GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 21 July, 12:36

GöteborgsPosten - 10 jul 19 kl. 22:50

Gamla låtarna får liv igen med John FogertyLåtlistan är ett enda långt hitpotpurri, skriver GP:s PM Jönsson om onsdagskvällens välbesökta spelning på Liseberg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
John Fogerty, GP, PM Jönsson, Liseberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gamla, låtarnafår , liv, igenmed , John, Fogerty
LV - 17 okt 16 kl. 19:00

Gamla lok fick liv igen

Den som gillar gamla tåg och riktiga ånglok kunde få sitt lystmäte i lördags, Tjustbygdens Järnvägsförening ordnade "Hösttåg" till Verkebäck. Det gamla loket från 1907 rullade sakta ut på rälsen..

YA - 30 okt 14 kl. 09:22

Björn Lindén väckte gamla schlagerminnen till liv igen

Foto: Robert Jönson

När Skurupsbon Björn Lindén bestämde sig för att sätta samma ett program för de äldre på Flintebro i Skurup om de svenska Melodifestivalernas historia visste han inte att det skulle blir repriser. På onsdagen var det dags igen.- Jag är inte speciellt intresserad av schlager, men jag gillar musik och i dag regnar det så då är det här en bra avkoppling, sade Inga Frising, och lutade sig nöjt tillbaka.

Sydöstran - 22 feb 11 kl. 03:00

Här får gamla böcker nytt liv

MJÄLLBY När en bok är så slutläst att den nästan faller ur sin egen pärm är den väl redo att kasseras? Inte på biblioteket i Mjällby. Där fick de gamla böckerna nytt liv på sportlovets första dag..

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 14 kl. 18:39

Gamla hjältar samlades igen

1994: Brons i VM och landslaget spelade sig in i det svenska folkets hjärtan. 20 år senare: 6000 personer till Arenan i Grevie för att se de gamla legendarerna kämpa igen..

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 07:41

Sydkraft får liv igen

Efter ett 80-tal spelningar från 1981 till 1985 tog det stopp för Sydkraft. Jobb kom i vägen för de stora scenerna och bandmedlemmarna skildes åt. 30 år senare är de tillbaka.

Sydsvenskan - 13 feb 16 kl. 10:04

Mest jubel för gamla låtarna

Ison Glasgow och Felipe Leiva Wenger fyller båda 36 i år. Med tanke på hur de verkar beundra Sven-Bertil Taube är det ingen ålder för deras typ av musik. Undantaget Filles sidospel i Grillat & Grändy kräver ingen del av Ison & Filles repertoar någon direkt ungdom.

Sydöstran - 28 jun 17 kl. 11:57

Nya gamla berättelser får liv igen

Har du hört om den gången när en marknad i Eringsboda urartade och det blev slagsmål på kyrkogården? Det är en av flera gamla historier och skrönor som får liv under årets berättarfest som drar i gång i helgen..

Kristianstadsbladet - 05 maj 14 kl. 14:48

Vampyrmetod gör gamla möss unga igen

Åldrandet kanske inte är en oåterkallelig process - trots allt. Det tror i alla fall de forskare som lyckats "föryngra" möss genom att koppla samman blodsystemen hos två olika djur, ett gammalt och ett ungt, så att blodet från den unga musen forsar över till den gamla.
Resultatet av denna "vampyrmetod" blev att muskelstyrkan och luktsinnet förbättrades hos de äldre mössen, tack vare blodet.

BT - 05 maj 14 kl. 14:48

Vampyrmetod gör gamla möss unga igen

Åldrandet kanske inte är en oåterkallelig process - trots allt. Det tror i alla fall de forskare som lyckats "föryngra" möss genom att koppla samman blodsystemen hos två olika djur, ett gammalt och ett ungt, så att blodet från den unga musen forsar över till den gamla. Resultatet av denna "vampyrmetod" blev att muskelstyrkan och luktsinnet förbättrades hos de äldre mössen, tack vare blodet.

BT - 21 okt 11 kl. 14:47

Klonerna ger gamla hitlåtar nytt liv

Ur scenprogrammet i Borås de ?närmaste sex veckorna: Dire Straits, Elvis Presley och Beatles. Det är inne med covers i Sverige ?

UNT - 13 jun 12 kl. 08:11

Den gamla gruvan ska få liv igen

Under onsdagen kommer kungen till Dannemora för att återinviga den över 500 år gamla järnmalmsgruvan. Gruvan som stått centrum för bygdens produktion ska återigen ge hopp åt Dannemoraborna..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Avloppsläckan i Skellefteälven fortsätter

350 000 liter orenat avloppsvatten rinner ut i Skellefteälven varje timme efter fredagens brand i ett ställverk – och det kommer att fortsätta till på måndag, uppger.

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Gais nyförvärv blev matchhjälte – på födelsedagen

"Det kunde inte ha blivit en bättre start"..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Rogic hjälte för Örebro: "Tre enkla mål"

Örebro har haft det tufft sedan allsvenskans omstart med tre raka förluster..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Eckerman avstår chansen till miljoner

Henrik von Eckerman avstår söndagens Grand Prix i Aachen, skriver SVT..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Därför pratar ingen om att åka buss på semestern

"Om VIP-bussar med drinkvagn, restaurangdel på nedervåningen och Instagramvänliga reserutter är det som krävs för att rädda jorden – må det då hända!".

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Stenson och Norén tappar på täten i British Open

Henrik Stenson och Alex Norén har tappat på täten under den tredje dagen av golfmajorn British Open på Royal Portrush på Nordirland..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Två gripna i Irak efter diplomatmord

Två män som misstänks för mordet på den turkiske diplomaten Osman Köse har gripits i den halvautonoma regionen Kurdistan i norra Irak..

GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Fler "adopterar" hundar från utlandet

Antalet hundar som "adopteras" från andra länder ökar, trots att veterinärer varnar för att ta hand om utländska gatuhundar, rapporterar Sveriges Radio P4 Västernorrland..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Nilsson Lindelöf skadad: "Hoppas han är okej"

Med bara tre veckor kvar till Premier League drar igång, så skadade sig Victor Nilsson Lindelöf..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Vatikanen öppnade benhus i jakt på prinsessor

I jakten på de försvunna kvarlevorna från två prinsessor – och en försvunnen dotter – har två kammare där ben förvaras öppnats i Vatikanen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.