46

Hus totalförstördes i brand

Ett hus totalförstördes i en brand i Fåglavik på lördagsförmiddagen. Räddningstjänsten fick larmet vid 11-tiden på lördagen. När de kom till platsen brann det kraftigt i bygganden, och lågor slog ut ur fönster på både första och andra våning i huset.

Dagen - 21 jan 15 kl. 03:05

Deras hus förstördes i översvämningen på Balkan

Obrenovac. Anka och Anisa Milobratovic fick sitt hus totalförstört under översvämningarna på Balkan i våras.Nu får de huset uppbyggt med hjälp av pengar från Sverige..

Expressen - 23 jul 15 kl. 07:56

Hus totalförstördes i brand i Mariefred

Ett hus totalförstördes på torsdagsmorgonen i en brand söder om Mariefred. Den man som befann sig i huset när branden utbröt lyckades ta sig ut ur fastigheten på egen hand innan taket rasade in. Mannen fördes senare till sjukhus i Södertälje för vård av brandskador..

SVT - 23 dec 18 kl. 13:48

Stor förödelse efter tsunamin – över 500 hus förstörda

Minst 222 människor dog och 843 skadades efter tsunamin i Indonesien. Samtidigt har över 500 hus förstörts, enligt indonesiska myndigheter..

UNT - 01 jan 19 kl. 21:13

Hon fick sitt hus totalförstört

Dagen före nyårsafton fick hon sitt hus totalförstört i en brand..

SmålandsPosten - 16 okt 18 kl. 07:22

Ekonomi: Färre sålda hus i Kronoberg – avmattad marknad

Färre sålda småhus, och långsammare ökning av inteckningarna. Fastighetsmarknaden fortsätter att mattas av under tredje kvartalet i år, enligt färska siffror från Lantmäteriet. Kronoberg och Kalmar tappar mest av husförsäljningarna..

Jönköpingsnytt - Igår: 09:55

Här ökar antalet sålda hus mest

Antalet sålda småhus ökade under årets andra kvartal jämfört med samma period i fjol. I hela Sverige handlar det om en ökning med fem procent, men enbart i Jönköpings kommun är ökningen enbart två procent.
.

GöteborgsPosten - 13 mar 18 kl. 22:41

Inkräktare på Folkets Hus – förstörde teknik

Folkets hus Uddevalla har blivit utsatt för inbrott och skadegörelse. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning men har ännu ingen misstänkt..

DN - 15 dec 17 kl. 05:27

Hus förstört i brand – en person saknas

En person saknas efter att en brand bröt ut i ett tvåvåningshus i Örnsköldsviks kommun, skriver Allehanda. Polisen har underrättat anhöriga till den boende på adressen. – Vi försökte gå in med rökdykare men fick vända, säger Mats Renning, inre befäl vid räddningstjänsten.

GT - 14 feb 18 kl. 23:29

Hus totalförstört i brand – misstänkt mordbrand

Ett fritidshus har brunnit ner till grunden i Arvika under onsdagskvällen.– När räddningstjänsten kom dit så stod det i fulla lågor, säger Per Wikman, regionvakthavande befäl vid polisen.En förundersökning om mordbrand har inletts..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Louise Hoffsten fixar fotstamp, handklapp och skratt

Förra årets medverkan i ”Så mycket bättre” följdes av en stor konserthusturné under våren. Den följs nu av en turné i lite avskalat format bestående av två gitarrer, bas och munspel. Besök på Tyrolen?

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Äbo tänkte om – höjde standarden

På onsdagen var det häng i nya tvättstugan. Fika med fräscha maskiner..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Grannar överklagar nya Blåsippan

Detaljplanen som bäddar för Ikea of Swedens utbyggnad blir nu ett fall för mark- och miljödomstolen. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Vård: Multiresistent bakterie på sjukhus

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Skadegörelse: Vårdcentral har tröttnat på vandalisering

Under helgen krossades fönsterrutor på Lessebo vårdcentral. Natten till onsdag var det dags igen. Vårdcentralen har tröttnat.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Magiska mysterier i trädgården

Doktorn och Arkadia ska demonstrera magik i det gröna, men är inte helt överens. Ska de ta till ett korttrick eller ha flyguppvisning med en odöd uggla. Scensommaräventyret lockade både ung och gammal från när och fjärran till Möckelsnäs..

SmålandsPosten - 10 timmar sedan

Döms: Körde för fort – för säkerhetens skull

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Lugnt och metodiskt i vilda västern

Begär du lugn så får du lugn. Begär du full gas så får du det också. Westernridningens teknik är uppbyggd på hur hästen används i cowboyens arbete.

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Gruppspelet …färdigt i Gothia Cup

Under onsdagen spelades sista omgången av gruppspelet i Gothia Cup och det är nu dags för Kronobergslagen att spela slutspel. .

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Katten och gubben gjorde comeback

Förra året gjorde katten Findus och gubben Pettson succé när de uppträdde i Åseda. I år gör de comeback - och gjorde succé igen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.