BT > Nyheter

Saturday, 20 July, 23:54

BT - 11 jul 19 kl. 11:29

24-åring blir ny ägare till Ica i Timmele: ”Blir en helt ny affär”Till hösten blir Jonathan Edwijn från Göteborg ny ägare till Ica nära i Timmele. – Det kommer bli som en helt ny affär, när det kommer en 24-åring och tar över händer det ganska mycket, säger han. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Ica, Timmele, Jonathan Edwijn, Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 24-åringblir ny , ägaretill , Icai , TimmeleBlir , en helt ny affär
Nyan - 29 dec 17 kl. 13:00

Polisen efterlyser ringägare

Polisen har fått in två upphittade ringar och efterlyser nu ägarna. ”Lördagen 5 juli 1969 är en speciellt viktig dag för någon. Kanske var det bröllop och ringar byttes?

Expressen - 07 jul 14 kl. 15:01

Efterlyser ringägare - succé på Facebook

Vems är ringen som Katie Walter, 22, hittade på Tylösand utanför Halmstad? Den förmodat värdefulla ringen låg och glänste i sanden och nu efterlyser Katie ringen på Facebook. – Om det hade varit min ring hade jag velat att någon gjorde samma sak för mig, säger hon..

UT - 28 jan 16 kl. 01:00

Stormarknad hotar inte affären i Timmele

De bjuder kunderna på stor 20-årsfest i sommar. Nada och Milenko Krnjajic, som driver Ica Timmele, bedömer att butiken klarar konkurrensen, då Ica öppnar stormarknad utanför Ulricehamn..

Dagensanalys.se - 12 jan 17 kl. 14:41

Är du gudomligt bra på digital marknadsföring och analys?

Vi skapar möjlighet för ICA Sverige att fatta bättre och faktabaserade beslut, baserat på insikter om konsumenter, kunder och kampanjer – i både digitala och analoga kanaler. Nu söker vi en driven digital analytiker som kan ta fram beslutsunderlag och analyser samt vara med och utveckla ICAs digitala plattformar, bland annat ICA.se – en av Sveriges mest besökta sajter Arbetsuppgifter Som Digital analytiker kommer ditt arbete till stor del baseras på analysförfrågningar och utvecklingsbehov ifrån olika delar av organisationen men även ske inom ramen för olika utvecklingsprojekt som drivs av ICA.

Dagensanalys.se - 06 dec 16 kl. 13:55

Vi söker dig som vill vara med och lyfta den digitala upplevelsen av ICA

Om Kund- och Kampanjinsikt Vi skapar möjlighet för ICA Sverige att fatta bättre och faktabaserade beslut, baserat på insikter om konsumenter, kunder och kampanjer – i både digitala och analoga kanaler. Nu söker vi en driven digital analytiker som kan ta fram beslutsunderlag och analyser samt vara med och utveckla ICAs digitala plattformar, bland annat ICA.se – en av Sveriges mest besökta sajter Arbetsuppgifter Som Digital analytiker kommer ditt arbete till stor del baseras på analysförfrågningar och utvecklingsbehov ifrån olika delar av organisationen men även ske inom ramen för olika utvecklingsprojekt som drivs av ICA.

IT24 - 27 nov 13 kl. 11:15

Ica vill sälja Kjell & Company

Kjell & Companys ägare Ica Gruppen vill sälja av tillbehörsjätten. Däremot vill man behålla Inkclub..

IDG - 27 nov 13 kl. 11:15

Därför vill Ica sälja Kjell & Company


Kjell & Companys ägare Ica Gruppen vill sälja av tillbehörsjätten. Däremot vill man behålla Inkclub..

UT - 11 jul 19 kl. 11:29

24-åring blir ny ägare till Ica i Timmele: ”Blir en helt ny affär”

Till hösten blir Jonathan Edwijn från Göteborg ny ägare till Ica nära i Timmele. – Det kommer bli som en helt ny affär, när det kommer en 24-åring och tar över händer det ganska mycket, säger han. .

TA - 11 feb 13 kl. 11:32

Ica Gruppen ny detaljhandelsjätte

Hakon Invest har köpt resterande 60 procent av aktierna i Ica av nederländska Royal Ahold för 20 miljarder kronor och bildar därmed den nya koncernen Ica Gruppen.När koncernen börsnoteras blir den ett av Stockholmsbörsens största detaljhandelsbolag.
- Vi ser det som positivt att vi får en tydlig huvudägare.

Skånskan - 13 feb 19 kl. 15:00

Slutdumpat vid Ica kan ge omväg

ESLÖV När Ica Kvantum ska bygga om ryker den centrala återvinningsstationen som ligger där.
I stället hänvisas man till återvinningsstationen vid Badhusparken.Den 27 februari stängs återvinningsstationen vid Ica Kvantum på Kvarngränd.

Fler nyheter från BT

BT - 2 timmar sedan

Siktade på nytt juniorvärldsrekord – rev ut sig

Yaroslava Mahuchikh – och publiken på Ryavallen hade hoppats på att få se ett nytt juniorvärldsrekord i höjdhopp. Men ukrainskan rev ut sig på 2,02. – Jag ville verkligen fixa det, men det satt nog lite i huvudet, säger hon.

BT - 2 timmar sedan

Konsument: Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

BT - 2 timmar sedan

Guldlycka för Johansson i Borås: ”Min största bedrift”

Personbästa med mer än två tiondelar, nytt banrekord på Ryavallen – och guld. Tilde Johansson toppade formen när det som mest gällde i häckfinalen. – Det här är min största bedrift.

BT - 3 timmar sedan

Stor ökning av åskskador i Sjuhärad

På två år har andelen åskskador tiodubblats i Sjuhärad. Med tiden kan skadorna leda till bränder. –  De här siffrorna gör mig orolig, säger Anders Lindhjem på Länsförsäkringar Älvsborg..

BT - 3 timmar sedan

Slarvigt Norrby missade chansen att haka på: ”Surt att förlora mot BP”

Ett BP utan seger på tio matcher tog livsviktig seger i bottenträsket. För Norrby var det en seger som slarvades bort. – Det är surt att förlora mot BP om jag ska vara ärlig, säger Mergim Krasniqi..

BT - 3 timmar sedan

Larm om trafikolycka på R40

Larmet kom in 19:59 till SOS. .

BT - 4 timmar sedan

Tilde Johansson vann guld i U20-EM

Den svenska supertalangen i friidrott, Tilde Johansson, har redan slagit svenskt juniorrekord i längdhopp den här säsongen..

BT - 5 timmar sedan

ASAP Rocky: Trump ringde Löfven – hade "bra" samtal

Donald Trump har ringt Stefan Löfven för att försöka lösa situationen med Asap Rocky. "Hade just ett väldigt bra samtal med Sveriges statsminister", twittrar den amerikanske presidenten..

BT - 7 timmar sedan

Volvo återkallar 86 000 bilar i Sverige - Kan börja brinna

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86 000 i Sverige..

BT - 19 timmar sedan

Snabb ökning av unga i Ulricehamn som inte studerar eller jobbar

Den som granskar Ulricehamns kommun möts av mängder av siffror. En av de viktigaste är inte särskilt känd: Just nu är 170 unga som vare sig studerar eller arbetar registrerade – en påtaglig ökning på kort tid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.